Tak ak vynaložíš 1,5 MLD eur na rekonštrukciu štadióna , nemôžeš čakať lístky za babku. A dupľom nie v dnešnej dobe , keď ceny stúpajú raketovo vo všetkom.
Praveze ceny stupaju vo vsetkom a tak mnohi domaci fandovia budu nespokojni so vstupnym a tak je otazka, ci je dobre mat velky a casom poloprazdny stadion, alebo mensi a plny stadion.Bata by isto riesil druhu moznost,
Baimato, to je pravda, ale ani vtedy nebola nalada taka dobra:D museli sa pouzit financne paky, predat cast majetku klubu, Laporta sa vzdal obedoveho menu a niekto asi prisiel aj o obličku, aby sa tych 200mil naškrabkalo. Teraz sa aspon zvonku zda, ze na tychto 200mil si klub realne zarobil:)
moja chyba páni. prcek je doma zo škôlky so sopľom, mám tu doma cirkus od rána do večera :D tých chýb je určite viac v iných článkoch. ak niečo nájdete, dajte vedieť ;)
Nebol som zástanca Gordonovho prestupu, hlavne čo sa prestupovej sumy týka. Aj pri aktuálnych cenách mám pocit, že je to zbytočne veľa, napriek jeho kvalitám. Samozrejme že mu fandím keď už je tu, no porovnávať ekonomické zaťaženie klubu na 5r. v porovnaní s Rashom a jeho potenciálnou 3r. zmluvou je len šatka na oči pre fanúšikov, ako si ospravedlniť vysokú cenu 😄
Tiež mi príde nefér porovnávať amortizáciu jedného s 5 ročnou zmluvou a druhého s 3 ročnou zmluvou. To je ako porovnávať jablká a hrušky. Pričom Rashfordovi ešte asi počítajú starý plat, ale s Decom sa mal prípadne dohodnúť na ešte zníženom plate.
Rashordovi jsem fandil,dokázal užasně vystřelit a nacentrovat . Bohužel jen občas a většinu zápasu byl k ničemu. Neobejde hráče ,naivni kličky ,nahrávky špatné ,zakončení neuvěřitelně lajdácké. Nakonec jsem rád, že odchází.
Asistencie mal skvelé, tie góly snáď okrem Newcatlu boli väčšinou za rozhodnutého stavu, ale tá jeho laksnosť a prístup mi dosť prekážala, takže možno bude lepšie keď ho nahradí Bernardo Silva s platom 8m v hrubom 😊
Ak chceme byt konkurencie schopny a ist o level az dva vyssie, musime investovat.