S tymi zableskami by som bol opatrnny a co sa Muriciho tyka sem s nim a problem maju za facku vyrieseny 👍. A kto vie, ci by este neexplodoval k vyssim cislam hrat tak v Barce
Súhlasím, z Luuka sa tiež všetci smiali, ale nesklamal..
muriqi moze vystreliť neskutočne.. peniaze na elitu nie su, ale ani tej elity akosi niet. Hallland, je to momentálne len dream, Kane je spokojný v Mníchove. Pedra Chelsea nepustí, ale aj keby, tak neviem či je to až taký top.. Igor by mohol byt zaujímavou voľbou, ale o ňom sa vôbec nepise.
Muriqi za par korún, adaptovaný k LL hráč, mal super sezónu, góly ozaj dávať vie, nie len vystrčiť hokejku.. plus odhodlanie a motivácia, tipkova posledná príležitosť zažiariť a vyhrať titul.. same pozitiva
My hlavne potrebujeme svetoveho TOP utocnika aby sme mali sancu na LM hadam nechces ist s ferranom a muriqim do vyradovacky LM?ci akoze okrem TOP svetoveho utocnika by si este bral aj muriqiho? To ze sype goly v mallorce neznamen ze bude aj u nas kolko bolo takych hracov co v priemernych timoch vycnievali a u nas boli strateni ….braithwaite perfektny priklad
Nick01 vážne ideš porovnávať Muriqiho a Lewandowskeho? Argument, že ani Lewa neprišiel mladý, je úplne mimo. Lewandowski prišiel ako čerstvý držiteľ Zlatej kopačky a jeden z najlepších útočníkov histórie. Ak už máme priviesť niekoho po tridsiatke, musí to byť svetová extratrieda ako Harry Kane.
A príde Kane? Akého topa by ste chceli? Kto je momentálne reálne možný? Nedost toho, že to je kusovy, podpultovy tovar za neskutočne peniaze, ale ten tovar na trhu momentálne ani moc nie je.
Brathweith bola len núdzová varianta, bol to zlý obchod. Ale bol aj taký Luuk napríklad, alebo paulinho, ti zase nesklamali. S Muriqim tiež sa môžme trafiť do čierneho, netvrdím, že sa okamžite z neho stane top striker, ale milo prekvapiť moze. Okrem toho bude stať mech zemiakov..
Jasne v barcelone hrali taki hraci ako etoo ibrahimovic villa suarez lewandowski a teraz ked chceme vyhrat LM a potrebujeme ten posledny dielik do skladacky tak zoberieme muriqiho lebo ved je lacny….fakt parada😀ved sa nad tym sami zamyslite jak je to absurdne
Čo je absurdného na tom, zobrať za par korún hráča, čo dal za outsidera ligy 23g? Nikde som nenapísal že to bude nás spasiteľ v LM, len že moze vystreliť a prekvapiť. Do konkurencie k ferranovi super varianta.
Teraz odpovedz ty mne, kto by mal byt ten ďalší vyvolený do klubu legendárnych hráčov Barcelony?
Momentálne sú len 3 top špičkoví hrotaci v Európe. Hallland, ten ma zmluvu tuším do 2031, plus bude stať 200+m
Kane, toho bayern tiež za menej ako vykupku nepustí, plus samotný hráč neprejavuje ziadny záujem
Mbappe.. ani nemusím komentovať.
Daj reálne meno, nie FM alebo FIFA nákupy..
Taky typ ako Muriqui by sa riadne hodil na koncovky zapasov. Na poslednych 10 15 min idealny hrac, zaparkuje sa pred branu a dotlaci tam do brany kazdy center alebo odrazenu loptu. Len ci by on bol ochotny prijat taku rolu.
Lautaro/Alvarez/Pedro, co s Torresom neviem lebo odist nechce ale do zakladu s nim nie, zaroven to ale nieje vhodny typ do tych koncoviek zapasov ako Muriqui, musel by tiez ist vyrazne dole s hernym casom.
cisto hypoteticky, keby sa podarilo predat torresa za nho by prisiel alvarez, tak muriqi by bola idealna volba na lavicku na konce zapasov. ale top hrot by bol pre nas lautaro samozrejme
Vyzera to ze Torres sa nikde nechysta, minimalne nie v lete. Treba planovat kader aj s nim. Neviem si to ale uplne predstavit kupit hraca za 100vku na hrot a potom ho rotovat este aj s Torresom a Muriquim.
Laporta bude chciet priviest v lete urcite aspon jedno velke meno. vobec by som sa necudoval, keby to bol prave alvarez. ale mozno prekvapi s Lautarom. ak ostane torres, tak urcite pride len jeden utocnik. ale to zas mat typologicky dvoch rovnakych utocnikov nieje dobre. aj ked muriqi by mohol prist kvazy zadarmo, kedze zostupuju..
Tak urcite je dvojka Alvarez Muriqui rozdielnejsia ale aj tito traja su si navzajom rozdielni.
Pouzijem anglicke nazvy s ktorymi som sa za ten cas co sledujem futbal uz vzil lebo nepoznam slovenske vhodne ekvivalenty.
Alvarez je false9, stahuje sa do hlbky, na kridlo, dribluje vselikde po ihrisku ma volnost, meni si miesta, tvori, nieje az tak o goloch ale skor o praci pre tim a ostatni z neho budu tazit.
Lautaro je poacher, pohyblivy predator do 16tky co caka a nenapadne striehne a bleskovo vyrazi na prihravku, center, odrazenu loptu a uprace to do brany, dobry vyber miesta, nieco ako bol Suarez u nas.
Torres je zaujmavy lebo v nicom nejak neexceluje ale zaroven ma vsetko na primeranej urovni takze tazko ho niekde zaradit ale najviac pasuje na advanced forward. To je typ utocnika co tazi hlavne z jeho pohybu a nabehov do priestoru, pasuje mu hra hore dole, casto sa pohybuje na hrane ofsajdu a nabieha poza obrancov (presne ako ked mu Yamal posiela vonkajsim priehlavkou/trivelou tie krasne nahravky do samostatnych najazdov), najlepsi priklad Haaland ktory vyuziva svoju rychlost na taketo nabehy a uvolnenie sa.
Muriqui je asi targetman, vysoka staticka fyzicky silna veza do 16tky, ktora caka na centre, odtlaca superov, zklepava lopty spoluhracom do druhej volny, dobry na koncovky zapasov ked uz je obrana prehustena.
Existuje aj deep lying forward ako napriklad Kane alebo Woltemade, Asllani co narozdiel od false9 nelieta az tak po ihrisku s volnostou ale drzi sa centralne, ma vybornu techniku a prvy dotyk, zklepava a naraza dobre lopty, pripadne sam vie poslat sikovny pas za obranu. Aj toto aj false9 su kreativne ladene ale rozdiel je v tom kde sa pohybuju.
Samozrejme cim elitnejsi hrac tym moze svojimi schopnostami pasovat do viacerych skupin. Napriklad Haaland je vyborny advanced forward ale aj poacher. Kane takisto deep lying forward plus poacher, pripadne aj targetman vdaka vyske a sile.
Moc ich nesledujem ale ked uz tak som videl ze to robili obaja naraz. V zapasoch co som videl malo Atletico problemy s tym ze nemalo v 16tke nikoho ale neviem, nemam ich moc nasledovanych. U nas by to vedeli kridla a zaloznici vynahradzovat. Alvareza hodnotim hlavne z toho co som videl v City a za Argentinu. Simeone ho nevie vyuzit.
muriqi moze vystreliť neskutočne.. peniaze na elitu nie su, ale ani tej elity akosi niet. Hallland, je to momentálne len dream, Kane je spokojný v Mníchove. Pedra Chelsea nepustí, ale aj keby, tak neviem či je to až taký top.. Igor by mohol byt zaujímavou voľbou, ale o ňom sa vôbec nepise.
Muriqi za par korún, adaptovaný k LL hráč, mal super sezónu, góly ozaj dávať vie, nie len vystrčiť hokejku.. plus odhodlanie a motivácia, tipkova posledná príležitosť zažiariť a vyhrať titul.. same pozitiva
Brathweith bola len núdzová varianta, bol to zlý obchod. Ale bol aj taký Luuk napríklad, alebo paulinho, ti zase nesklamali. S Muriqim tiež sa môžme trafiť do čierneho, netvrdím, že sa okamžite z neho stane top striker, ale milo prekvapiť moze. Okrem toho bude stať mech zemiakov..
Teraz odpovedz ty mne, kto by mal byt ten ďalší vyvolený do klubu legendárnych hráčov Barcelony?
Momentálne sú len 3 top špičkoví hrotaci v Európe. Hallland, ten ma zmluvu tuším do 2031, plus bude stať 200+m
Kane, toho bayern tiež za menej ako vykupku nepustí, plus samotný hráč neprejavuje ziadny záujem
Mbappe.. ani nemusím komentovať.
Daj reálne meno, nie FM alebo FIFA nákupy..
Pouzijem anglicke nazvy s ktorymi som sa za ten cas co sledujem futbal uz vzil lebo nepoznam slovenske vhodne ekvivalenty.
Alvarez je false9, stahuje sa do hlbky, na kridlo, dribluje vselikde po ihrisku ma volnost, meni si miesta, tvori, nieje az tak o goloch ale skor o praci pre tim a ostatni z neho budu tazit.
Lautaro je poacher, pohyblivy predator do 16tky co caka a nenapadne striehne a bleskovo vyrazi na prihravku, center, odrazenu loptu a uprace to do brany, dobry vyber miesta, nieco ako bol Suarez u nas.
Torres je zaujmavy lebo v nicom nejak neexceluje ale zaroven ma vsetko na primeranej urovni takze tazko ho niekde zaradit ale najviac pasuje na advanced forward. To je typ utocnika co tazi hlavne z jeho pohybu a nabehov do priestoru, pasuje mu hra hore dole, casto sa pohybuje na hrane ofsajdu a nabieha poza obrancov (presne ako ked mu Yamal posiela vonkajsim priehlavkou/trivelou tie krasne nahravky do samostatnych najazdov), najlepsi priklad Haaland ktory vyuziva svoju rychlost na taketo nabehy a uvolnenie sa.
Muriqui je asi targetman, vysoka staticka fyzicky silna veza do 16tky, ktora caka na centre, odtlaca superov, zklepava lopty spoluhracom do druhej volny, dobry na koncovky zapasov ked uz je obrana prehustena.
Existuje aj deep lying forward ako napriklad Kane alebo Woltemade, Asllani co narozdiel od false9 nelieta az tak po ihrisku s volnostou ale drzi sa centralne, ma vybornu techniku a prvy dotyk, zklepava a naraza dobre lopty, pripadne sam vie poslat sikovny pas za obranu. Aj toto aj false9 su kreativne ladene ale rozdiel je v tom kde sa pohybuju.
Samozrejme cim elitnejsi hrac tym moze svojimi schopnostami pasovat do viacerych skupin. Napriklad Haaland je vyborny advanced forward ale aj poacher. Kane takisto deep lying forward plus poacher, pripadne aj targetman vdaka vyske a sile.