Takže je tu 5 mien z toho 4 cenovo nedostupný + zadarmo vlahovic ..... Že by bol útok ferran + vlahovic ? .... Ale mňa by viac zaujímalo akých hráčov do obrany prinesieme
Nasej obrane nepomoze nic, jedine zmena systemu. Aj keby sa tam postavili Saliba, van Dijk a Bastoni, tak si v pripade brejku ani neskrtnu. Maximalne tak schytaju cervenu presne ako Araujo a Cubarsi.
Nasi obrancovia su uplne ok, len stoja v stredovom kruhu :) Obcas ma to serie, no potom si uvedomim, ze prave preto fandim Barce a nie Mourinhovsko-Simeoneovskym muzstvam. My musime dat skratka viac golov, ako super. Cize potrebujeme k Ferranovi este top hrotaka. Ja by som z tejto zostavy veril najviac Osimhnenovi.
Nasi obrancovia su uplne ok, len stoja v stredovom kruhu :) Obcas ma to serie, no potom si uvedomim, ze prave preto fandim Barce a nie Mourinhovsko-Simeoneovskym muzstvam. My musime dat skratka viac golov, ako super. Cize potrebujeme k Ferranovi este top hrotaka. Ja by som z tejto zostavy veril najviac Osimhnenovi.