Milujem ked tretie strany (Keane) rozpravaju, co druhi maju alebo nemaju robit. Nema vobec paru co sa medzi atletmi a julianom stalo, mozno sa dohodli,ze ho pustia a teraz rusia slub, mozno nie. Pointa je ta,ze pokial nemas vsetky casti skladacky, a nie si priamo alebo aspon nepriamo zucastneny, tak bud radsej ticho. Netreba sa vzdy a zakazdym hrat na moralnu policiu a komentovat cudzie veci.
Tak isto nevieš čo Keane vie čo nevie a tiež si nevyužil možnosť mlčať a komentuješ ho...
Ak je za teba správanie Alvareza a vynucovanie si odchodu a ešte za podmienok, ktoré vyhovujú hráčovi a a novému klubu a nevyhovujú klubu v ktorom hrá OK a profesionálne. Názor ti neberiem... budem ale držať palce aby ti vydržala rovnaká konzistencia aj v budúcnosti... ak by sa niečo podobné stalo hráčovi Barcelony a tá by ho bola nútená predať za cenu ktorú nepovažuje za správnu.
Samozrejme že nie. Ale ja som obrátil len jeho slová o Keanovi proti nemu. Aplikoval to isté naňho ... a mne z toho adam27 vyšiel ako že vodu káže a víno pije...
A teraz poďme k téme Cule90 ty teda nesúhlasíš s názorom Keana?
a tak s pravdepodobnostou hraniciacou s istotou vieme povedat, ze Alvarez toho vie o svojej situacii viac, ako vie Keane o Alvarezovej situacii, nie? To bol point adama27. Lebo potom nikto nic nevie a vsetci vedia vsetko a takto to mozeme tradovat az k adamovi27 a k nam dvom a vsetkym ostatnym.
A Luis_F, neviem co si mam o tom mysliet. Obe strany su v práve a sucasne vkladaju nejake riziko. Hrac je v najlepsich rokoch, chce si splnit sen, kariera je kratka, taketo pripady su uplne bezne, len sa nemedializuju, preto taky humbuk. Na druhej strane Atletico musi hajit svoje zaujmy, ak ma klucoveho hraca pod zmluvou. Comu nerozumiem je komunikacia ATM, je strasne amaterska, konfrontacna, toto robia "male" kluby. Klub si nenechava otvorene ziadne zadne dvere a ma len same zle moznosti, ci uz Alvarez odide (utrpi reputacia klubu) alebo ostane (nespokojny hrac, trener, fanusikovia, kabina...).
Cule90 takže všetci okrem Alvareza majú mlčať? Alebo kto sa môže vyjadriť a kto nie?
Roy Keane aktuálne pôsobí ako televízny analytik a komentátor - naozaj sa nemôže vyjadrovať? To ho chceš poslať na ulicu roznášať letáky napríklad jehovistov?
Prečítal som si to pre istotu opäť. Ja na slovách Keana nevidím nič uražajúce. Reagoval na Alvarezove verejné slová a zhodnotil ich tak že takto sa podľa neho profesionál nechová.
A kde som pisal, ze sa Roy Keane alebo ktokolvek nemoze vyjadrovat? Nech si kazdy komentuje co chce. Adam27 tu len zdoraznil, ze Alvarez vie o svojej situacii viac ako Keane takze by v jeho pripade asi viac vazil slova. A ja s Adamom suhlasim.
Inak dlhšie video s Alvarezovým vyjadrením je tu. Možno je moja angličtina príliš slabá, ale on vlastne nepovedal že chce ísť do Barcelony, či? https://www.youtube.com/...
Určite nie je, ja som odborník na reptilianov. Nepovedal, že chce do Barcelony, lebo si necháva zadné dvierka keby bolo atletico tvrdohlavé, že pôjde inam a z tamade možno do Barcelony. Tak či onak, nakoniec bude hrať za nás skôr či neskôr.
Luis F mal som napisany celkom dlhy paragraf, ktory som sem chcel pridat ale asi mi to zato nestoji. Kazdy si urobi vlastny nazor a zhodnoti ci komentar na miestnom fore ma rovnaku vahu ako v medzinarodnom mediu. Niekedy netreba byt mudry a hladat medzery, tam kde (nie)su. Pekny den zelam
Dalsia a zaroven posledna vec z mojej strany. Clanok je o keanovi, julianovi a atletiku. Nie o mne keanovi a tvojej reakci na mna a zasa naopak. Ak mas prispevok ku nim trom tak smelo, mozeme sa bavit ale inak nevidim naozaj zmysel.
V pohode adam27... Keanova práca sú práve športové komentáre príde mi zvláštne ho zato kritizovať. Ako som písal vyššie ja s ním súhlasím že profesionál by sa mal chovať trochu inak. Ak chce odísť fajn ale mal by brat ohľad aj na súčasného zamestnávateľa a jeho predstavu. Ak je pravda že mu dovolili ísť do inej ligy (PSG, Arsenal) mal by to zvážiť.
Neymar sam priznal ze to była chyba odejit … myslel si ze je lepsi nez Leo ze vyhraje złaty mic,kdyz nebude v jeho stinu,on by ho można i vyhral kdyby nezvolil psg,fran ligu kde jedinou motivaci mimo ligu mistru v domaci soutezi je utkani s olympic M a podle toho ke vsemu i pristupoval,najednou zjistil ze muze parit ze nemusi aż tolik trenovat a presto bude jednim z nejlepsich ,nemel proste uz tu motivaci jako v Barcelonę a ta jeho zivotosprava podle toho i vypadala ,zaczął prybirat, do toho furt zraneni ,misto lecby paril. Jen muj nazor ze kdyby sel do premier league udelal by tenkrat lip kdyz uz chtel odejit ale €€€€€€
Už to začína byť dosť trápne celé. Naposledy sa takto správal Dembele a zas kvôli Barcelone. Barca by nemala takto kaziť svoje meno. Keď to nejde, tak to nejde treba hľadať inde. Alvarez za to nestojí. Nakoniec budú takto šaškovať celé leto a nakoniec z toho okrem trapasu nič nebude a v panike kúpia nejakého tragéda...
Ak je za teba správanie Alvareza a vynucovanie si odchodu a ešte za podmienok, ktoré vyhovujú hráčovi a a novému klubu a nevyhovujú klubu v ktorom hrá OK a profesionálne. Názor ti neberiem... budem ale držať palce aby ti vydržala rovnaká konzistencia aj v budúcnosti... ak by sa niečo podobné stalo hráčovi Barcelony a tá by ho bola nútená predať za cenu ktorú nepovažuje za správnu.
A teraz poďme k téme Cule90 ty teda nesúhlasíš s názorom Keana?
Roy Keane aktuálne pôsobí ako televízny analytik a komentátor - naozaj sa nemôže vyjadrovať? To ho chceš poslať na ulicu roznášať letáky napríklad jehovistov?
Prečítal som si to pre istotu opäť. Ja na slovách Keana nevidím nič uražajúce. Reagoval na Alvarezove verejné slová a zhodnotil ich tak že takto sa podľa neho profesionál nechová.
Inak dlhšie video s Alvarezovým vyjadrením je tu. Možno je moja angličtina príliš slabá, ale on vlastne nepovedal že chce ísť do Barcelony, či? https://www.youtube.com/...
A nesuhlasim s prichodom Alvaresa za každú cenu ani za vojnu s Atletmi
...