🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Nemám slov ak to takto bude.
Absolútne sa nič nezmení a aj ďalšia sezóna je totálne na odpis.
Príchod stopéra bola nutnosť, ale tí neschopáci to zaškatuľkujú zázračným Martinom no vau dokonalý to chlapec až sa mi chce plakať. Totálna extratrieda, veď na čo Bastoniho, alebo Van de Vena, že? Veď asi sme spokojný s tochtosezonou obranou, že ju ani nemusíme meniť, že?
Rovnako som zástancom Arauja, ale takým spôsobom ako bol NEužitočný v tejto sezóne nám je zväčša na nič. Ak to bude v Araujom prípade rovnaké a Flick nebude mať v neho plnú dôveru aj v rozhodujúcich chvíľach, tak je jeho prínos aj z lavičky dosť nešťastne minimálny. Nemôžem povedať, že ma Araujo plnú dôveru Flicka. Takmer nikdy ho nedal do základu ani na slabších súperov v la lige. Aj z lavičky ho strieda fakt len keď musí. To vôbec nie je dobre mať takého hráča na lavičke z taktického hľadiska.
Do tretice o Christensenovi, ktorý ani nehrá a ide sa mu ponúkať zmluva ani nehovorím ...
S takou obranou nejde vyhrať LM. Možno nemám rád Martina, ale pokiaľ by s ním v obrane vyhrali LM, tak mi je to sakra jedno. V tomto som féroví a ide mi v prvom rade o tímové úspechy. Len proste neverím tejto obrane v LM. Ak ma niekto iný názor, tak prosím. Martin z lavičky a top stopér v základe vedľa Cubarsiho mala byť správa cesta.
V kocke súhlasím s týmto komentom. Aj keď Martin zvýšil svoju výkonnosť oproti minulosti, stejne nie je na takej úrovni, aby obrana bola s kvalitnejším stopérom schopná bojovať o titul v LM! Očakávania na nutné prestupy pre posilnenie výkonnosti Barci boli pred letnou sezónou veľké, ale myslím si, že z tých očakávaniach sa nesplní možno nič........dúfam, že sa mýlim.
Ani ja som nebol úplne Martínov fanúšik, no chlapec spravil opäť progres a Flick vie asi najlepšie či mu môže dôverovať a kam môže posunúť jeho limity. Treba si uvedomiť, že v lige máme najmenej inkasovaných gólov spolu s RM, a aj betornari ako Atletico majú viac. Hráme herný štýl ktorý je vždy na riziko a počíta sa s tým, že dáme viac gólov ako súper. Vedenie a tréner musí vedieť, či nám treba elitného stopéra, alebo len niekoho skúseného za prijateľnú cenu, ako bol Martínez.
Ako piše Majo... nevieme ešte kde ma Martin limit a prekvapuje a kľudne budúcu sezónu môže dorásť na stopéra lepšieho ako Bastoni, len musime zabudnúť aky bol pred 2 rokmi...
Vedenie toto, vedenie tamto ... ako keby boli neomylný. Nenahradili Martineza, Taha nechali Bayernu a prvá polka sezóny bola len o katastrofálnej obrane. To, že v lige máme najlepšiu obranu je tak maximálne klamlivé, že by nás to nemalo uspokojovať. Rýchlo sa zabúda na Bruggy a tieto zápasy. Stačí sa pozrieť na Arsenal a ich obranu kde ich dostala. Martin urobil posun, ktorý stačí na ligu a nie na LM. Čakať od Martina ďalší posun, že sa stane lepším než Bastoni je už trochu moc alibistické. Rovnako problém je aj lavička a Araujo. Ako keby máme po 11 rokoch bez LM nároky na taký alibizmus ... zabíjame už pomaly najlepšie roky Pedriho a spol. Tento tým by už na LM mal keby sa vyriešili problémy a nie sa zľahčovali a neriešili.
Bastoni sa vyzdvihoval kvôli rozohrávke, Martin je štatisticky na tom lepšie v rozohrávke a voči elitným stopérom Bastoni zaostáva v rozohrávke o značné percentá, rovnako hráva v systéme na 3 stopérov a nie na dvoch vo vysokej línií. Tvrdil som to už dlhšiu dobu a 2 dni dozadu vyšli informácie že Flick ho presne kvôli tomuto nechce.
Stopéra treba ale sú dôležitejšie posty ktoré treba posilniť, hrot a kraje obrany. To že Martin nemá na LM je diskutabilné, odvtedy ako začal hrať stopéra naša obrana sa zlepšila, aj v LM a ako píšu chalani vyššie, vždy budeme dostávať góly, aj keby tu je Gabriel so Salibom. Chyby po ktorých sme vypadli v LM neboli Martinove, naši sa hlúpo vykartovali nešikovnými rozhodnutiami a aj tak sme mali dostatok šancí ktoré sme nedokázali premeniť.
My si už hovoríme 5. sezonu ako výhovorku, že máme mladý tím a za ten čas premenil Enrigue PSG v podstate za jedno leto na víťazný mančaft. Niekomu to trvá roky a niekomu 1 leto. La masia urobila čo šlo, ale keď už sme na 1:1, tak fakt to treba dotlačiť 2 top prestupmi+ Cancelo a LW a ísť na LM s reálnymi šancami bez toho, aby sme cítili slabiny na nejakých postoch. Ani to nemusí byť nutne Bastoni, ak nad ním Flick váha. Tottenham môže v poslednom kole ešte zostúpiť a ako možnosť by mohol byť Van de Ven.
Chigo .. najlepšie roky pedriho a spol ? Nemysliš važne. Pedri ma 23 a v najlepšich rokoch bude ešte lepši ak bude mať 28 +to su najlepšie roky …mame mužstvo na 10 rokov vystarane dopredu ked sa udrži pokope
tu suhlasim s chigom. stoper musi prist. nevravim, ze to musi byt bastoni, aj ked som jeho fanusikom, ale musi prist. vsadit buducu sezonu na dvojku martin cubarsi proste nejde. nech sa vam to paci alebo nie
Jako ano stoper sa zide, ale Bastoni alebo mozno van de ven nam tu LM nezaručia a môžu to byť posily na úrovni Martina... alebo ist po lacnejšom skúsenom stopérovi napr. Aké... a kludne by sa mohlo stat ze Martin by posadil Bastoniho, 60m. posilu na lavicku...
kluc vsetko je mozne. ale tuto niesi na fife. skuseny lavonohy stoper musi prist. jak vravis, ze bastoni a VdV ti Lm nezarucia ale to ti nezaruci ani Martin....
Prečo si aj na hrote nepovieme "aj Ferran stačí" ako si hovoríme u Martina. Veď si zoberte ich situacie ako sú si podobne. To je spravna otázka, keď sa nad tým zamyslíte. Zaručí nám Alvarez/Pedro LM?
Sme na 1:1 ( teoreticky ) ale furt nemáme neobmedzený budget a ani platový strop. Reálne ani nevieme koľko má klub k dispozícií na prestupy. Prvá vec ktorú musíme kúpiť je hrot, bez debaty. Hráme ofenzívny futbal štýlu prestrieľaj súpera, bez hrotu ho neprestrieľaš. Krídlo do rotácie nemáme, Rash tu bol len na hosťovaní čiže buď znovu vyriešia hosťovanie alebo sa bude musieť niekto kúpiť. Kraje sú ďalší post, Cancelo tu je tiež len na hosťovaní a Balde je hrozný, ja by som ho najradšej predal a zobral duo Cancelo, Grimaldo. Otázka je či budú € na to ak sa za hrot vytrieska 80-100m€ a kto sa vlastne za tú sumu oplatí, pretože si nemyslím že môžeme vytrieskať 60m€ za Bastoniho alebo iného stopéra aby sme zistili že toľko isto gólov dostávame s Martinom. Ak predajú Arauja a odíde Christensen, čo dúfam že sa stane tak stopéra bude treba podpísať ale neviem či nutne v takej cenovke a či to bude stopér do základu. Ja som zástancom posilnenia iných pozícií a počkať ako sa vyvinie situácia so stopérmi v klube, pri horšom ísť aj do sezóny s tým čo máme. Joško Gvardiol má 2r do konca zmluvy v City, na neho by sa už budúce leto oplatilo investovať.
Porovnávačky s Arsenalom nemajú zmysel, Arsenal dá jeden gól z rohu a polku zápasu potom bránia, my hráme úplne iný futbal.
Možno preto že túto sezónu sme videli že Ferran nestačí a hráme futbal založený na góloch, nie na obrane. Ak sa nemýlim, s Martinom na stopérovi sme túto sezónu prehrali 1 zápas a to bolo v LM keď sa Cubarsi vykartoval, takže ten zápas za Martinom nejde.
Spätne ked si premietnes výkony Martina tak nemal zlý zápas,, ako píše jakopz, situacia v útoku je miziva, mame tam dá sa povedať 3 hráčov, Ferrana nahradíš možno Olmom co bude urcite viac cítiť ako ked nahradiš Martina napriklad Ericom...
Myslím že nám chýbal túto sezónu útočník, nie obranca. Ubránili sme Atletico pri červených kartách. Stred priklincoval Atletico, ale útok bol impotentny.
PSG má silný útok, nie lepšiu obranu, ak tak majú lepšie kraje obrany.
Absolútne sa nič nezmení a aj ďalšia sezóna je totálne na odpis.
Príchod stopéra bola nutnosť, ale tí neschopáci to zaškatuľkujú zázračným Martinom no vau dokonalý to chlapec až sa mi chce plakať. Totálna extratrieda, veď na čo Bastoniho, alebo Van de Vena, že? Veď asi sme spokojný s tochtosezonou obranou, že ju ani nemusíme meniť, že?
Rovnako som zástancom Arauja, ale takým spôsobom ako bol NEužitočný v tejto sezóne nám je zväčša na nič. Ak to bude v Araujom prípade rovnaké a Flick nebude mať v neho plnú dôveru aj v rozhodujúcich chvíľach, tak je jeho prínos aj z lavičky dosť nešťastne minimálny. Nemôžem povedať, že ma Araujo plnú dôveru Flicka. Takmer nikdy ho nedal do základu ani na slabších súperov v la lige. Aj z lavičky ho strieda fakt len keď musí. To vôbec nie je dobre mať takého hráča na lavičke z taktického hľadiska.
Do tretice o Christensenovi, ktorý ani nehrá a ide sa mu ponúkať zmluva ani nehovorím ...
S takou obranou nejde vyhrať LM. Možno nemám rád Martina, ale pokiaľ by s ním v obrane vyhrali LM, tak mi je to sakra jedno. V tomto som féroví a ide mi v prvom rade o tímové úspechy. Len proste neverím tejto obrane v LM. Ak ma niekto iný názor, tak prosím. Martin z lavičky a top stopér v základe vedľa Cubarsiho mala byť správa cesta.
Stopéra treba ale sú dôležitejšie posty ktoré treba posilniť, hrot a kraje obrany. To že Martin nemá na LM je diskutabilné, odvtedy ako začal hrať stopéra naša obrana sa zlepšila, aj v LM a ako píšu chalani vyššie, vždy budeme dostávať góly, aj keby tu je Gabriel so Salibom. Chyby po ktorých sme vypadli v LM neboli Martinove, naši sa hlúpo vykartovali nešikovnými rozhodnutiami a aj tak sme mali dostatok šancí ktoré sme nedokázali premeniť.
Porovnávačky s Arsenalom nemajú zmysel, Arsenal dá jeden gól z rohu a polku zápasu potom bránia, my hráme úplne iný futbal.
PSG má silný útok, nie lepšiu obranu, ak tak majú lepšie kraje obrany.