Ja mu to aj prajem. Pôsobil na mňa akoby sa u nás festovne trápil pritom to v ňom akoby celý čas bolo len nie a nie to dostať von. Výborné rozhodnutie.
Neviem no, bol u nas vela rokov, zazil Messiho a v takom klube mal top mentoring. Smola na zranenia je jedna vec, ale ked po tolkych rokoch v klube povies, ze si "dostatocne dobre nepoznal svoje telo" znamena to v preklade asi tolko, ze si na to sral a nedaval do toho 100%. Tie pocty odohranych minut u Demba v PSG su tiez slabsie. Keby tolko zapasov vynechal v Barcelone tak ho polka fanusikov vyhadzuje z klubu ako zbytocneho hraca. V PSG je tlak ovela nizsi a uroven zapasov takisto, takze mu to vyhovuje a dobre pre neho, v tom time vyzera ako lider. Ale za mna je prilis skoro mat spomienkovy optimizmus na jeho posobenie u nas:) jeho agent je samostatna kapitola...
Tu sa vyhadzuju hraci aj po 2 zahodenych tutovkach:D sak ja som za Demba rad, ale ta pachut, ze za nas nedaval 100% ostane. A je celkom mozne, ze do PSG budu jeho a Droa nasledovat v buducnosti dalsi. Jedinym riesenim je mat dobry tim, manazment a vyhravat tituly.
Bleskovky
3 dni
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
V princípe je jedno pre čo všetko sa Dembo cíti lepšie v PSG, podstatné je že to tak je.