Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-05-29 09:30:48
To je fakt zvláštní, proč Roony nehrál na konci sezóny jako jeden z nejlepších křídelníků světa, když celou sezóna nehrál? I když předvedl dobrý výkon, tak pak několik zápasů stejně nedostal ani minutu. To je fakt zvláštní proč pak na konci sezóny netáhl Barcelonu, zvlášť když jsme nastupoval s ním se 4 středními středními záložníky a na hrotu vedle něj akorát nastoupil pomalý Lewandowski, který už bohužel to nejlepší má za sebou. Je opravdu zvláštní, že ten náš "útok" neválcoval soupeře. Musí jít jasně jen na roční hostování bez opce a pak se vrátiti. Slušel by mu klub třeba na úrovni Betisu nebo něco takového.
2026-05-29 10:59:39
Toto sa dalo cakat ze si ledva kopne pri Yamalovi. Na tych par zapasov na RW tam musi byt niekto co vie hrat aj na inej pozicii aby mal prax a nehral raz za dva mesiace. Gordon bude moct hrat na oboch stranach. Bernardo Silva ak by prisiel by okrem zalohy sem tam zaskocil Yamala. Mat tu hraca co bude cisto len cakat na Yamaloviu pozciu a nikde inde hrat nevie sa neoplati nam ani tomu hracovi.
2026-05-29 11:47:15
Šli byste získat Jožka Gvardiolu nebo Konaté. Konaté končí v Livurpolu a a Gvardiolu se prý zajímá Barca.
2026-05-29 12:33:40
Roony je aj pre mňa veľkým sklamaním. S hodnotením s akým prichádzal do Barce, som predpokladal jeho uplatnenie ako ľavé krídlo, ale tam nemal šancu pri Raphinhovi a na pravom zasa pri Yamalovi. Keď sa zranil Yamal tak som dúfal, že konečne sa prejaví ako naozajstná posila. Opak bol však pravdou. Na základe jeho výkonov však musím povedať, že v Barci pre neho nie je miesto a asi ani v budúcnosti nebude mať na to, aby sa u nás uplatnil. Skrátka jednoznačne ho predať aj bez opcie na budúcu kúpu.