Takže je tu 5 mien z toho 4 cenovo nedostupný + zadarmo vlahovic ..... Že by bol útok ferran + vlahovic ? .... Ale mňa by viac zaujímalo akých hráčov do obrany prinesieme
Nasej obrane nepomoze nic, jedine zmena systemu. Aj keby sa tam postavili Saliba, van Dijk a Bastoni, tak si v pripade brejku ani neskrtnu. Maximalne tak schytaju cervenu presne ako Araujo a Cubarsi.
Nasi obrancovia su uplne ok, len stoja v stredovom kruhu :) Obcas ma to serie, no potom si uvedomim, ze prave preto fandim Barce a nie Mourinhovsko-Simeoneovskym muzstvam. My musime dat skratka viac golov, ako super. Cize potrebujeme k Ferranovi este top hrotaka. Ja by som z tejto zostavy veril najviac Osimhnenovi.
Prepáč ale to je hlúposť ... Máš viac klubov čo hrajú vysokú obranu a až tak nehoria .... A naša obrana že je ok ? To ako vážne a kde máme 2 kvalitných CB ? Aké bude naše kvalitné LB po odchode cancela ? Tragický balde?
A priniesť top hrotaka a hrať ultra off môžeme v lige proti oviedu ale na LM to je málo tam kvalitnú obranu potrebuješ ....
A kvalitná obrana neznamená defenzívnu hru ... S kvalitnou obranou môžeš hrať možno ešte útočnejšie ako teraz
Bleskovky
67 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Nasi obrancovia su uplne ok, len stoja v stredovom kruhu :) Obcas ma to serie, no potom si uvedomim, ze prave preto fandim Barce a nie Mourinhovsko-Simeoneovskym muzstvam. My musime dat skratka viac golov, ako super. Cize potrebujeme k Ferranovi este top hrotaka. Ja by som z tejto zostavy veril najviac Osimhnenovi.
A priniesť top hrotaka a hrať ultra off môžeme v lige proti oviedu ale na LM to je málo tam kvalitnú obranu potrebuješ ....
A kvalitná obrana neznamená defenzívnu hru ... S kvalitnou obranou môžeš hrať možno ešte útočnejšie ako teraz