ziaden klasicky hrotak ..dodnes som ani o nom nevedel ale ak da deco s flickom 80m za neho tak asi vedia co robia aj ked anglican v esp lige mi nikdy nepasoval dufam len ze bude prinosom ak naozaj pride 👍
PL vs PD?? Úplně jiná úroveň.. Borca mam nasledovaneho a v PL nemá ty vaše čísla, ale to bohužel aktuálně staci na PD.. Krom jeho nachylnosti na zraněni to je v poho.. Ten vas Crashford 🤣🤣🤣 toto je jinej level než ten tydyt z Utd.. Horší jak Crashford rozhodně bejt nemůže.. A cena? To je cena hracu PL, jiná úroveň..
Chmára vám, to čo je dpč. Žiadny hrot, ale ale s krídlami budeme hrať a s Angličanmi dokonca. Aj jeden je viac než dosť v Barcelone. Tu ani nejde už ostať pozitívny. Tohto prestupu fanúšik ani zďaleka nie som. Prepálená suma za neho je snáď čerešnička na torte k tomuto cirkusu.
hrozne daco. snad sa ten hrotak este poriesi. navyse ideme pravdepodobne do novej sezony bez stopera...snad prekvapi. ale chapem tvojmu postoju. mam to podobne
Akože snažím sa to brať nejako pozitívne, ale nejde mi to. Je to priveľa za hráča jeho ranku. Ak ma prísť do rotácie namiesto Rashforda, tak nás lavičkar práve stál prekliatych 80m a ak má prísť na hrot, tak je to hráč mimo pozíciu a ešte menej gólový ako kritizovaný Alvarez. Ja neviem čo je z toho horšia varianta reálne. Alebo Raphinha bude na hrote, ale aj ten už bol menej gólový ako sezonu pred tým.
Ok má lepší work-rate ako Rashford, čo sa určite Flickovi hodí, ale len za za work-rate nepriplatíš 50m ... proste nie.
čo sa to s nami deje 😞😞😞 ja nevidím momentálne svetlo na konci tunela tohto leta.
nejak citim v kostiach, ze toto leto budu prestupovat za 80+ mega aj ovela horsi ako Gordon:D taky je trh. Ked citam, ze Arsenal s Lpoolom honia Barcolu za 80 mega nic ma uz neprekvapi, aj keby to bola kachna.
Tazko sa mi porovnava, lebo Gordon tuto sezonu vystrelil. Barcola podla mna nikdy uplne nevystrelil tak, aby o nom hovorili velkokluby, neviem do akej miery podava konzistentne vykony. Barcola podla mna nema nejaky vyrazny X-factor, ktorym by rozhodoval zapasy ani neni specialne pracovity. 80 mega by som zanho nedal (rovnako ako za Gordona, ale co uz:D). No som presvedceny, ze do naseho systemu sa lepsie hodi Gordon a bude schopny robit na kridle rozdiel. Treba si pockat:)
Akože dobrý hráč ale 80 miliónov je cez úplne.....olise do Bayernu za 53 mega išiel plus bonusy a to inak ťahal crystal Palace ....som myslel ze tieto prestrelene sumy sa uz z vedenia odstránili toto za takúto sumu absolútne nie
Neblázni, vyzerá to že nekonečný príbeh pravidlo 1:1 je na svojom konci tak čo by zas nezačali prestrelené prestupové čiastky :D :D :D a my nevieme hráča predať ani za 10 mega....
teraz treba len dufat, ze si na MS nerozmrda krizny vaz alebo sa inak nedodrbe:D Decovi verim, 80 mega je vela penazi, ale urcite ho ma rozrobeneho, ked ho kupuju uz teraz a necakaju na koniec prestupaku. Rapha uz neni najmladsi a Gordon vyzera ako kvalitna nahrada, i ked mne viac profilom pripomina takeho rychlejsieho Kvaratscheliu...
no za mna dribbluje lepsie ako Raphinha, ktory nedribluje vobec a je rychlejsi ako Kvara, take kombo oboch. Vyzera, ze pressing prenho nebude problem a kvalitu ma, snad sa adaptuje na La Ligu a na MS sa nerozdrbe.
no som na nho zvedavy. nadseny z neho niesom a moze ma len prekvapit, co budem rad. ale fakt neviem co bude dalej....to ako nepride ziadny hrot?? co rash?? co pojdeme do novej sezony so stoperskou dvojicou cubarsi-martin???....nemam slov
Cele zle akoze hrac dobry ale vyhadzujeme 80 mega za heava co bude na lavicke?v tejto situacii ked nemame peniaze?hlavne ze za rashforda bolo 30 vela…ci co nepride ziadny hrotak teraz?nepride stoper kvalitny lebo martin nam staci?sa mozeme rozlucit zasa s LM uz teraz
Ono vyzera to tak, ze peniaze mame a ze sme 1 k1 inak by tento prestup nedaval zmysel. Ono co som cital aj na inych strankach tak by tento prestup nemal mat vplyv na prichod hrotaka. Gordon je navyse podobny pracant jak rapha a prave preto ho flick chce.
26 zápasov v PL a 6+2 z toho 3 penalty za 80m je úlet 😅😅😅 už točia videa na YT a robia si srandu z Barcelony... To Bayern kúpil za 60 Oliseho a ten ide iné bomby 😀🙉
Jsem zvědavej jestli ho kupujeme na pozici křídla, nebo z něho Flick plánuje udělat hroťáka. Potřebujeme určitě ještě stopera a snad po hostování Cancela.
Možná se ale rozhodlo, že Rashford nezůstává a pak by tenhle přestup dával velký smysl.
Uvidíme, čísla sa môžu rapídne líšiť od PL predsa tam sa hrá omnoho tvrdšie a veľa priestoru ti super nenechá , nieje to pán strelec ale za špinavú robotu je vysoko cenení. Rýchlosť a dravosť sú jeho výhody. Streľba príde keď si zvykne na LL, ďalšia možnost že sa neadaptuje a po jednej sezóne pôjde ta tam.
Ok má lepší work-rate ako Rashford, čo sa určite Flickovi hodí, ale len za za work-rate nepriplatíš 50m ... proste nie.
čo sa to s nami deje 😞😞😞 ja nevidím momentálne svetlo na konci tunela tohto leta.
Možná se ale rozhodlo, že Rashford nezůstává a pak by tenhle přestup dával velký smysl.