🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Nemám slov ak to takto bude.
Absolútne sa nič nezmení a aj ďalšia sezóna je totálne na odpis.
Príchod stopéra bola nutnosť, ale tí neschopáci to zaškatuľkujú zázračným Martinom no vau dokonalý to chlapec až sa mi chce plakať. Totálna extratrieda, veď na čo Bastoniho, alebo Van de Vena, že? Veď asi sme spokojný s tochtosezonou obranou, že ju ani nemusíme meniť, že?
Rovnako som zástancom Arauja, ale takým spôsobom ako bol NEužitočný v tejto sezóne nám je zväčša na nič. Ak to bude v Araujom prípade rovnaké a Flick nebude mať v neho plnú dôveru aj v rozhodujúcich chvíľach, tak je jeho prínos aj z lavičky dosť nešťastne minimálny. Nemôžem povedať, že ma Araujo plnú dôveru Flicka. Takmer nikdy ho nedal do základu ani na slabších súperov v la lige. Aj z lavičky ho strieda fakt len keď musí. To vôbec nie je dobre mať takého hráča na lavičke z taktického hľadiska.
Do tretice o Christensenovi, ktorý ani nehrá a ide sa mu ponúkať zmluva ani nehovorím ...
S takou obranou nejde vyhrať LM. Možno nemám rád Martina, ale pokiaľ by s ním v obrane vyhrali LM, tak mi je to sakra jedno. V tomto som féroví a ide mi v prvom rade o tímové úspechy. Len proste neverím tejto obrane v LM. Ak ma niekto iný názor, tak prosím. Martin z lavičky a top stopér v základe vedľa Cubarsiho mala byť správa cesta.
V kocke súhlasím s týmto komentom. Aj keď Martin zvýšil svoju výkonnosť oproti minulosti, stejne nie je na takej úrovni, aby obrana bola s kvalitnejším stopérom schopná bojovať o titul v LM! Očakávania na nutné prestupy pre posilnenie výkonnosti Barci boli pred letnou sezónou veľké, ale myslím si, že z tých očakávaniach sa nesplní možno nič........dúfam, že sa mýlim.
Ani ja som nebol úplne Martínov fanúšik, no chlapec spravil opäť progres a Flick vie asi najlepšie či mu môže dôverovať a kam môže posunúť jeho limity. Treba si uvedomiť, že v lige máme najmenej inkasovaných gólov spolu s RM, a aj betornari ako Atletico majú viac. Hráme herný štýl ktorý je vždy na riziko a počíta sa s tým, že dáme viac gólov ako súper. Vedenie a tréner musí vedieť, či nám treba elitného stopéra, alebo len niekoho skúseného za prijateľnú cenu, ako bol Martínez.
Ako piše Majo... nevieme ešte kde ma Martin limit a prekvapuje a kľudne budúcu sezónu môže dorásť na stopéra lepšieho ako Bastoni, len musime zabudnúť aky bol pred 2 rokmi...
Vedenie toto, vedenie tamto ... ako keby boli neomylný. Nenahradili Martineza, Taha nechali Bayernu a prvá polka sezóny bola len o katastrofálnej obrane. To, že v lige máme najlepšiu obranu je tak maximálne klamlivé, že by nás to nemalo uspokojovať. Rýchlo sa zabúda na Bruggy a tieto zápasy. Stačí sa pozrieť na Arsenal a ich obranu kde ich dostala. Martin urobil posun, ktorý stačí na ligu a nie na LM. Čakať od Martina ďalší posun, že sa stane lepším než Bastoni je už trochu moc alibistické. Rovnako problém je aj lavička a Araujo. Ako keby máme po 11 rokoch bez LM nároky na taký alibizmus ... zabíjame už pomaly najlepšie roky Pedriho a spol. Tento tým by už na LM mal keby sa vyriešili problémy a nie sa zľahčovali a neriešili.
Bastoni sa vyzdvihoval kvôli rozohrávke, Martin je štatisticky na tom lepšie v rozohrávke a voči elitným stopérom Bastoni zaostáva v rozohrávke o značné percentá, rovnako hráva v systéme na 3 stopérov a nie na dvoch vo vysokej línií. Tvrdil som to už dlhšiu dobu a 2 dni dozadu vyšli informácie že Flick ho presne kvôli tomuto nechce.
Stopéra treba ale sú dôležitejšie posty ktoré treba posilniť, hrot a kraje obrany. To že Martin nemá na LM je diskutabilné, odvtedy ako začal hrať stopéra naša obrana sa zlepšila, aj v LM a ako píšu chalani vyššie, vždy budeme dostávať góly, aj keby tu je Gabriel so Salibom. Chyby po ktorých sme vypadli v LM neboli Martinove, naši sa hlúpo vykartovali nešikovnými rozhodnutiami a aj tak sme mali dostatok šancí ktoré sme nedokázali premeniť.
My si už hovoríme 5. sezonu ako výhovorku, že máme mladý tím a za ten čas premenil Enrigue PSG v podstate za jedno leto na víťazný mančaft. Niekomu to trvá roky a niekomu 1 leto. La masia urobila čo šlo, ale keď už sme na 1:1, tak fakt to treba dotlačiť 2 top prestupmi+ Cancelo a LW a ísť na LM s reálnymi šancami bez toho, aby sme cítili slabiny na nejakých postoch. Ani to nemusí byť nutne Bastoni, ak nad ním Flick váha. Tottenham môže v poslednom kole ešte zostúpiť a ako možnosť by mohol byť Van de Ven.
Chigo .. najlepšie roky pedriho a spol ? Nemysliš važne. Pedri ma 23 a v najlepšich rokoch bude ešte lepši ak bude mať 28 +to su najlepšie roky …mame mužstvo na 10 rokov vystarane dopredu ked sa udrži pokope
tu suhlasim s chigom. stoper musi prist. nevravim, ze to musi byt bastoni, aj ked som jeho fanusikom, ale musi prist. vsadit buducu sezonu na dvojku martin cubarsi proste nejde. nech sa vam to paci alebo nie
Jako ano stoper sa zide, ale Bastoni alebo mozno van de ven nam tu LM nezaručia a môžu to byť posily na úrovni Martina... alebo ist po lacnejšom skúsenom stopérovi napr. Aké... a kludne by sa mohlo stat ze Martin by posadil Bastoniho, 60m. posilu na lavicku...
kluc vsetko je mozne. ale tuto niesi na fife. skuseny lavonohy stoper musi prist. jak vravis, ze bastoni a VdV ti Lm nezarucia ale to ti nezaruci ani Martin....
Prečo si aj na hrote nepovieme "aj Ferran stačí" ako si hovoríme u Martina. Veď si zoberte ich situacie ako sú si podobne. To je spravna otázka, keď sa nad tým zamyslíte. Zaručí nám Alvarez/Pedro LM?
Sme na 1:1 ( teoreticky ) ale furt nemáme neobmedzený budget a ani platový strop. Reálne ani nevieme koľko má klub k dispozícií na prestupy. Prvá vec ktorú musíme kúpiť je hrot, bez debaty. Hráme ofenzívny futbal štýlu prestrieľaj súpera, bez hrotu ho neprestrieľaš. Krídlo do rotácie nemáme, Rash tu bol len na hosťovaní čiže buď znovu vyriešia hosťovanie alebo sa bude musieť niekto kúpiť. Kraje sú ďalší post, Cancelo tu je tiež len na hosťovaní a Balde je hrozný, ja by som ho najradšej predal a zobral duo Cancelo, Grimaldo. Otázka je či budú € na to ak sa za hrot vytrieska 80-100m€ a kto sa vlastne za tú sumu oplatí, pretože si nemyslím že môžeme vytrieskať 60m€ za Bastoniho alebo iného stopéra aby sme zistili že toľko isto gólov dostávame s Martinom. Ak predajú Arauja a odíde Christensen, čo dúfam že sa stane tak stopéra bude treba podpísať ale neviem či nutne v takej cenovke a či to bude stopér do základu. Ja som zástancom posilnenia iných pozícií a počkať ako sa vyvinie situácia so stopérmi v klube, pri horšom ísť aj do sezóny s tým čo máme. Joško Gvardiol má 2r do konca zmluvy v City, na neho by sa už budúce leto oplatilo investovať.
Porovnávačky s Arsenalom nemajú zmysel, Arsenal dá jeden gól z rohu a polku zápasu potom bránia, my hráme úplne iný futbal.
Možno preto že túto sezónu sme videli že Ferran nestačí a hráme futbal založený na góloch, nie na obrane. Ak sa nemýlim, s Martinom na stopérovi sme túto sezónu prehrali 1 zápas a to bolo v LM keď sa Cubarsi vykartoval, takže ten zápas za Martinom nejde.
Spätne ked si premietnes výkony Martina tak nemal zlý zápas,, ako píše jakopz, situacia v útoku je miziva, mame tam dá sa povedať 3 hráčov, Ferrana nahradíš možno Olmom co bude urcite viac cítiť ako ked nahradiš Martina napriklad Ericom...
Hrot, stoper podla by mali prist. potom kupit za 15m cancela je easy job, najst nejake schopne kridlo a B.Silva do zalohy....a naspet ku stoperom. mas dajme tomu jasnu dvojku cubarsi/martin....za nimi kiksujuci araujo a sklenenka christensen. vezmi ze sa araujo s christensenom zrania. co potom? budes hrat celu sezonu s 2 stopermi?alebo das tam erica, ktory zaskakuje pomaly vsade kde sa da??? co ked bude zaskakovat na RB...pri pripadnom zraneni koundeho...alebo v zalohe...to chceme donekonecna lepit vsetky posty zaplatami ako je eric???...toto leto musi prist normalne prestupove obdobie jak sa patri. Flick si to za tie 2 roky zasluzi....o tom sa ani nemienim viac bavit....nemozes ist do sezony s 2 stopermi.(btw martin nieje original stoper)....
S momentalnou obranou nemame sancu na LM pisem to tu zase a budem to tu pisat aj dalsiu sezonu..to je pekne ze v lige sme dostali najmenej golov ked v LM sme inkasovali v kazdom zapase ak vam staci ligovy titul kazdu sezonu okej ale potom sa necudujte ze v LM nevieme siahnut na usatu trofej, v LM na TOP kluby nam proste chyba nam stale nieco a to nieco je kvalitny stoper EXTRATRIEDY a nie martin co ma akoze progres a mozno bude jak bastoni a to si uroimne ani nemyslim zas z neho nerobme puyola aj balde mal byt neviem jaky obranca a mal progres a teraz by ste boli vsetci najradsej keby isiel prec, a dalsie co potrebujeme TOP svetovy utocnik…takze este razna LM s takou obranou nemame a kludne sa tu stretnime o rok a napiseme si o tom ako dopadla LM pamatajte moje slova ked nepride stoper poriadny nemame sancu na LM
Však keby mame peniaze tak ja nemám problem s kúpou kvalitneho stopéra ale s vašimi predstavami neviem kde chcete zobrať 200m ak nie viac na prestupy, ešte to zmestiť aj do platového stropu. Ja sa riadim finančnou situáciou a tým že mame posty na ktorých nás viac tlači topánka. Btw mena ktore sa tu spomínajú sú tiež len take výstrely, pochybujem že niekto z vás aktívne sleduje tých hráčov pretože s Bastonim sa tu išli všetci potrhat a zrazu ho Flick nechce lebo nespĺňa jeho požiadavky. Pochybujem že niekto aktívne sleduje otrasných Spurs a kupovať VdV za 60m len za to že je rýchly, ďakujem pekne. Tiež pochybujem že niekto sleduje aktívne Hamburg s Vuskovicom. Btw pokial sa nemýlim, Martin je originálny stopér a v akadémii hrával prevažne stopéra. Ani Kounde nebol originálny RB a minulú sezónu patril k najlepším RB v Európe.
Jackopz: peniaze mame. Problem bolo FFP. Ak to splnime budeme moct nakupovat normalne. A rychly obranca, ktory, ked ti nevyjde offside pasca a vie ti dobehnut utocnika, tak takeho nechces?
Tak rovnako aj ty robíš z Martina amatéra :D ... ja by som privítal stopéra, ale peňazí na rozdávanie nemáme a treba si rozmyslieť každý milión ako potočíme...
Martin ako 3/4 stoper je ideal, ale fakt nie zaklad. To ze tam hral tento rok a velmi dobre, je len preto lebo tam nikto iny nemal hrat. Peniaze mame, ak sa vyriesi FFP, tak nebude problem priviest stopera do zakladu
Takže keď hráč ktorý začne hrať stopéra ako núdzové riešenie a ukáže progres a kvalitu, tak ho musíme vymeniť? Touto logikou by nehrala polka kádra odchovancov čo máme v tíme. Ako som písal, Martin na stopérovi neurobil žiadne fatálne chyby, prehrali sme s ním 1 zápas a ten zápas nejde na jeho triko.
Sylarko nik nerobí z Bastoniho a VdV amatérov, skôr vy vyberáte hráčov ako postavičky do Fifa. Bastoni sa tu polroka ospevuje ako bude dokonalý stopér pre nás, pritom človek keď si ho trošku rozanalyzoval tak zistil že to úplne tak nebude a v klube to asi vidia podobne. Alvarez sa tu tiež spomínal ako ideálna náhrada na hrot a realita je úplne niekde inde. VdV sa tu vyzdvihuje len kvôli tomu že mal v PL rýchlostný rekord ale to že jeho obranná činnosť zaostáva za všetkými top stopérmi a nemá oproti Martinovi výrazne lepšie štatistiky si všímaš?
To že máme peniaze tiež neviem z čoho zisťuješ keď naši majú problém už pri cenovkách Rasha a Cancela a snažia sa skresať ich ceny, Cancela sem ideálne dostať zadarmo.
To, že Barcelona s Martinom v zostave štatisticky prehrala 1 zápas v 2026 je pekné číslo na papieri, ale futbal sa hrá na ihrisku, nie v Exceli. Ak sa na tie zápasy pozrieš pozorne, tak Martín robí pod tlakom útočníkov dosť chýb. Často sa mu stáva, že hrá mysľou ako ľavý krajný obranca a necháva v strede diery a potvrdzujú to jeho heat mapy. To, že z jeho pozičných chýb a strát doteraz nepadlo viac gólov, nebola úplne jeho zásluha, ale čisté šťastie, zákroky Joana alebo to, že súper šancu zahodil. V Lige majstrov proti svetovej elite sa však na šťastie spoliehať nedá. Rovnako má problémy vo vzdušných a fyzických súbojoch a hoci je to problém takmer každého nášho obrancu, tak problém sa s Martinom nevyrieši. Na to potrebuješ kúpiť nového stopéra. Ďalším problémom je rýchlosť a hoci zase Martin nie je pomalý, tak nie je ani extra rýchly a nepomáha to.
Gerard urobil ako záskok slušnú robotu, ale je to maximálne hráč na lavičku a do Copa del Rey. Ak chceme reálne konkurovať v Európe, tak nemôžeme stavať obranu na niekom ako Martin.
Nerobí o nič viac chýb ako Cubarsi alebo hocktorý iný stopér, znovu to je dohľadateľné štatistikami. To že hráva mysľou ako krajný obranca je blbosť a posudzovať to z heatmap celej sezóny kde hral značnú časť ako LB má asi takú výpovednú hodnotu ako celé toto tvrdenie. To že má problém vo vzdušných súbojoch je tiež ďalšia blbosť, je náš najlepší hráč pokiaľ ide o vyhraté hlavičkové súboje s úspešnosťou 72%, v osobných súbojoch má väčšiu úspešnosť než Cubarsi, Eric aj Araujo. Celé fórum vie že si voči nemu zaujatý a každú jednu chybu ktorá bola v obrane si zhadzoval na neho aj keď ti tu niekoľko ľudí vysvetľovalo konkrétne situácie s tým že to jeho chyby neboli.
To je neskutočne. Ty sa vždy snažíš o to si nahovárať, že tvoj názor je názorom väčšiny a môj je opak. Asi ti to pomáha si nahovárať, že tvoj názor je väčšinovo pravdivý, že?
A nie, to sú dohľadateľné fakty ... Ty asi nikdy nepochopíš, že Martin nie je top stopér hodný základu FCB.
To nie je neskutocne, to je realita. Znovu sa budem opakovať, píšeš blbosti ktoré sa dajú vyvrátiť jednoduchým dohladanim informácii. To že si chcel uprednostňovať Arauja po troch tragických sezónach na úkor Martina ktorý mal tuto sezónu najväčší progres z kádra hovorí za všetko. Podľa posledných informácii to vedenie vidí rovnako, či s Bastonim alebo Martinom a môže ta aj roztrhnúť.
jackopz: futbal sa nehra podla excel tabuliek. aku vecsinu zapasov hral na LB. sak vzdy ked nastupoval hral na stoperovi....dalej by ma zaujimalo z kade beries tie tvoje statistiky. vecsinou s tebou suhlasim, ale v tomto nie. tu som na strane chiga..s Martinom Lm nevyhrame. kludne sa s tebou stavim...PS: to ze sme neudrzali ani jedno ciste konto v LM je chyba cubarsiho alebo koho? systemu?(pravdepodobne)....dostali by sme menej golov, keby tam mame TOP stopera? pravdepodobne ano....PS2: mne sa zda ze tu chces robit z Martina druheho puyola...pockat, sak statistiky....
stavim sa ze budeme lepsi...LM je dost o stasti. taze keby si mal moznost mat maldiniho s puyolom dokopy, tak ju odmietnes len preto, lebo sak ani s nimi ju vyhrat nemusime?? dobra logika. podla tvojich slov nam netreba ani hrotaka, sak ani s nim tu LM vyhrat nemusime....
tak potom ani nikoho nekupujme a hrajme cisto s dorastencami z La masie...sak skusenosti nam netreba. aj oni ked nebudu robit chyby a dostavat cervene karty, tak tu LM urcite vyhrajeme 👍🤣
sylarko, nič v zlom ale nečítaš s porozumením. Ja som nenapísal že väčšinu zápasov, napísal som že značnú časť, čo je pravda keďže Cancelo prišiel až v zime a dovtedy hrával Martin často na LB. Dokonca aj v druhej časti sezóny boli striedania kedy Martin hral ako LB. Keď si prečítaš všetky príspevky, tak ja netvrdím aby sa nekúpil stopér. Ja tvrdím že sú posty ktoré nás tlačia viac ako stopér, tým že máme nejasnú finančnú situáciu a tým aký hráme štýl futbalu tak investíciu do stopéra nevidím ako prioritu. Hlavne nie v zmysle že sa vyhodí za hráča 60m alebo viac a potom sa zistí že obrana nie je o nič lepšia ako s Martinom. Príklady: Dáme 60 za Bastoniho ktorý hrá v inom systéme, presnosť prihrávok nemá takú dobrú ako sa tu prezentovalo a potom budeme prekvapení keď mu naša hra nebude sedieť. Dáme 60 za VdV len kvôli tomu že je rýchly ale to že defenzívne neexceloval ani jednu sezónu tu nik nespomenie. Ja nerobím z Martina druhého Puyola ale chalan urobil veľký progres ktorý sa tu zbytočne dehonestuje kvôli tomu že minulú sezónu podával slabšie výkony na LB. Ja ti kľudne vymenujem stopérov čo sú podstatne lepší ako Martin ale buď sú nepredajní alebo drahí. Opakujem, hráme ofenzívny futbal štýlu daj viacej gólov ako súper ale momentálne nemáme hrot, krídlo ani poriadne LB, čiže neviem ako tie góly chceme dávať. V LM a CdR sme nevypadli kvôli Martinovi ale to je na inú debatu.
Suhlasim s Jackopzom, istota nie je nič, tak ako sme LM nevyhrali s Iňigom, alebo Inter nevyhral s Bastonim, alebo Spurs sa zachraňujú so stoperskou dvojicou vdv a Romero... a je ľahšie sa staviť ze nieco nevyhras ako ze nieco vyhráš 😉
To som ti písal vyššie, nevieme koľko sa dá za hrot a ani kto to bude, nevieme koľko má klub dostupných €. Áno, podľa posledných správ sa píše že ich chceme ale tiež sa píše že chceme tých 30m€ ešte znížiť a že za Cancela nechcú platiť takže logicky to asi bude kvôli finančnej situácií. Z tých hráčov čo sa spomína by som bral Romera, roky patrí k najlepším stopérom PL, má skúsenosti z najdôležitejších zápasov ale naopak ako ste komentovali v inom článku, má problémy s kartami a je to pravák, čiže aj tam by som váhal s tými 60m. Keby je za 60m dostupný Saliba, Pacho alebo Gvardiol tak by som nepovedal ani pol slova.
Ano ja viem, Pacho tiež ak by ho vobec PSG pustilo. Preto tvrdím že radšej nechajme Martina ako investovať 60m za hráčov čo sa spomínajú, hlavne keď Gvardiol ma 2r do konca zmluvy a ak nepredĺži tak budúce leto by sa mohol skúsiť.
Myslím že nám chýbal túto sezónu útočník, nie obranca. Ubránili sme Atletico pri červených kartách. Stred priklincoval Atletico, ale útok bol impotentny.
PSG má silný útok, nie lepšiu obranu, ak tak majú lepšie kraje obrany.
PSG ma lepsi kader...kvara=rapha(kvara je v 1v1 o lvl lepsi) okrem toho z utoku je lepsi len yamal. zo zalohy je o kusok lepsi ak pedri ale nie o mnoho jak jak vitinha. zbytok zalohy by som dal na podobnu uroven. kraje obrany su jasne. obranu maju tiez lepsiu. a brankara mame lepsieho my. ale celkovo ich tym funguje lepsie, vyvazenejsie.
Raphina má napriek tomu že nieje dribler lepšie čísla ako Kvara. Kvara má 28 zápasov v lige a 8 gólov.
Nie len Pedri je lepší v zálohe. Fermin je tiež veľmi dobrý. Olmo je na úrovni Ruiza.
Každý hráč je v niečom iný, nedá sa to úplne porovnať.
Ak by sme doplnili napr. Alvareza, mali by sme definitívne lepší útok.
Myslím že Yamal bude zasa lepší budúci rok, ak bude zdravý. Rapha zdravý plus ešte nejaký striker tak máme reálnu šancu.
LM je však turnaj a turnaje nevyhrávajú vždy najlepší...
Je to skôr dráma a napätie, nie konzistentna kvalita.
Potrebuješ obrovské šťastie a hrať účelne. Nesmieš sa rozsypat pod tlakom. Flick nemôže hrať play off ako vabank. Ibaže by mal hrotaka čo všetko premení. My sme umreli na nepremienanie šancí, chýbalo šťastie alebo extra kvalitný zakončovateľ.
Vie hrat stopera ? Nehrava skor LB? Pri Raphinovi ktory chodi dovnutra neviem ci potrebujeme este aj defenzivne LB, lava sirka by vobec neexistovala. Na druhu stranu ale Raphina tu bude kolko este, sezonu dve ?
Aha, no tak to by slo potom asi. Ak je stale obmedzeny rozpocet treba to investovat toto leto do utoku a na stopera staci niekto lacny ak Bastoni nevyhovuje/nemame na neho.
Absolútne sa nič nezmení a aj ďalšia sezóna je totálne na odpis.
Príchod stopéra bola nutnosť, ale tí neschopáci to zaškatuľkujú zázračným Martinom no vau dokonalý to chlapec až sa mi chce plakať. Totálna extratrieda, veď na čo Bastoniho, alebo Van de Vena, že? Veď asi sme spokojný s tochtosezonou obranou, že ju ani nemusíme meniť, že?
Rovnako som zástancom Arauja, ale takým spôsobom ako bol NEužitočný v tejto sezóne nám je zväčša na nič. Ak to bude v Araujom prípade rovnaké a Flick nebude mať v neho plnú dôveru aj v rozhodujúcich chvíľach, tak je jeho prínos aj z lavičky dosť nešťastne minimálny. Nemôžem povedať, že ma Araujo plnú dôveru Flicka. Takmer nikdy ho nedal do základu ani na slabších súperov v la lige. Aj z lavičky ho strieda fakt len keď musí. To vôbec nie je dobre mať takého hráča na lavičke z taktického hľadiska.
Do tretice o Christensenovi, ktorý ani nehrá a ide sa mu ponúkať zmluva ani nehovorím ...
S takou obranou nejde vyhrať LM. Možno nemám rád Martina, ale pokiaľ by s ním v obrane vyhrali LM, tak mi je to sakra jedno. V tomto som féroví a ide mi v prvom rade o tímové úspechy. Len proste neverím tejto obrane v LM. Ak ma niekto iný názor, tak prosím. Martin z lavičky a top stopér v základe vedľa Cubarsiho mala byť správa cesta.
Stopéra treba ale sú dôležitejšie posty ktoré treba posilniť, hrot a kraje obrany. To že Martin nemá na LM je diskutabilné, odvtedy ako začal hrať stopéra naša obrana sa zlepšila, aj v LM a ako píšu chalani vyššie, vždy budeme dostávať góly, aj keby tu je Gabriel so Salibom. Chyby po ktorých sme vypadli v LM neboli Martinove, naši sa hlúpo vykartovali nešikovnými rozhodnutiami a aj tak sme mali dostatok šancí ktoré sme nedokázali premeniť.
Porovnávačky s Arsenalom nemajú zmysel, Arsenal dá jeden gól z rohu a polku zápasu potom bránia, my hráme úplne iný futbal.
Sylarko nik nerobí z Bastoniho a VdV amatérov, skôr vy vyberáte hráčov ako postavičky do Fifa. Bastoni sa tu polroka ospevuje ako bude dokonalý stopér pre nás, pritom človek keď si ho trošku rozanalyzoval tak zistil že to úplne tak nebude a v klube to asi vidia podobne. Alvarez sa tu tiež spomínal ako ideálna náhrada na hrot a realita je úplne niekde inde. VdV sa tu vyzdvihuje len kvôli tomu že mal v PL rýchlostný rekord ale to že jeho obranná činnosť zaostáva za všetkými top stopérmi a nemá oproti Martinovi výrazne lepšie štatistiky si všímaš?
To že máme peniaze tiež neviem z čoho zisťuješ keď naši majú problém už pri cenovkách Rasha a Cancela a snažia sa skresať ich ceny, Cancela sem ideálne dostať zadarmo.
Gerard urobil ako záskok slušnú robotu, ale je to maximálne hráč na lavičku a do Copa del Rey. Ak chceme reálne konkurovať v Európe, tak nemôžeme stavať obranu na niekom ako Martin.
A nie, to sú dohľadateľné fakty ... Ty asi nikdy nepochopíš, že Martin nie je top stopér hodný základu FCB.
PSG má silný útok, nie lepšiu obranu, ak tak majú lepšie kraje obrany.
Nie len Pedri je lepší v zálohe. Fermin je tiež veľmi dobrý. Olmo je na úrovni Ruiza.
Každý hráč je v niečom iný, nedá sa to úplne porovnať.
Ak by sme doplnili napr. Alvareza, mali by sme definitívne lepší útok.
Myslím že Yamal bude zasa lepší budúci rok, ak bude zdravý. Rapha zdravý plus ešte nejaký striker tak máme reálnu šancu.
LM je však turnaj a turnaje nevyhrávajú vždy najlepší...
Je to skôr dráma a napätie, nie konzistentna kvalita.
Potrebuješ obrovské šťastie a hrať účelne. Nesmieš sa rozsypat pod tlakom. Flick nemôže hrať play off ako vabank. Ibaže by mal hrotaka čo všetko premení. My sme umreli na nepremienanie šancí, chýbalo šťastie alebo extra kvalitný zakončovateľ.