Som veľmi zvedavý ako to dopadne. Lewy bol top. Potrebujeme hráča, ktorý dá hneď v prvej sezóne aspoň 20-25 gólov. Jedno je isté, že to bude drahý nákup.
Priemer gokov naj strelcov na konci rocnikov je takmer vyrovnany medzi oboma sutazami, lepsie je na tom la liga, priemer golov na zapas je skoro totozny, clovek ktory striela v taliansku cez 20 golov ich nastriela aj v spanielsku, zarove u nas by hral za lepsou zalohou pri lepsich kridlach...
Lautaro fakt dobrá strela z diaľky, ale niekedy môže mať ako by som to povedal ... Ferranovské chvíľky suchot, že z ničoho nedá. Proste nám dochádzajú voľby. Trh s hroťákmi bol pred rokom a teraz si klasicky nevieme z čoho vybrať, lebo nič nie je dostupné. Proste zaspali pred rokom kde mali tlačiť viac na pravidlo 1:1. Ešte možno skúsiť v Liverpoole, ktorý možno nepotrebuje oboch Ekitikeho a Isaka? Možno? Alebo tajne dúfať, že sa Kane po MS rozhodne odísť z Bayernu.
Lautaro tuto sezonu mal najdlhsiu seriu bez golu 3 (tri) zapasy. Zas ho tu neporovnavajme s Torresom preboha. Nad nim ohrnas nosom a Isak po tejto sezone ti nevadi ?
V nasej situacii investiciu za 80 100 si dobre zvazim a nekupim hraca co premarodil sezonu. Lautaro je rokmi overena volba, juhoamerican, pressing pre Flicka, technicky je na tom dobre, vyska sice chyba ale co uz. Stale mi to pripada ako najvhodnejsi hrac s Pedrom.
Pred rokom tu všetci Isaka chceli. Akože jedno zranenie, tak odradí? Ale dobre Isak je tiež nereálny, lebo Liverpool na ňom toľko neprerobí predajom.
Nad Lautarom v Interi ale vždy hrával Lukaku, alebo Thuram. My tam to kladivo nad Lautarom mať nebudeme. Otázne je ako to bude fungovať nám. Ako nevravím úplne nie proti Lautarovi, lebo došli nám možnosti, ale no proste to nie je ideál na hrot.
Prichod martineza by bola parada! Ale ci to bude financne realne...
Ak by prisiel a v sezone by sa nikto vazne nezranil, tak by to mozno bol ten posledny kusok na LM.
Nad Lautarom v Interi ale vždy hrával Lukaku, alebo Thuram. My tam to kladivo nad Lautarom mať nebudeme. Otázne je ako to bude fungovať nám. Ako nevravím úplne nie proti Lautarovi, lebo došli nám možnosti, ale no proste to nie je ideál na hrot.
Ak by prisiel a v sezone by sa nikto vazne nezranil, tak by to mozno bol ten posledny kusok na LM.