Súhlasím s Ronim957. O Osimenhovi sa neustále objavujú problematické správy a takého problémáka naozaj nepotrebujeme. Mohlo by sa stať, že Osimhen zničí dobré vzťahy v šatni podobne, ako sa to stalo teraz v prípade Realu.
Osimhen ma v Turecku aj mega plat...tusim berie 15 mega cisteho...to by u nas bolo 30 mega v hrubom...to je nepripustne...kedze sa konecne platova politika ako tak dostala do rozumnych cisiel...
Lukáš, naprosto s tebou súhlasím...iba hlupák by predal Torresa bez náhrady...a ja neverím tomu, že vôbec Alvarez príde...a už vôbec nie za také peniaze...však to by zhltlo všetky ďalšie investície na iné posty...
Problém ale je, že ak chcú Alvareza, tak Ferran je typologický rovnaký hráč. Iba hlupák by si nechával dvoch rovnakých útočníkov na jeden post. Pre taktické možnosti počas zápasov by to bola naša smrť. Zohnať niekoho na lavičku ako Vlahovič by nebol zase taký problém.
Cim dlhsie sa vlecie tato obsesia s Alvarezom vlecie, tym viac mam zvlastny pocit. My akoby sme sa nepoucili z predoslych obchodov s atletmi kedy nas ale,ze totalne vyzmykali a este aj pojebali pri spatnom nakupe Griezmanna, uz len kvoli tomu by som s nimi nikdy znovu neobchodoval. Mali sme (aj) kvoli tomu totalne rozjebane financie a my ideme davat dalsich “milion milionov”. Normalne nechapem
Súhlasím s tým že tie transfery s Atletmi stály vždy za 💩 ale to čo tu v poslednom čase čítame, sú zväčša špekulácie novinárov a mnohokrát sa o niečom takom ani len v klube nerozmýšľa,Ja neverím že ak bude mať klub nejaké peniaze na kvalitné prestupy,že by to všetko capli na jednu kartu
cisla nie su vsetko, ako pise jirkam, Ferran ma kazdy rok rozne dlhe obdobie, kedy sa prakticky potkyna o vlastne nohy a je marny uplne vo vsetkom co urobi:D Alvarez je futbalovejsi, ma vacsi vplyv na hru a vie byt rozhodujuci. Ked odchadza Lewy tak kupovat Alvareza k Ferranovi nema zmysel a ani nanho nebudu prachy. Za mna by bola vysnena kombinacia na hrote Joao Pedro a Ferran. Bohuzial prachy nebudu na vsetko a som zvedavy, ci investujeme do top strikera alebo top stopera lebo vsetky bianko šeky na hracov sa minuli za Bartomeua...
Čo ti ja viem .... Ferran ma o 1000 minút odohratých menej a rovnaké čísla. Bez penált bez všetkého. A aj to mu dávajú hrať ako príde ... Za mňa Alvarez nie je nejaký hrot typu Suarez. Tam treba niekoho kúpiť a Torres mu môže sekundovať. Zbytočne investovať toľko za hráča a dostať horšie stats než ma Torres.
Jasny, ale frajer stoji 2x tolik co stal Ferran a neni to typicka 9, kterou nas system potrebuje. Mit prachy na rozhazování, proc ne, takhle mi to nedava smysl
strop by bol 70m , ale i to je za neho vela .. za mna je to Dusan Vlahovic, bez płatenia Juventusu, len dohodnut zarobok a kludne na skusku na 2 roky...
A ja by som zasa na Lukášovom mieste "Tvoj pohľad" na záver článkov úplne vynechal. Vždy od prvého slova je úplne jasné, že to nepíše novinár, ale totálny amatér. Z hľadiska všetkých kritérií... Najmä štylistiky. Doslova.
Prvá veta v tom pohľade je vždy o tom, že celý článok je blbosť, s ktorou autor nesúhlasí. Strašné. :-)
Nesuhlasim s tym zaverom. Preco by Torres musel ostat ? Nikde nieje napisane ze by nemohli prist dvaja utocnici. Jeden drahsi jeden lacnejsi do rotacie.
Keby odohral Ferran tolko min. ako Alvarez bol by celkom inde,okrem toho je prospesny aj v strede, aj pri braneni a pozri sa aj napr. na Hallanda,dembeleho, ale aj dalsich ktori tak isto zahadzuju sance, niekedy aj vylozenejsie.
Mne nejde teraz konkretne o Torresa alebo Haalanda. Vseobecne hovorim ze co to je za nazor. Ak to ekonomicka situacia dovoli tak mozu prist aj dvaja utocnici a nemusime si Torresa nutne nechavat ak ti dvaja budu lepsi.
lebo lepšieho lavičkára s takou produktivitou nezoženieš, odmaká každý zápas, je očividne zmierený s tým že je útočník č. 2 a sedí si aj s tímom... a to si spomeň ako som ho hejtoval za Xaviho
K tomu Tvojmu pohľadu Lukáš- nie je čo dodať !
Prvá veta v tom pohľade je vždy o tom, že celý článok je blbosť, s ktorou autor nesúhlasí. Strašné. :-)