Poslednú vetu podpisujem. Som toho názoru, že sa treba pokúsiť priviesť Muriqiho alebo Sorlotha. Ferran Torres by mal zostať. Aj keď Alvares by mohol byť fajn, určite al nie za takú cenu, aká koluje v médiách.
Bez penez do hospody nelez :-)
Vobec by som sa nebal ist do lacnej verzie utocnika (Muriqi?) ktorý by doplnil Torresa na 2 roky. Realu posledný titul vystrielal nahradnik Joselu.
Uvital by som clanky kvalitnejsie, nie na urovnu bulvaru. Pripadne pockat so zverejnovanim nezmyslov, v pondelok tak v utorok naopak. Citatel sa stava obetou dezinformacii a spekulacii. Tesne pred koncom prestupoveho obdobia bude zrejme co sa udeje.
Maros1aj mňa to unavuje čítať jeden deň to na druhý zasa presný opak,ale potom by si musel čakať až do podpisu zmluvy a potom by si mohol zverejniť 100°/. správu ktorá by zodpovedala realite. Myslím ,že Lukáš nás tu nezahŕňa zbytočným balastom z bulváru, len spraví výcuc zo všetkých info,ktoré sa v španielsku zverejnia. Dokonca nás upozorňuje, čo by sme mali brať vážne a čo nie. Určiť však čo je a čo nieje dezinformácia, alebo čo je špekulácia je pri tom množstve strata času a skoro nemožné. Takže články sú tu zverejnené. Kto chce číta, kto nechce nečíta. Kto má čas a chuť môže to triediť na fakty a dezinformácie. Budeme radi a zatiaľ sme vďačný, že Lukáš si dá tu námahu a snaží sa 100 článkov a špekulácií vtesnať do jedného zhrnutia a k tomu ešte dodá aj svoj postoj, ako redaktor. Čo viac si môžeme želať. Vďaka Lukáš nenechaj sa znechutiť. 👍👍👍
Hm ahoj paprik . No musim povedať, že ja s Tebou aj čiastočne suhlasim, ale to neznamena, že si tento portal nemôže zachovať istu kvalitu - aspoň priemernu.. To podľa mňa očakava každy čitateľ. Ergo ako pišeš, ak sa tomu niekto venuje s plnou važnosťou, mohol by už odhadnuť, čo je balast a čo ma pre čitateľa či fanušika nejaky informačny prinos. Čo Ty na to ? Rad si prečitam novinky, zaujima ma to, ale to neznamena, že stracam nazor na hluposti, ktorych sem pán Lukáš pchá z nejakého dôvodu stále viac a viac. Aky je ten dôvod ? neviem . ...
Je to okay...myslim,ze lukas sa sem snazi vtiahnut atmosferu spanielskeho prestupoveho trhu. K tomu zial patria aj tieto famy atd. Sprostredkuva nam to a je otazka vkusu,ci je toho privela ,alebo je to akurat. Ja to akceptujem a som rad ,ked doda komentare o doveryhodnosti autora alebo zdroja. Samozrejme,ze na konci prestupoveho obdobia mam toho uz aj ja dost...a myslim si ze nie som sam.Chapem tvoj postoj,len sa mi zdalo potrebne sa Lukasa zastat, kedze si da tu obrovsku namahu s tym citanim a korigovanim vsetkych tych hluposti co sa popisu.
Čo sa týka tejto sezóny, Alvaréz sa nedostal ani do prvej 25tky strikerov.
Máme Ferrana, ktorý je 2. najúspešnejší v efektívnosti zakončenia 23%. Mbappe len 17%.
Muriqi ma 23 gólov a Alvarez v Atleticu len 8. Muriqi má 20% úspešnosť zakončenia, lepšiu ako Mbappe.
Pozor, Mbappe má 17% úspešnosť len vďaka tomu, že mal 8 gólov z penalty, bez toho má len 11,6 % úspešnosť! Takže Mbappe vs Ferran (ktorý nestriela penalty) je to 11 vs 23% úspešnosť.
Sú to len čísla a bez kontextu nie sú smerodajné. Ale kontext je taký, že Real to hrá na Mbappeho, hoci on sám si svojou rýchlosťou vypracuje veľa šancí čo je jeho plus. Oproti Ferranovi mal však Mbappe omnoho viac striel 146 vs 69!
Muriqi mal 116 striel a dal len o 2 góly menej ako Mbappe, pričom Mbappe dal 8 z penált a Muriqi len 5, čiže z hry je najlepší zakončovateľ Laligy. Alvaréz mal 2 góly z penalty, z hry teda len 6 gólov!
Máme Ferrana, ideál pre nás je Muriqi za zlomkovú cenu, ktorý bude perfektný na centrované lopty a rozloženie záťaže.
Radšej by som kúpil ešte jedno rýchle ľavé krídlo namiesto Rasha, ktoré vie presovať, kombinovať a nepotkýňa sa o loptu.
Alvarez je hype ako Nico Williams. Suarez potiahol Atletico na La Liga trofej. To bol rozhodujúci striker. Alvarez hral menej ako priemer.
Toto je proste celé bizár. Alvarez za 100+ keď ma za sebou sezónu, kde odohral skoro všetko a dal neuveriteľných 8 gólov ? Jak to vidím ja , a ako sa kryštalizuje Deco v tandeme s Hansim , do takéhoto obchodu nepôjdu. Nemá to cenu. Skôr sa prikláňam možnosti , že väčšiu šancu kde sa nalejú väčšie prachy bude LW a RB. Tam nás tlačí topánka najviac. A je tiež možné , že skôr sa pôjde po toho Sorlotha, poprípade nejaká iná , lacnejšia varianta na lavičku. Ferran ukázal , že ak sa sústredí , dokáže góly dávať. Pri tejto optike s Alvarezom , by Ferran mal mať teda cenu minimálne 150 mega.
Úplne súhlasím so všetkými tými, ktorí Alvareza nechcú ak má prísť za viac ako 100 mil. Ja by som to posunul ešte tak na 80. A to ,že by sme mali poslať, ako kompenzáciu k nižšej cene Ferran, je čistý nezmysel. Ja nie som síce objektívny v prípade Ferrana, pretože je to môj obľúbenec, ale v žiadnom prípade. Nezávidím Decovi túto situáciu, sám neviem čo by bolo správne.
Podla mna by nemusel byt ani zly napad skusit Raphu ako falosnu 9 a kupit nejakeho vyborneho kridelnika co to vie 1vs1 ...napr. Barcola...davat 100 mega + za Alvareza je prestrelena cena...navyse zas obchodovat s Atletmi...nikdy sa nam tieto obchody s nimi nevydarili...
Vobec by som sa nebal ist do lacnej verzie utocnika (Muriqi?) ktorý by doplnil Torresa na 2 roky. Realu posledný titul vystrielal nahradnik Joselu.
Máme Ferrana, ktorý je 2. najúspešnejší v efektívnosti zakončenia 23%. Mbappe len 17%.
Muriqi ma 23 gólov a Alvarez v Atleticu len 8. Muriqi má 20% úspešnosť zakončenia, lepšiu ako Mbappe.
Pozor, Mbappe má 17% úspešnosť len vďaka tomu, že mal 8 gólov z penalty, bez toho má len 11,6 % úspešnosť! Takže Mbappe vs Ferran (ktorý nestriela penalty) je to 11 vs 23% úspešnosť.
Sú to len čísla a bez kontextu nie sú smerodajné. Ale kontext je taký, že Real to hrá na Mbappeho, hoci on sám si svojou rýchlosťou vypracuje veľa šancí čo je jeho plus. Oproti Ferranovi mal však Mbappe omnoho viac striel 146 vs 69!
Muriqi mal 116 striel a dal len o 2 góly menej ako Mbappe, pričom Mbappe dal 8 z penált a Muriqi len 5, čiže z hry je najlepší zakončovateľ Laligy. Alvaréz mal 2 góly z penalty, z hry teda len 6 gólov!
Máme Ferrana, ideál pre nás je Muriqi za zlomkovú cenu, ktorý bude perfektný na centrované lopty a rozloženie záťaže.
Radšej by som kúpil ešte jedno rýchle ľavé krídlo namiesto Rasha, ktoré vie presovať, kombinovať a nepotkýňa sa o loptu.
Alvarez je hype ako Nico Williams. Suarez potiahol Atletico na La Liga trofej. To bol rozhodujúci striker. Alvarez hral menej ako priemer.