by me zajimalo, kdo bude tim novym Galactico :D ... nekde jsem cetl, ze Perez velmi touzi po Pedrim, tak treba bude chtit zkusit dalsiho Figa :D ... pokud neni z Premier League a ani Olise, tak leda nekdo z PSG - nikde jinde nehraji hraci za 150mil € - Vitinha dle meho nebo Neves ...
Vitinha ani Neves nie sú útočníci. Jedného z nich sa ale pokúsi dokúpiť k Rodrimu. Súhlasím, že sa pokúsi vyfúknuť Barce Alvareza. Jeho supersnom je ale bez debaty Pedri. Preto spomína Figa...
chcelo by to anketu na forcabarca:D podla mna Vitinha a ten posle Pereza doprdele. Taktiez som zvedavy, koho prinesu na prave kridlo, lebo Rodrygo je rozmrdany a dalsi tam zahraju taky lepsi priemer az priemer (Brahim, Fede, Mastantuono, Arda), jedine, ze by chcel Mou hrat vpredu s Vinim a Mbappem 4-4-2.
Perez by si mal uvedomiť, že tituly nevyhrávajú jednotlivci, ale dobre fungujúci tím a dobrý projekt...mohli ho mať aj oni, ale trénera si vyhodili...a ich egá sa stihli ešte aj pobiť...ale tým lepšie pre nás...
Ja teda nejako nerozumiem prečo sa Perez pri rekonštrukcii tímu neradí s budúcim trénerom. Príde mi divné vystavať mančaft a potom povedať trénerovi - na, rob s týmto niečo.
Ale OK, nebudem predsa večnému rivalovi kecať do roboty keď vidím, že ju robí blbo.
Urcite Vitinha, a bol by to logicky krok. Madrid ma slaby stred pola. Ak by prisiel Vitinha a Rodri a este teda Konate a Dumfries tak myslim ze by mali celkom solidnu zostavu. Uz len otazka ci tie ega Mourinho ukociruje...
Ale OK, nebudem predsa večnému rivalovi kecať do roboty keď vidím, že ju robí blbo.