Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Rasto Premium
2026-06-28 19:52:59
A onedlho tu bude niečo podobné s Araújom.
2026-06-28 21:59:49
Inak toto su momenty kedy nerozumiem ako mozu byt ludia tak strasne chamtivi a dobro klubu je im totalne ukradnute. Ten chlap je milionar, pokial nezacne nakupovat haciendy a private jety, tak milionarom do konca zivota aj ostane. Uzitok z rozdielu medzi 100 a 50 milionmi je doslova nula (len tipujem net worth na konci kontraktu v 2028, moznu su tie cisla ovela vyssie, co by len podporilo moju uvahu) Je uplne jedno ci tam bude mat o zopar milionov viac alebo menej lebo dobre sa bude mat rovnako a ziadnym nedostatkom on a ani jeho rodina urcite trpiet nebudu. Vedel by som este pochopit,ze sa nechce vzdat lebo je v top forme a chce bojovat o miesto ale preboha ved je nepouzitelny. Keby zil od vyplaty k vyplate, tak to viem pochopit a nepoviem pol slova ale preboha toto je absurdne. A ano viem, ze to nase vedenie dojebalo a dali mu kontrakt aky dali, cize to ide na ich triko. Snad sa poucia.
2026-06-28 22:30:19
..tuším že onedlho to bude z ,,Gordonom....
2026-06-28 23:08:13
To sa už ani nedá slušne okomentovať...
2026-06-29 10:24:30
Ano má platný kontrakt,to beru, ale přestupuje jinam,tak proč by mu měla pořád platit Barca... Kdybych měl já někde smlouvu na dobu určitou,2 roky před jejím vypršením by jsme se s šéfem domluvili, že bude pro všechny lepší když půjdu jinam,tak mi přece ten šéf nebude 2 roky platit když budu dělat pro někoho jiného ,to je absolutně proti přírodě ty smlouvy