No to mi nesedí. Ako to ma byť pre nás lepšie ako Monako? Za Casada sme mohli mať 18+5m a Cancelo ma hodnotu 10-15m kde Barcelona nie je ochotná dať ani tých 15m. To nám z tej výmeny akože Arabi doplatia, lebo inak nevidím ako by toto nemalo byť pre nás stratové.
Je to hanba ak toto urobia a zničia mladého chlapca. Každý chce aby hráči boli srdciari, ale keď sa klub zachová ako prasa ku svojim srdciarom potom hneď "nikto nie je viac ako klub".
kluc
A to je podľa Teba v poriadku? Takto sa má správať "viac ako klub"???
Čo tam po mladom chlapcovi ktorý nás jednu sezónu ťahal z blata, vráťme mu to aj s úrokmi a nám budú sedieť čísla v našich neschopáckych machináciách a on nech tam zakape??!?!?
Tak hlavne s tým prestupom musí súhlasiť hráč, ak na to Casado kývne bude to na jeho zodpovednosť. Ak bude chcieť ostať v Európe, agent sa môže postaviť aj na hlavu.
To je pravda. Ale v takom mladom veku sa ľahko urobia veľmi zlé rozhodnutia. Píše sa že Mendes stopol prestup do Monaka. Prečo ak Casado s tým súhlasil? Súhlas tam bol.
A rozvoj chlapcovej kariéry nič? Môže prestúpiť do dobrého európskeho klubu a rozvíjať sa a hrať znovu s Fatima všetko je dohodnuté ale nejaký bezcitný panák si zmyslí "nie, zabijem Ťa v púšti lebo mne tak preplo v bedni". Prestup do Monaka je pre Barcelonu dobrý a trošku sa hádam pozerá aj na ľudskú stránku nie? Či to len pri večnom "som späť" takzvanom kapitánovi Araujovi? Zničia mu kariéru. Casado nateraz nevyzerá do základu Barcy ale je určite omnoho lepší ako niekde dojiť ťavy... budú špekulovať, povie nie a ostane tu a už budú všetci spokojní. A nakoniec budú jeho očierňovať že on je ten zlý...
A to je podľa Teba v poriadku? Takto sa má správať "viac ako klub"???
Čo tam po mladom chlapcovi ktorý nás jednu sezónu ťahal z blata, vráťme mu to aj s úrokmi a nám budú sedieť čísla v našich neschopáckych machináciách a on nech tam zakape??!?!?