150m nikdy. Ani 130m. Treba im rázne povedať, že my hry s nimi nehráme. Radšej hrať rok s Ferranom ako zase preplatiť za hráča a týmto špinavým Atletom.
A kto je riešenie 19 ročný chalan s prestrelenou cenovkou? Z Lewu za zenitom jeden extrém sa presunieme do opačného extrému? Neviem na koľko je to reálne, ale keď už peniaze relatívne máme (150m), tak radšej ich minúť na niečo s takou hodnotou a skúsiť proste po MS Haalanda nech je to akokoľvek reálne, ale s MC je to reálnejšie vydiskutovať.
Alemany to tiez nebude mat jednoduche:D mat pod sebou hraca, o ktorom viem, ze v ATM ostat nechce a inam ako do Barcelony prestupit nemieni je dost chujova vyjednavacia pozicia:D navyse cim vyssiu prestupovu sumu stanovia tym viac ich potom podojí niekto iny, lebo vsetci budu vediet, ze maju prachy, vid pod. situaciu ako sa stala nam s Neymarom. Takze tieto sumy z predajov ak nejdu realne do rozpoctu klubu, ale nakupuju sa za ne okamzite dalsi hraci su podla mna k hovnu, lebo len deformuju trh s prestupmi za sialene sumy. A ATM niekoho miesto Alvareza bude musiet proste kupit.
A ak nie Alvarez, tak kto realne miesto neho, Oyarzabal? Do timu by sa hodil, ale neni to ziadny top hrac a aj u toho vyšponujú cenu nad trhovu hodnotu, aj ked to nebude 150 mega. A za ziadne 19 rocne ucho z inej ligy sa neoplati strielat vysoke sumy, ak to ma byt hrot c.1 a nahrada za Lewyho. Moj tip je, ze Alvarez pride a bude to velmi vela penazi. No taktiez som zvedavy, koho budeme musiet predat...Vsetko sa este moze zmenit, staci, ze sa Alvarez na MS vaznejsie zrani a Alemany bude velmi "spokojny", ze ma v time nepredajneho a nespokojneho hraca.
Samozrejme, média sa využívajú v tejto záležitosti, ale faktom je, že už sme mali dávno od tejto šaškárne odstúpiť a hľadať iné možnosti.
Títo klauni žijú vo svojej dokonalej bubline a nebudú z nej vychádzať von. Každopádne, je to ich hráč a tak si môžu v podstate stanoviť akékoľvek podmienky. Keďže teda vsetci poznáme jednanie Atletica, je nad slnko jasné, že akékoľvek rokovania s nimi, nám neprinesú nič dobré.
Ďalšia vec je, že síce je Alváréz šikovný hráč, nie je to žiadna svetová deviatka. Z môjho pohľadu nikdy neprekročí tieň takého supernáhradníka, alebo spoľahlivého hráča do základu, ktorý si odamaká svoje, ale nikdy nebude mať ten X-faktor a nikdy to nebude gólová mašina.
Jeho reálna hodnota je maximálne 70-80 miliónov eur, viac určite nie.
Všetko nad túto sumu je nonsens. Verím, že naše vedenie rozmýšľa pri nákupoch, pri rokovaniach a prestupoch a nevyhodí 150 mega za takéhoto hráča.
Ak by sa riešil Háaland a nie Alváréz, prosím, cenovka je v podstate v poriadku, ale v tomto prípade absolútne nie.
Ja nie som Alvarezov nejaký obrovský fanúšik, no ak ho chce Flick tak fajn myslím žeby z neho dokázal niečo vytiahnuť, no cena 150 mil fix je tak totálne cez čiaru že až, vykašľal by som sa za tie prachy na neho
Ja by som pockal (natahoval to) na transfer deadline day a poslal im ponuku 70M :-) alebo im dat ponuku na 100M s tym, ze kazdy tyzden z nej 5M uberiem :-D
Bleskovky
20 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
A ak nie Alvarez, tak kto realne miesto neho, Oyarzabal? Do timu by sa hodil, ale neni to ziadny top hrac a aj u toho vyšponujú cenu nad trhovu hodnotu, aj ked to nebude 150 mega. A za ziadne 19 rocne ucho z inej ligy sa neoplati strielat vysoke sumy, ak to ma byt hrot c.1 a nahrada za Lewyho. Moj tip je, ze Alvarez pride a bude to velmi vela penazi. No taktiez som zvedavy, koho budeme musiet predat...Vsetko sa este moze zmenit, staci, ze sa Alvarez na MS vaznejsie zrani a Alemany bude velmi "spokojny", ze ma v time nepredajneho a nespokojneho hraca.
Títo klauni žijú vo svojej dokonalej bubline a nebudú z nej vychádzať von. Každopádne, je to ich hráč a tak si môžu v podstate stanoviť akékoľvek podmienky. Keďže teda vsetci poznáme jednanie Atletica, je nad slnko jasné, že akékoľvek rokovania s nimi, nám neprinesú nič dobré.
Ďalšia vec je, že síce je Alváréz šikovný hráč, nie je to žiadna svetová deviatka. Z môjho pohľadu nikdy neprekročí tieň takého supernáhradníka, alebo spoľahlivého hráča do základu, ktorý si odamaká svoje, ale nikdy nebude mať ten X-faktor a nikdy to nebude gólová mašina.
Jeho reálna hodnota je maximálne 70-80 miliónov eur, viac určite nie.
Všetko nad túto sumu je nonsens. Verím, že naše vedenie rozmýšľa pri nákupoch, pri rokovaniach a prestupoch a nevyhodí 150 mega za takéhoto hráča.
Ak by sa riešil Háaland a nie Alváréz, prosím, cenovka je v podstate v poriadku, ale v tomto prípade absolútne nie.