Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-05-24 10:33:36
Trochu spam, ale len tak pre potešenie 😃

https://www.instagram.com/...
2026-05-24 10:54:45
Včerajší zápas nám ukázal, že aj keď sme mohli hrať bez tlaku a strachu o výsledok, ukázalo sa, že Balde je veľmi perspektívny hráč na predaj rovnako ako Christensen a Casado. O Casadovi sa písalo už asi pred pol rokom že ho chce kúpiť niektorý klub v Európe (nepamätám už ktorý) ale stále je v Barci a stále nehrá nič. Som veľmi zvedavý ako to dopadne s Cancelom lebo jeho klub vraj kladie veľmi vysoké finančné požiadavky. O Rashfordovi sa písalo, že Hansi Flick ho chce získať za každú cenu, ale podľa mňa by o boli zbytočne vyhodené milióny. Nemilo ma prekvapil Gavi. Včera nestíhal súperových hráčov a riešil to tak ako to on vie, chytaním za dres. Neviem z akého dôvodu je nominovaný na MS, keď jeho výkony tomu nezodpovedajú. Je koniec sezóny (pre niektorých hráčov) a budeme s napätím sledovať, koho vedenie predá, pošle na hosťovanie a koho pritiahne do dresu Barce a najviac som zvedavý na to, ako poriešia nadbytočných a nepotrebných Ter Stegena, Peňu a Fatiho. Na ich platoch by sme ušetrili niekoľko miliónov, ktoré by nám určite prišli vhod.
2026-05-24 11:54:18
Včerejší zápas mi ukázal: Střídající hráči na to nemají a při výpadku našich klíčových hráčů se to stále ukazuje. Balde, Christensen, Casado, Araujo (jeden povedený zápas nic neznamená) druhá věc je, dávat hráče nebo zkoušet na jiné pozice jen aby tam odehrál se mi nikdy nelíbilo, takže nechápu proč na křídle hraje Ferran a nehrál někdo z B🤷🏼‍♂️ můj názor je, že pokud se budeme chovat jako sociální tým kde budeme každou sezonu každému dávat šanci, doufat že se zlepší a litovat tak se nikam nehneme. Za mě musí přijít změny hlavně v obraně, pak v útoku. Stavět na mladých v obraně a doufat ze zvládnou těžký zápasy je sebevražda nebo stavět ofenzivní záložníky nebo Ferrana na křídla je blbost. Už je to třetí sezona kde ten problém je stejný a jen posloucháme jak ze sebe vydají všechno.