Tak a teraz prídu experti ktorý vysvetlia že to bolo vlastne "zadarmo" lebo sa to amortizuje a hoc nikto z nás vlastne nevie akú má zmluvu koľko reálne zarába, ako má nastavené bonusy. Ale všetci vedia že to bolo lacnejšie ako napríklad Rasford :)
nikto nevravi ze to bolo lacnejsie, ale vyjde to priblizne rovnako. s tym ze gordon je daleko lepsi do flickovho systemu. vy sa tak lahko nechate zaslepit G/A, ze az to nieje mozne. inac dade som cital, ze rashov plat sa ma zvysit z 14 este na 20m cca, ale to je mozno blbost, len to fan ManU niekde spominal.
O to nejde. Ja nehovorím že tu mal ostať Rash. Len som narážal nato že sa to prezentuje ako ekonomické rovnaké riešenie hoc nikto z nás nepozná zmluvy, bonusy a podobne... všetko sú len dohady na vratkých nohách... Takže tým by som sa úplne neoháňal. Ak Gordon potvrdí svôj potenciál a zapadne do Flickovho systému a tímu pre mňa za mňa aj keď budú náklady 2 x toľko ako RASH. Rash bol "len" produktívny. Herne to nebolo uplne ono. Otázka znie kto bude v Barcelone tento rok produktnívny. Hrot zatiaľ nemáme, Gordon nevyzerá ako mašina na GA (hoc môže prekvapiť) ... Rapha vie byť produktívny ale vie aj dosť zahadzovať kým chyti rytmus a trochu mám obavy o jeho zdravie.
Ferran je kapitola sama o sebe ... ten hráč má geniálne momenty a potom o spaluje šance ako v doraste....
Jasné že goly sa rozložia ale tím ako Barca za mňa potrebuje hráča čo dá 30+ golov a toho tam aktuálne nevidím.
Myslim, ze tento rok vystreli este viac yamal. Alvarez, podla mna da tiez vela. U raphinu bude dolezite ci mu vydrzi zdravie. Minuly rok sme nemali skoro vobec kompletnu utocnu trojku
Áno očakáva sa že Yamal bude ešte lepší (hoc tiež mám mierne obavy o jeho zdravie, mal svoje problémy + teraz MS), Alvarez nie je našim hráčom a zatiaľ nie som presvedčený o tom že príde. Rapha súhlas ak mu vydrží zdravie patrí medzi najlepších!
Koho rátaš za minuloročnú útočnú 3ku?
Viem že to sem nepatrí k tomuto článku ale dnes oslavuje narodeniny najväčšia legenda futbalu . God of football Leo Messi . 39 rokov . Všetko najlepšie Leo. ❤️💙
Ferran je kapitola sama o sebe ... ten hráč má geniálne momenty a potom o spaluje šance ako v doraste....
Jasné že goly sa rozložia ale tím ako Barca za mňa potrebuje hráča čo dá 30+ golov a toho tam aktuálne nevidím.
Koho rátaš za minuloročnú útočnú 3ku?