Ak Barcelona vytrieska 120 za Alvareza a Atletico získa Osimhena tak by sa vážne bolo treba pozrieť či dnu v klube nie je nejaký sabotér lebo takto opakovane pomáhať Atleticu je už podozrivé.
Dúfam že Arsenal alebo PSG vysypú 150 a Barca sa zobudí a kúpi Kanea.
Za mě je Kane taky jasná volba. jakože chápu věk, ale 2-3 roky tady Kane by zvládl hrát na top úrovni a věřím, že právě on by byl klíčem k zisku ušaté trofeje. A navíc je levnější.
A co vyhralo Atletico v minulej sezone nieco mi uslo?:D Este aj z tych vzajomnych dvojzapasov s nimi sme sa vyradili sami, lebo lepsi urcite neboli. Kristalovu gulu nemam, ale Kane na 99% nepride, v Bayerne hra 2 roky a ma okolo seba skvely tim a trenera, ak neje cule a je stale pod zmluvou tak nema dovod odist. Osimhena v ATM rad uvidim, zvysi to konkurencieschopnost, ale naposledy proti Cubarsimu predviedol asi tolko ako Haaland proti Rudigerovi.
Inak suhlas s tym, ze 120 za Alvareza je vela. Problem je, ze forvard typu Muriqiho nam LM nevyhra, mozme zabudnut. A o Kaneovi sa hovori asi tolko ako o Joaovi Pedrovi t.j. skoro nic - ak si Deco neschovava zolika v rukave do poslednej chvile tak predpokladam, ze obaja su nerealni kvoli nejakym okolnostiam v zmluve a cenovke. O Osimhenovi tu uz rec padla, ale ten zjavne moze byt preplateny este viac ako Alvarez. Takze kto nam ostava? Araujo na hrot.
Nič v zlom ale tieto porovnávačky na základe jedného zápasu že Osimhen nič neurobil proti Cubarsimu alebo Haaland proti Rudigerovi sú úsmevné. Haaland je najlepší hrot na svete, vystrieľal City LM, urobil rekord v PL a každú sezónu dáva kvantum gólov, Osimhen patrí k najlepším 16-kovým hráčom v Európe. Tak isto môžem ja povedať že Alvarez väčšinu zápasov neurobil proti nám ani prd, na chrbte si neudržal ani Pedriho a Ferran toho proti AtM ukázal vo vzájomných zápasoch viac alebo že Alvarez dal za 27 zápasov v LL dal 3 góly.
Samozrejme mozes a budes mat pravdu, nebol to moj hlavny point, ale suhlasim. Porovnavacky su nahovno vseobecne ci uz medzi hracmi, ligai ale aj jednym hracom v roznych timoch a ligach. Na druhu stranu, mam pravdu:D Cubarsi Osimhena vymazal rovnako ako Rudiger Haalanda v kazdom vzajomnom zapase, aj ked to hovori iba o ich vykone v tychto zapasoch:) Je to podobne ako s Lewym, ktory nastrielal za nas mraky golov, ale najdeme takisto neurekom zapasov, kedy bol proste vymazany castokrat aj priemernym stoperom, ktory nanho hral osobku, nedokazal si ani spracovat loptu ani sa otocit chrbtom a kedze kombinacne pokulhával tak cakal iba na loptu do sestnastky a takto my nehrajeme, lebo to neni nasa silna stranka. Ale ano, je to asi stale lepsie ako mat dva hroty s podobnym profilom Alvareza a Ferrana.
ked si vezmete amortizaciu kane 80-90m na 3 roky a alvarez za 150 na 5, tak vam to vyjde zhruba rovnako. cize kane by nebol lacnejsi....a kane hlavne musi chciet prist. ja tu chcem hracov, co za barcu chcu hrat...
ja suhlasim s cule. jackopz najprv povie, ze nemozes porovnavat jeden zapas a potom tu podla jedneho zapasu hodnoti alvareza, kedy neudrzal pedriho ci koho na chrbte. kusok pokrytecke. mali sme top hrot lewu a aj ten ti zahodil kopu sanci. do kombinacie ti bol posledne roky nulovy a aj tak to bol pre nas TOP hrac. osimhen bude stat 140m+, je problemovy. plat ma pomaly vyssi jak mal u nas lewa, ale nevola sa alvarez, cize pohoda...ach
jackopz ma dobre argumenty, aj s nim v podstate suhlasim, v nasom pripade ide vyslovene o to aky hrot je k mání a za aku cenu. Ak nebudu Kane alebo Joao Pedro zablokovani tak super podme po nich, lebo v dvojke s Ferranom to bude idealne. Ale ak su nedostupni, tak variant s Alvarezom je podla mna najlepsi mozny, otazka je za aku cenu a na ukor coho, lebo hrot neni jedina pozicia, ktoru potrebujeme posilnit. Deco vyzera velmi schopne, ale zazraky robit nedokaze.
Ja hodnotím podľa jedného zápasu? Xkrat som tu vypísal veci v com je Alvarez slabý / priemerný čerpajúc z celých sezon. Ty ho hodnotíš na základe pozeral som / myslím si.
Alvarez nás vyradil z LM? My sme sa vyradili sami hlúpymi kartami a neefektivitou. Nejdem tu radšej ani vyťahovať vzájomne zápasy za posledné 2 sezóny. Ja ho nehejtujem, xkrat som to tu pisal a konkrétne aj tebe ale tak citanie s porozumenim… pozerám sa na veľa faktorov pri prestupe, rovnako ako za Xaviho som tu takto nechcel Bernarda, teraz by som ho tu chcel zadarmo.
Prestupy primárne vyberá Deco / športový riaditeľstvo tak ako vo väčšine klubov, málokedy sa stáva že si tréner vyberá konkrétne prestupy a hráčov, čo je pochopiteľné keďže ten má iné starosti než ešte navyše sledovať celú sezónu hráčov v iných kluboch.
gordon bol 100% flickov prestup. sportovy riaditel by mal konzultovat prestupy s trenerom, tak aby ti pasovali do systemu. ty len za kazdu cenu chces vyvratit hocico co poviem, len aby si si zastal svoj hate na alvareza....
Samozrejme že športové riaditeľstvo by malo konzultovať prestup s trénerom, tak to u nás aj podľa mňa funguje ale nefunguje to systémom že Flick chodí za Decom a hovorí mu konkrétne mená hráčov. Písal som to už 100x, ja Alvareza nehejtujem, ja viem že on je kvalitný hráč ale nie je to profil ktorý potrebujeme a ešte za tú cenu.
podla mna sa tak trochu chytame za slovicka a moze to vyzerat ako hejt, ale neni:) Pri jednom pive by sme to vsetci vysvetlili, po 3 pivach so sebou suhlasili a po 5 vsetko vyriesili.
Vy nechapete ze kane nechce ist prec z bayernu?ved kazdy by tu chcel radsej kanea ale ked nechce ist a nechcu ho predat tak co?co na tom nedokazete pochopit? Furt len kane kane
Dúfam že Arsenal alebo PSG vysypú 150 a Barca sa zobudí a kúpi Kanea.
Alvarez nás vyradil z LM? My sme sa vyradili sami hlúpymi kartami a neefektivitou. Nejdem tu radšej ani vyťahovať vzájomne zápasy za posledné 2 sezóny. Ja ho nehejtujem, xkrat som to tu pisal a konkrétne aj tebe ale tak citanie s porozumenim… pozerám sa na veľa faktorov pri prestupe, rovnako ako za Xaviho som tu takto nechcel Bernarda, teraz by som ho tu chcel zadarmo.
roni: presne tak