Nechal by som ich čakať...Alvarez chce k nám,zmluvu nepredlži,tak nech čakajú,potom budú musieť súhlasiť a peniaze dostanú ku koncu prestupového obdobia a môžu si ich strčiť..- do banky,nebudú mať koho kúpiť.
ja ti nevim, ale smlouvu ma jeste na 4 roky ... neni zadna paka, jak je donutit k prodeji nez slozit 500000k euro v ramci klauzule. Zrovna Atleti jsou schopni ho posadit na tribunu a to Alvarez spise couvne a udela mural jako Williams.
Ze nechajme ich cakat:D maryann Atletico tu ma silnejsie karty ci chceme ci nie. To najhorsie ci sa im moze stat je, ze ziskaju 100+ mega z nejskeho PSG alebo u nich Alvarez ostane. Hra za nich uz 2 roky takze by sa asi neobesil, ked tam ostane o rok dlhsie a do tyzdna vsetko v klube prehrmi, ked zacne nova sezona. My sme ti, ktori ked budu cakat mozu realne skoncit bez posily na hrote. Tak teda cakajme.
"Nechal by som ich čakať" takto to vyzerá keď do biznisu vstupujú hlúpe egá. Nechať ich čakať ? Dokedy? Do 31.8.? Aha...čiže aj keby ten prestup vtedy vyšiel, hráč sa nestihne zohrať so spoluhracmi, neabsolvuje prípravu v novom klube vo extrémne zvyšuje šance, že sa nepresadi. Efekt? Prehra Alvarez, prehra Barcelona, prehra Atletico. Aj keď v realite, keby sa ten Alvarez teda dozvie, že Barcelona čaká, tak sa na to na 99% vydrbe a odíde inde/ ostane v atm.
Odhliadnuc od toho, že pri zmluve na 4 roky ho môžu spokojme supnut ma tribúnu a na 99% som si istý, že by sa chalan rýchlo zobudil a uvedomil si, že radšej bude hrať za ATM ako nehrať nikde. Našťastie do takéhoto extrému to nezajde - lebo silno verím, že ľudia v manažmente klubu majú väčšie ciele ako "nechať ich čakať" lebo...lebo nikto nevie prečo
Odhliadnuc od toho, že pri zmluve na 4 roky ho môžu spokojme supnut ma tribúnu a na 99% som si istý, že by sa chalan rýchlo zobudil a uvedomil si, že radšej bude hrať za ATM ako nehrať nikde. Našťastie do takéhoto extrému to nezajde - lebo silno verím, že ľudia v manažmente klubu majú väčšie ciele ako "nechať ich čakať" lebo...lebo nikto nevie prečo