V Liverpoole ho nechcú a do Bayernu len ako lacného náhradníka. To bude veľký deal. Za 70 mega. To už radšej nech ešte dva roky šetria a potom kúpia Haalanda. A určite nie Álvareza, ktorý má úplne priemerné štatistiky a ako hroťák (!!!) meria 170 cm.
Alvarez by u nas tie statistiky mal 3x lepsie...ferran tiez nieje nejak extra vysoky a bol nas najlepsi strelec v lige pomaly. alvarez je k tomu do kombinacie lepsi aj do pressingu. ale za 150m suhlasim, ze nie
Aj keby mal Alverez 220cm,nechcel by som ho u nasa podla mna je Ferran lepsi,ci pri braneni, alebo v utoku,v sezone bol dostzanedbavany trenerom na ukor Lewa a aj tak sa stal najl. strelcom muzstva verim,ze ak dostane viac prilezitosti, dosiahne to daleko a ani trener do narodaku si ho nevybral za to, ze je mu sympaticky.
keby je u nas alvarez, tak je cislami aj vsetkym lepsi jak torres. v atleticu sa musi casto stahovat do zalohy a tvorit, lebo nikto tam na to poriadne nieje. u nas by mal daleko lepsi servis ci uz od kridiel alebo od zaloznikov, cize by mohol byt viac vpredu. a pressing ma tiez dobry, sak hra pod simeonem, kde to musi ovladat kazdy....
Veľmi často sa v reakciách diskutujúcich ohľadom štatistických ukazovateľov pri mene Alvareza objavuje slovíčko "keby". Lenže keby tam nebolo tam to keby!!! Alvareza s Atletica možno by pustili aj za nižšiu sumu ale nie do Barce. Vieme ako nás Atletico už niekoľkokrát odrbalo a mi ideme silou mocou po Alvarezovi pritom vieme, že za nižšiu sumu ako 150M ho k nám nepustia ani keby s ním už nepočítali.
sylarko ak by sme mali zvyšných 150M tak súhlasím aj ja, ale mi budeme mať ešte problém s Rashfordom, Ter Stegenom, Casadom a Fatim. Ináč v tom, že ak by som si mal vybrať tak s tebou súhlasím....pri dostatku €€€€€.
ak kupime gordona, tak nema zmysel si nechavat rashforda. preto mi aj ta kupta gordona zmysel nedava, kedze typologicky mame tam prave rashforda za tretinovu cenu s 2x lepsimi G/A...nam by trebalo na LW niekoho kto vie aj 1v1
Bože zas tieto chujoviny že Alvarez by mal u nás 3x lepšie štatistiky. X hráčov bolo v AtM čo tie góly vedelo dávať, Diego Costa, David Villa, Suarez od nás odišiel ako starec a im vystrieľal ligu, Griezmann, momentálne aj Sorloth je gólovejší tak prosím prestaňme s tou hlúposťou že nególovosť Alvareza je chyba AtM. Alvarez nehviezdil ani v City, 11% premieňanie šancí a výhovorka že tam bol lavičkár alebo niečo pod. tiež neobstojí keďže druhú sezónu mal 3500 minút, to je minutáž hráča základu. Finito.
To že sa sťahuje do stredu jemu vyhovuje, on nie je hrot, nevie hrať v 16-ke ako hrot a najviac mu sedí hrať na hranici 16-ky. Už v River plate hrával rovnako a najviac gólov dával z protiútokov, čo by u nás robil do zatvorenej obrany v 80% zápasoch?
jackpoz tu sa nezhodneme. alvarez by bol paradny v barcelone. kludne sa stavim. atletico sledujem obcas a statistiky nema kvoli roli aku tam hra. sorloth je klasicky hrotak cize logicky ma viac golov. alvarez hra casto az v zalohe....ale nemienim sa s tebou hadat....
Diego costa mal este servis od prime griezmanna. nieco ako mal kazdy hrotak u nas od messiho...Suarez bol typ hraca co ti dal gol aj z polosance a i ked bol uz stary tak to zakoncenie mal dokonale...villa mal okolo seba uplne iny tym. Alvarez sa teraz casto musi vracat az do zalohy a tvorit a preto ma aj mensie cisla. u nas by mal servis od kridiel a od daleko lepsiej zalohy ako ma atletico. cize hovor si co chces, alvarez by bol u nas topka...
Áno, často zbieha do zálohy ako stredový útočník lebo mu to tak vyhovuje, pozri si ako hrával v River Plate a ako hrával v City. On je slabý do vzduchu, priemerný do súbojov o loptu, nie je dominantný v 16-ke, chrbtom k bráne je tiež slabý na to aby hral hrot. On je hráč ktorému vyhovuje voľná pozícia, ideálne pod hroťákom s ktorým sa bude dopĺňať. Pozri si jeho heatmapy z LL v AtM a porovnaj si to s heatmapou druhej sezóny v City. Takmer totožné, najviac pohybu pred 16-kou a rovnako si zbiehal do zálohy. Griezmann tiež nebol typický hrot a najlepšie sezóny zažil v AtM, podstatne gólovejšie než Alvarez. Ako hovorím, je to o hráčovi a nie o klube a nemusíš sa so mnou hádať, stačí si to komplexnejšie naštudovať a uvidíš ako to je. To že si videl 10 zápasov v sezóne z 50 ktoré odohral nie je smerodajné, AtM už pritom nehrá tvrdý betón ako pár rokov dozadu, v lige mali túto sezónu šnúru kedy dávali súperom 3g na zápas a v priemere mali najvyššie držanie lopty za ich posledných 5 sezón.
ferran je tiez slaby vo vzduchu aj v subojoch a tiez nieje dominantny v 16tke a dokazal u nas davat xx golov...chrbtom je tiez marny. alvarez je taka lepsia verzia ferrana....ale mozme sa tu natahovat...nebudeme spolu suhlasit. jedine v tom ze za 150m je fakt drahy....
Ferran je podstatne lepší vo vzduchu, znovu pozri si štatistiky ale súhlasím že chrbtom k bráne a v osobných súbojoch tiež nie je tak efektívny, akurát u neho to prežijem lebo nieje hráč základu. My potrebujeme hráča do základu, preto hovorím že druhého takého ako Ferran nepotrebujeme, nehovoriac o tom že Ferran bol túto sezónu lepší v 16-ke než Alvarez.
Zaujimava debata chalani, Alvarez je kvalitny hrac, jedina otazka je, ci je rozumne vsadit nanho ako na hlavnu kartu. Ja neviem, treneri snad ano:) Inak Jackopz, vo finale LM (a vitaz PL) su timy, ktore hraju bez typickeho hrotu v zmysle kladiva o akom sa tu bavite. Myslim si, ze by sme mali mat na hrote alternativy a suhlasim, ze Ferran s Alvarezom su si profilovo podobni. Zaroven si vsak nemyslim, ze Barce viac vyhovuje / hra lepsie s kladivom na hrote.
Pri počte šancí ktoré si vytvoríme by nám špičkový hroťák ako Haaland alebo Kane vyhovoval perfektne. Arsenal hrá s typickým hrotom, však kupovali Gyokeresa akurát to podľa potrieb točia s Havertzom ktorý je fyzicky tiež trošku inde než Alvarez. Nezabudni koľko ľudí tu nadáva na futbal Arsenalu. PSG je iný prípad, v LM hrajú na protiútoky, niekoľko zápasov odohrali s držaním lopty pod 50%, vytvárajú si šance kedy idú do otvorenej obrany a s takou kvalitou a rýchlosťou na krídlach a krajoch im to funguje. V domácej lige ich hlavné útočné trio odohralo hádam menej ako 50% zápasov, však Goncalo Ramos má odohratých viac minút ako Dembele a len o 100 menej ako Kvaratskhelia. Pri oboch týchto tímoch chápem prečo majú záujem o Alvareza a myslím si že by im aj viac vyhovoval ako nám.
Ježíši já bych se bavil, kdyby Alvaréz nikam nešel, novou smlouvu nepodepsal, celou sezonu hrál totálně podprůměr (absence motivace za překaženej přestup) a za rok odešel (klidně i k nám) tak za 50M jen proto, že mu bude končit smlouva a jinak by šel další sezonu zadarmo...
v atleticu dava kazdy malo braniek. sak kukni kolko dali golov v lige. 2x menej jak my. u nas by tych golov dal 3x viac. ale je pravda ze za 150m nestoji
vcom je lepsi? peto: sledujes atletico? vzdy ked som ich videl, tak hral alvarez pomaly v zalohe, ziadne cf, a musel tvorit a castokrat sa stavalo, ze potom nikto nebol v 16tke. u nas by ten servis mal 100x lepsi a tympadom aj lepsie cisla...
a chces na kridlo gordona za 80m co ma horsie cisla ako rashford, ktory by nas stal 30m??? a je typovo rovnaky ako raphina?? sak to nedava v ziadnom vesmire zmysel...a chces na hrot gordona, ktory ti hral podla tvojich slov vecsinu casu na kridle? a ked hral hrot, tak nema cisla a to kopal este k tomu penalty...
Pokud koupíme Gordona, věřím že to nebude za 70 .... spíš 50-60 ...... K němu bysme mohli stáhnou Ez Abdeho a rozhodně to bude lepší než Alvarez za 150 .....
Yildiz 70 mega
Godts 25 mega
A útok je vybavený