Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-05-29 06:56:01
Vazne tu prezentujes prichod bernarda ako hotovu vec?takisto ze atletico malo zaujem o bernarda?ved o tom sa nikde nikdy nepisalo a to tu mam precitany kazdy clanok, v suvislosti s bernardom sa spominal juventus….a ak nepride co si myslim ze ak by to bola pravda tak by o tom posal fabrizio romano tak potom co?automaticky sa na to zabudne nie???tvl kazdu blbost co niekde najdes tak sem hodis…co tak cerpat len od overenych zdrojov?
kluc Premium
2026-05-29 07:19:23
Tešíme sa 😁
Cule90 Premium
2026-05-29 07:29:02
Bernardo za Roonyho bude upgrade nielen na pravom kridle, ale aj v satni. Uz teraz sme mali najmladsi tim a po odchode Lewyho to prichod Bernarda aspon trochu vyvazi, v LM su potreba aj skusenosti. Roonyho najlepsie na hostovanie, ale kedze sme ho pred rokom kupili za drobne asi ho spenazime...Paci sa mi, ze chceme dotiahnut tie prichody co najskor nech maju hraci na MS cistu hlavu, Deco a spol. makaju.
frost666 Premium
2026-05-29 07:35:11
Roni nemusíš chodiť na túto stránku keď sa ti nezdá a nie to ešte komentovať a keď chceš zlepšiť kvalitu tak si priplať
2026-05-29 07:35:50
Niektorý tu stále píšu o overených zdrojoch. Všade sa v prestupovom období píše o bombastických prestupoch,šialených výmenách a pod. Ja som veľmi rád,aspoň ma to drží v napätí a mám nejaké info ohľadom diania v klube. Keby sa písali len 100% overené informácie tak máme asi 1 článok týždenne a tým by forcabarca stratil svoj zmysel.
2026-05-29 08:26:04
nebudem riesit roniho mentalnu gymnastiku, ale ja si myslim ze Bernardo je skvely hrac, 31 rokov je uplne v pohode a na tie 2 roky nam moze ohromne pomoct, skusenosti do kabiny + ked nam vypadne pedri, vzdy sme trpeli v zalohe na kreativitu, toto nam urcite pomoze v tomto smere
2026-05-29 08:45:13
Bernardo by byl super. City jsem nesledoval, ale čtu na něj jen samou chválu. Třeba se Hansi ptal Pepa... :)
2026-05-29 10:20:41
Zatial ten prestupak vyzera na jednicku. Ak vsetko vyjde jak sa pise, tak buduci rok budeme jednym z favoritov na LM. Konecne budeme mat kvalitnu sirku kadra a v pripade zraneni nas to neoslabi