Baldeho idealne na hostovanie, ale ked to inak nepojde, tak predat, lava strana potrebuje jednoznacne upgrade, niekoho, kto vie poslat jeden center do sestnastky.
Proč? Byl by to obrovský upgrade oproti Baldemu, navíc španěl, se spoustou hráčů se zná z repre kde jim to funguje. Chápu že někomu nemusí být sympatický, ale troufám si tvrdit že jakmile by za nás hrál většina lidí by velmi rychle změnila názor 😀
Sheva7, o to ale vůbec nejde, Cancelo nemůže hrát všechny zápasy a Balde je momentálně k ničemu. Navíc Cucurella je dobrý i defenzivně, do některých zápasů lepší než Cancelo.
Asi ano ,byl by o něco lepší.Balde má pořád obrovský potenciál a stále čekám marně ,kdy se naplno naplní.Kdyz Kukuřica přijde ,tak se z toho nepo.....😉Jinak o sympatií k hráčům by jsme si mohly vyprávět .Takový Alba a hlavně Suarez.😉
Hrot-Stopér-Cancelo-LB za Baldeho
V takom poradí by to malo byť. Balde je biedny, ale s Cancelom vieme vydržať aj 2 roky ak by sa Balde neprebudil. V tomto prestupovom období by mal byť predaj Baldeho a kúpa LB do základu len bonusom, ak budú vyriešené iné posty.
Podľa mňa by sa Balde nemal predávať ale poslať ho na hosťovanie a potom by sa možno spamätal a ešte by sa nám zišiel. Mne sa tiež jeho výkony nepáčia, ale je ešte mladý. Naopak viac by som uvažoval o predaji Koundeho ktorý v skončenej sezóne hral katastrofálne a naviac po prípravnom zápase na MS sa na jeho výkon v repre spustila vlna nespokojnosti, takže slabé výkony nepredvádzal iba v Barci. Som veľmi zvedavý akú minutáž mu Deschaps poskytne na MS.
Jsou 2 možnosti, buď doufat že se Balde zlepší (bohužel tomu já moc nevěřím), a nebo Baldeho prodat ještě za dobrou cenu a přivést někoho prověřeného. Za mě je tedy druhá možnost lepší jak z herního pohledu tak finančního, protože jestli bude Balde pokračovat jak minulou sezónu cena půjde jenom dolů, a pak zase budeme litovat že jsme ho neprodali.
V takom poradí by to malo byť. Balde je biedny, ale s Cancelom vieme vydržať aj 2 roky ak by sa Balde neprebudil. V tomto prestupovom období by mal byť predaj Baldeho a kúpa LB do základu len bonusom, ak budú vyriešené iné posty.
Niektorí si myslia, že pred spánkom to bol hotový roberto carlos..