Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-06-29 10:10:20
150m nikdy. Ani 130m. Treba im rázne povedať, že my hry s nimi nehráme. Radšej hrať rok s Ferranom ako zase preplatiť za hráča a týmto špinavým Atletom.
2026-06-29 10:25:35
Vykašlat se na Alvareze a koupit lepšího. Svými špatnými výkony předvádí, že nemá cenu ani 15 mil.
2026-06-29 10:57:35
Samozrejme, média sa využívajú v tejto záležitosti, ale faktom je, že už sme mali dávno od tejto šaškárne odstúpiť a hľadať iné možnosti.

Títo klauni žijú vo svojej dokonalej bubline a nebudú z nej vychádzať von. Každopádne, je to ich hráč a tak si môžu v podstate stanoviť akékoľvek podmienky. Keďže teda vsetci poznáme jednanie Atletica, je nad slnko jasné, že akékoľvek rokovania s nimi, nám neprinesú nič dobré.

Ďalšia vec je, že síce je Alváréz šikovný hráč, nie je to žiadna svetová deviatka. Z môjho pohľadu nikdy neprekročí tieň takého supernáhradníka, alebo spoľahlivého hráča do základu, ktorý si odamaká svoje, ale nikdy nebude mať ten X-faktor a nikdy to nebude gólová mašina.
Jeho reálna hodnota je maximálne 70-80 miliónov eur, viac určite nie.

Všetko nad túto sumu je nonsens. Verím, že naše vedenie rozmýšľa pri nákupoch, pri rokovaniach a prestupoch a nevyhodí 150 mega za takéhoto hráča.

Ak by sa riešil Háaland a nie Alváréz, prosím, cenovka je v podstate v poriadku, ale v tomto prípade absolútne nie.
2026-06-29 11:24:31
Su pro
2026-06-29 12:24:21
Ja nie som Alvarezov nejaký obrovský fanúšik, no ak ho chce Flick tak fajn myslím žeby z neho dokázal niečo vytiahnuť, no cena 150 mil fix je tak totálne cez čiaru že až, vykašľal by som sa za tie prachy na neho
2026-06-29 12:41:28
Ja by som pockal (natahoval to) na transfer deadline day a poslal im ponuku 70M :-) alebo im dat ponuku na 100M s tym, ze kazdy tyzden z nej 5M uberiem :-D