Ok, Pedri aj Yamal mu moc nedopraju ak budú zdraví. Gordon je tiež backup na Yamala.
Akože za mňa fajn, len aby s tým rátal... Nie je ešte starý a ešte aj plat si zníži...
FCBCN: Taky jde o to že v některých rozhodnutých zápasech ho tam můžeš dát ať si Pedri nebo Lamine odpočinou. V dnešní době je klíčové mít šířku týmu, ani tak nejde o počet hráčů, ale o to jaké hráče máš.
Gordon skor nalavo a rovnako tak stred, cize skor menej minut pre fermina, ktory alternoval aj nalavo, teda ak by siel prec roony, fermin moze alternovat aj napravo, gordon je skor uz nahrada za raphu, ked sa rozhodne za rok ci dva ist
Tohle je za mé naprosto nesmyslný přestup a zbytečné peníze za plat.
Do zálohy máme 6 bráčů a na jeho postu hrají Olmo a Fermín, kteří musí mít přestup. Pak může hrát ještě z prava kde je Yamal, nebo případně Raphinha.
Úplnej nesmysl. Kdyby radši přivedli stipera a hrot.
Nesmysl? Naopak. Zadarmo získat takto zkušeného hráče je top, a přesně jak píše kolega, do rotace ti zahraje na více pozicích, což vzhledem k tomu že zase budeme bojovat na všech frontách je klíčové.
Jak som tu Silvu v minulosti nechcel, momentálne je to výborná posila. Zadarmo so zníženým platom pride skuseny hráč z najvyšších súťaži čo ma furt kvalitu a odbremení hlavne Pedriho. Počas sezóny bolo vidieť že ked sme sa snažili rotovať, často to prišlo do bodu že nakoniec musel ist aj tak hrat Pedri. Casado na to nema, Bernal je skôr náhrada za FdJ, Gavi ma tiež trochu iný profil a Bernardo je schopný chodiť aj nižšie do zálohy a odtial rozhadzovat hru. Ako píšu chalani, dobrý prestup na šírku kádra ktorým len získame.
Ono ak je hrac volny, nie je velmi cas cakat, kedze kazdy chce mat vyroesenu buducnost cim skor, ak by sa otalao, mohol ist inam a zadarmo lepsieho aktualne nezozenies, plat nema byt vysoky, takze sa da len ziskat...
Správne CHIGO, Silva pokryje vlastne všetko, je to génius - nevie rýchlo behať, len za sebou ťahá nohy, nevie 1na1 ((ale nahradí Yamala), je nízky, nemá strelu. Skutočný univerzál - trochu vie zo všetkého, ako kedysi Roberto. Chcel k nám, lebo tu vraj má jeho žena rodinu, či čo.
Na kridle uz mame 3 hracov. Raphinha, Yamal a Gordon, vsetci budu chciet hrat. Tam moc priestor na hru Bernardo nedostane. Na AM, ak pises, ze Olmo ostane, tiez moc priestoru nedostane. A miesto Pedri by sa nieco naslo, ale celkovo mi to pride malo. Bernarda mam rad, ale pokial neodide Olmo, tak si myslim, ze Bernardov prichod by bol zbytocny luxus.
Zbytečný luxus? Tenhle tvůj zbytecny luxus je klíčový pokud chceš bojovat na všech frontách. A možná to nevíš, ale ti hráči které si vypsal se mohou zranit a nebo taky budou potřebovat odpočinek 😅
Frenkie na AM? Meh. Šance že se Frenkie během sezony zraní je bohužel velká takže s ním nemůžeš počítat že bude vždy k dispozici. A náhradu za Yamala, Raphinhu máš kde? Marcus a Roony jdou pryč.
https://www.eurofotbal.cz/... De Jong vo vacsine sezon bol zdravy dostatocne. Ak by sa zranil Yamal, tak na jeho post sa presunie Raphinha, na ktoreho poste bude zase hrat 80 milionovy Gordon. A ak sa aj dalsi z nich zrani, bude hrat Fermin.
Raphinha bol primárne práve kridlo, hral tam celu dobu v Leeds a ide mu tam rovnako ako na ľavo. Bernardo sem neprišiel na kridlo ani na ofenzívneho záložníka, prisiel sem odbremeniť Pedriho
No mě se teda Raphinha na pravo moc nelíbil, ale třeba by byl v pohodě. Nemyslím že by přicházel primárně kvůli Pedrimu, určitě jeden z důvodů, ale uvidíme ho i na křídle případně AM, Olmo určitě nevydrží být fit celou sezónu.
Raphinha napravo hral nie len v Leedsi ale aj brazilskej repre a hral tam dobre, i ked Yamal to nie je. Na AM moze, ak pride a marodka si to vyziada, hrat aj Julian Alvarez(a na hrote miesto neho Ferran alebo dalsi novy utocnik(Muriqi)). Je tu este otazka toho Pedriho, ale v prave skoncenej sezone tam viackrat hral Olmo a zvladli sme to pomerne dobre. Inak posledne dve sezony sme mali velku marodku. Niekedy sa zdalo, ze co zapas, to niekto zraneni. I tak sme to zvladli velmi dobre. Teraz sa chystaju zmeny vo fyzickej priprave, tak i to by mohlo mat pozitivny dopad.
Abych to ukončil, nechápu a nevidím žádný důvod stěžovat si na přestup zkušeného borce který přichází zadarmo. Úplně narovinu, mám neskutečnou radost jak se zatím náš přestupák hýbe, ale z přístupu některých místních expertů je mi trochu na zvracení. Hotový odborníci...
Rapha bol v Leeds výborný na pravej strane, akurát Leeds bol tím čo boli radi za udržanie sa v PL. U nás prvé sezóny tápal na to že Xavi ho pchal na čiaru, na ľavo šiel len kvôli Yamalovi čo je pochopiteľné, aj Messimu sa prispôsobovali hráči v útoku.
Bernardo príde za Pedriho, aj túto sezónu v City bolo pekne vidieť ako sa Bernardo sťahuje až ku stopérom a odtiaľ rozbieha a diriguje hru. Olmo je šikovný na lopte ale pressingom a pohybom na Pedriho nestačí, Pedri odbehá v zápasoch 11-12km, ten túto sezónu odohral prakticky celú, teraz bude hrávať základ na MS a potom sa s ním bude celú sezónu počítať do základu, musí tam prísť hráč do rotácie čo ho odbremení a Bernardo je na to super.
Žeby to bolo niečo podobné ako keď k nám prišiel Gundogan?? Skúsenosti a pomoc mladým chalanom v zálohe si myslím že je na mieste.
Tak ako prišiel Inigo Martinez a s Cubarsiho spravil to čo dnes je.
emiliano, presne tak ako píšeš. Bernardo má síce veľa kontaktov s loptou, ale 90% prihrávok ide do zadu, alebo k najbližšiemu spoluhráčovi. Radikálne kolmice od neho sa nedočkáme. To Fermín, alebo Olmo sú pre mužstvo oveľa platnejší ako Bernardo.
Akože za mňa fajn, len aby s tým rátal... Nie je ešte starý a ešte aj plat si zníži...
Do zálohy máme 6 bráčů a na jeho postu hrají Olmo a Fermín, kteří musí mít přestup. Pak může hrát ještě z prava kde je Yamal, nebo případně Raphinha.
Úplnej nesmysl. Kdyby radši přivedli stipera a hrot.
Bernardo príde za Pedriho, aj túto sezónu v City bolo pekne vidieť ako sa Bernardo sťahuje až ku stopérom a odtiaľ rozbieha a diriguje hru. Olmo je šikovný na lopte ale pressingom a pohybom na Pedriho nestačí, Pedri odbehá v zápasoch 11-12km, ten túto sezónu odohral prakticky celú, teraz bude hrávať základ na MS a potom sa s ním bude celú sezónu počítať do základu, musí tam prísť hráč do rotácie čo ho odbremení a Bernardo je na to super.
Tak ako prišiel Inigo Martinez a s Cubarsiho spravil to čo dnes je.