jenze TOP strelci jsou vesmes pod smlouvou nebo v destinacich nam nepristupnym ... za poslednich 5 sezon dalo pres 100 golu v domacich soutezich a LM do 10 hracu jako
Kane, Mbappe, Halland, Lewa, Salah, Lautaro nebo Guirassy ... realny na prestup by byl mozna Guirassy jinak bez sance nebo nesmysl ..
Na trhu momentalne lepsi hrot nieje. Navyse tie goly sa rozlozia na viacerych hracov. Nebude to len alvarez kto ich bude davat. A to ze bude pressovat aj on je dalsi upgrate oproti lewymu z minulej sezony.
Ja sa čudujem že nikto nenapíše watkinsa .... To je top striker- a dokazuje to roky... A možno by sa dal nahovoriť vyskúšať si top klub ... A ani cena by nemusela byť hrozna
Za mě je 120 moc .... Ani 100 bych za něj nedal. A další věc kterou moc nechápu - Yamal a Raphinha chtěj hrát pořád ..... Když koupíme ještě Alvareze, tak jeden z dvojice bude na lavičce... A kupovat hráče na lavičku za 80 mil. mi nepřijde v pohodě, když bychom potřebovali ještě stopera. Příchod Silvy mi taky nedává absolutně žádný smysl....... spíš naopak! Mám strach aby v týmu nevznikali spíš problémy než že by to bylo k dobru.
Tak zober si ze tento rok sme to mali podobne z celkovo moznych cca 5100 min,, Ferran sa točil s Lewom cca 50-50, Raphinha bol sice zraneny ale predsa Rashford ako náhradník dostal cez 50% možného času a odohral dokonca viac ako Raphinha... Alvarez by sa dal vyuzit aj ako podhrot ak by nebola spokojnosť s minútami
Jak ti to nemoze davat zmysel? Sak alvarez prichadza ako 1tka na hrot. LW rapha a yamal RW a gordon ako prvy hrac z lavicky, s tym ze vie zahrat vsade v utoku. B. Silva pride zadarmo s tym, ze ti vie zahrat vsade v zalohe a v pripade nudze aj na rw za yamala. Mne to vsetko praveze zmysel dava. Navyse budeme mat cely utok, ktory ti bude pressovat.
5 kvalitnych útočníkov, 6 zaloznikov, 4 stoperi a 3 krajní obrancovia je dostatocne kvalitný základ. A všade je miesto pre jeden talent na RB-Espart/Fort, CB- Cortes, CM - Tommy a do utoku niekto ako Roony.
Podľa mňa sa k nám Alvarez hodí. Kombinačne schopný a verím, že v správnom klube stabilne 20+ gólový strelec.
Suarez mal inštinkt nie Alvarez.
My potrebujeme strikera. Máme presovaci stroj s Gordonom, Raphinom, Ferranom, Fermínom, Gavim.
Nepotrebujeme ďalší Press, potrebujeme niekoho kto tie šance premení, inak dostaneme infarkt zo zahodenych šancí ako tento rok.
Kane, Mbappe, Halland, Lewa, Salah, Lautaro nebo Guirassy ... realny na prestup by byl mozna Guirassy jinak bez sance nebo nesmysl ..