Z jednej strany dobre, prestíž a skúsenosti. Ale z druhej, bolo by lepšie ak by tie majstrovstvá vynechal, a dal sa do poriadnej fyzickej formy, trochu viac svalov mu určite nezaškodí..
Ja to vnimam skor opacne, Gaviho teraz vidim slusne rozbehnuteho, v dobrej fyzickej forme. V tejto chvili nevidim dovod ho zastavit a poslat na letnu dovolenku, potrebuje minuty, samozrejme rozumne davkovane hlavne v dalsej sezone. Navyse na mundiale asi nebude hrat zaklad, ale skusenosti z takeho turnaja urcite zuzitkuje. Vela hracov tam pride po dlhej sezone rozbitych jak Čenkove deti, Gavi by kludne mohol byt gamechengerom v nejakom zapase:D
Zle som to trochu napísal. Mojou pointou skôr bolo, že obidve varianty boli dobre, ak by ho nenominoval, nič hrozne by sa tiez nestalo, aspoň by trochu zamakal v posilke. No ale ak už je nominovaný, tak jasne, nech ide a nech žiari!
Odbočim - z tych Gaviho zakrokov v Klasiku mi vstávali vlasy dupkom na hlave... A to nie že by som si ho neoblubil....Podla mňa dohral len s vysokou mierou prižmurenych oči a ružovymi okuliarmi ktoré rozhodca mal...
Je agresivny ale v ramci normalu aj taky hraci musia byt v klube 😎kto hraval sutažne futbal tak to vie
Ale určite nie je až taky magor ako poniektorí hráči Realu
piqe presne. aj my potrebujeme svojho "hajzlika" lebo jakmile nam niekto slape po clenkoch, tak tam nieje nikto kto by im to odplatil. a gavi je navyse srdciar...
Je dobre, že máme Gaviho, nemôže byť tím zložený len ovečiek, ktoré sa nechajú okopávať. A keď dostane žltú, treba ho stiahnuť. A inak, fanúšikovia ho milujú.
Ale určite nie je až taky magor ako poniektorí hráči Realu