Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
barca si to samozrejme vybojovala sama, ale velmi tomu prispel najslabsi real za dekadu. rashforda urcite kupit, za 30mega lepsieho na 100% nezozenieme. ma faktor x ako jeden z mala. ak chceme kokurovat najlepsim, treba kupit aspon jedneho stopera s parametrami stopera. vysoky, rychly, skusenejsi ako nasi chlapci. aj napriek premene martina, je to stale priemer, sorry. cubarsi detto.
Pred niekoľkými týždňami som tu písal, že nebudeme majstrami pred EC. Takisto som vravel, že Courtois nastúpi prvýkrát po dlhej dobe a nedokáže nič zmeniť (napriek niekoľkým dobrým zákrokom, treba uznať). A ako som už predtým písal, Rashforda si určite ponecháme. Kto o tom pochybuje je podľa mňa naivný.
U Martina opravdu skvělý progres. Dost si s Cubarsim sedli a otázka je, jestli příchodem ještě lepšího stopera za velké peníze se sníží počet obdržených branek. A nebo je to prostě tou vystouplou obranou? Ještě bych zmínil letošní velký progres E. Garcii... Jinak já si nemůžu pomoct a už jsem to tu nejednou psal, ale já jsem rád i za Ferrana... U Rashforda si pořád nejsem jistý, ale asi bude těžké najít lepší a přitom levnější křídlo. Bude samozřejmě dost záležet na prodejích hráčů a co si vedení určí jako prioritu. Za mě jasně hrot. Pak bych rád Cancela plus Grimalda, tím pádem se pokusit prodat Baldeho a Koundeho. No a jestli by odešel Casado nebo třeba i Roony na hostování, Bernard Silva by byl skvělý doplněk sestavy. :)
Ja by som na súčasnej obrane nič nemenil, pri štýle, čo Barca hrá mať najlepšiu obranu v lige je proste skvelé. Verím, že keď Cancelo ostane, pozviechajú sa Baldé, Koundé aj Araujo, tak to bude ešte lepšie, zbytočne privádzať ďalšieho hráča. Brankár je úžasný, lepší pre Barcu ani neexistuje. Stred poľa je najlepší na svete, tam zmena môže len uškodiť. Takže jedinou záležitosťou, ktorú treba riešiť je útok. Yamal a Raphinha sú bez debát, Ferran sa bude ešte zlepšovať, pri platovom uskromnení by som odkúpil aj Rasha, no zabiják do stredu a posila na ľavé krídlo by sa určite zišli.