To ano ale ten vek... tam sa moze stat,ze ho "vypne" zo dna na den.Lewa bol 3,5 roka brutalny a potom upadol. Bojim sa,zeby to bolo rovanke a ta cena... ak kupis 25r hraca este ho mozes predat ,dokonca zarobit.Ale 32 rocny ak pride coilen na dva roky,uz bude mat 34 a ostane ti SAE alebo USA alebo neuvidime ani cent.
Chigo- čo chces skúšať? Skúšaš kúpiť lambo keď mas na Daciu? Asi nie.. veď vedenie vie na čo má . Haaland by stal 200+ a jeho plat si videl? Čo myslis že on pojde do Barci grátis a plat dá na polovicu lebo Barca? Uvazuj. Barca nemá na to položiť 150mil na stôl za Alvareza kde by zobrala cez 200 za Haalanda nehovoriac že Alvarez bude mat tak polovičný plat ako Haaland
Teba som tu už dávno nevidel, madridismo. Proste a jednoducho skúšať.
Perez to tiež bude asi skúšať na Oliseho a tiež možno márne.
Treba preveriť u Haalanda, či by mal aspoň nejaký záujem a či by z toho mohlo niečo byť. Ak by Haaland povedal rázne ako Kane, tak je vybavené. Barcelona nemá možnosti buď niekoho preplatí a bude to slabota za tu sumu, alebo si mierne priplatí a skúsi to reálne za niekoho kto je toho hodný. Po odchode Guardiolu môže byť viac naklonený odchodu. Nevieš koľko Barcelona má/nemá. Uvažuj a nie si domýšľaj.
Kane povedal uz 2x razne nie aj tak ho kontaktovali treti krat zas povedal nie a este to idu skusat po finale MS? Co cakaju ze povie ano ked je v Bayerne spokojny a chce predlzit zmluvu? Haaland ma zmluvu do leta 2034 to aby si nachystali 200+ mega a ten jeho plat to bude Barcelona hned ziadat aby isiel s platom dole
Chigo- nevieš kolko Barcelona má a nemá?teraz bola na pokraji bankrotu a nevychádzalo jej FFP ,kupili Gordona za 80 ,chyba im na štádion na dostavania čo je realita a ty si myslis že vysolia 200mil+ za hráča čo má mega plat? Nehras managera ,buď Reálny.. Baraca chcela splatkovat aj Alvareza lebo nemá takú hotovost a to ponúkala tuším 110mil a Alvarez je platom ďaleko nižšie ako Haaland . Hovoríš že aj Perez bude skúšať na Oliseho ale tu je rozdiel v tom že on ponúkne 200mil a reálne ich zaplatí ,ale ak nemáš Barca na to aby ponúkla 200mil tak naco má niečo skúšať ?Myslis že vedenie je take hlúpe že keby malo zbytočných 200-300mil v kase tak nepôjdu po hviezde? Už dávno by bola ponuka
Zase sa budem opakovať. Nevieš koľko reálne Barca môže dať. Nikto nečakal ani tých 80m za Gordona, že Barcelona len tak vysolí z ničoho. Všetci boli vo svete z toho prekvapený, že toľko vôbec máme. Ja myslím, že reálna situácia sa mlží. Je 2026 ak nevieš. Čo za bankrot spomínaš? Ten bol blízko len počas covidu už cez 5 rokov dozadu. FFP vôbec riešiť nemusíš ak splniť podmienkou kladného rozpočtu a si na pravidle 1:1. Vôbec to tak nie je, že Barca nemá peniaze, lebo nebola dlho na tom pravidle 1:1. Barcelona kvôli tomu len dlho nemala povolene utratiť peniaze, ktoré mala. Ešte raz: KTORE MALA. Cez dlhých asi 5 rokov sme neutrácali peniaze, lebo sme nemohli a nie žeby ich nemali. Teraz majú krídla roztvorené a financie tam budú. Maximálne možno 200m je pre nich hraničných, lebo by to mohlo ale ani nemuselo ohroziť klub krátkodobo, tak to riziko s Haalandom neriskujú ani ako možnosť zatiaľ.
Ak by mali peniaze dávno by bola na Haalanda ponuka lebo je silný martektingovo a naviac jeden z top3 hrotov sveta.Barca nemá na dostavania štadiónu a potrebuje veľkú pôžičku ,nemyslím si že operácie nad 200mil sú pre nich len tak,ako som už povedal aj 110mil za Alvareza chceli splatkovat. Musia dodržiavať plat rozpocet -došiel Gordon čo zaberie plat a chces další mega plat?Haaland ak by prišiel požadoval by najväčší plat z hráčov Barci či myslis si že on pojde na polovicu čo má v City lebo “Barca” ..? Ozaj? Barca sa vracia k pravidlu 1:1 ale zabudas na veci že tam je veľa finančných pák ,nedostavaný štadión a dokonca myslím hráči museli byt v Bcku registrovaný lebo do A to nevychádzalo aspoň tak sa písalo neviem fo z toho nakoniec bolo a tou registráciou .. Bankrot hrozil aj po korone veď 2,3roky dozadu sa písalo že hrozí Bankrot a nie cez koronu.
Veď som ti písal, že Haaland je najskôr riziko na ktoré by asi mali, ale nie je to riziko, ktoré chcú pre klub finančne podstúpiť. Ale otázka je ak padne Alvarez, či nebudú nútený hľadať inde a či sa do rizika hoc potom nepustia, lebo sa im zúžia možnosti.
Nie nezabúdam na tie veci, ale práve o to viac potrebujú teraz zlepšiť káder ak by náhodou ďalší rok nemohli nakupovať. Veď o to ide. 1,1 mld príjmi a každý rok to rastie. Lewa uvoľnil veľa z platov, Stegen uvoľni ešte niečo, Fati uvoľní tiež svoj dosť veľký plat. Asi nemáš poňatia koľko platov sa môžu zbaviť v tomto lete.
Nič v zlom, ale mám z teba pocit ako keby si sa tu vratil z čias covidu a vôbec nemáš prehľad nad súčasnou situáciou Barci a komentuješ to ... registrácie do Bčka boli pred rokmi až to La liga zakázala. Ba čo viac skúšal to aj Real s Mastantuonom sa mi zda len pred rokom.
Zabudas že uvoľnil niečo z platov ale Yamal nebude už hrat sa hrušky a na udržanie mu treba rapídne zlepšovať zmluvu tak ako aj Pedri,Gavi,Fermin a spol z akadémie čo hrali za drobne do nedávna,hráč s trhovou hodnotou 100-200mil ti nebude hrat za 3,4mil ročne lebo inde dostane trojnásobnú ponuku a tak ako isla hore cena tých odchovancov tak pojde rapídne hore aj ich plat . Ake roky prosím ta veď nevedeli registrovať Bardghji,Olmo,Christensen tak neviem o akej hovoríš korone keď to bolo rok či 2 dozadu.
ATM dokonca nedávno vyhlásilo že nech sa Barca nehrá na to že má peniaze . Ak by Barca mala tak dobru finančnú situáciu tak položí na stôl tých 130 za Alvareza a nechce ich splatkovat . Nezabúdaj že Laporta umelo narukoval príjem čo sa tu aj písalo ešte dávnejšie takze nevieš ako to je a príjem 1,1mld mi ukaz kde je? Veď Barca má “financne Paky” ktoré zoberú veľkú čas príjmu, Barca nemá dostávany štadión kde potrebuje ešte veľké peniaze . Za mna je nerealne vysolit 200mil a city určite žiadne splátky chcieť nebude,ak by mala tých 200mil dávno už je tá ponuka.Ale mas svoj názor ja svoj ,všetko je ok
Perez to tiež bude asi skúšať na Oliseho a tiež možno márne.
Treba preveriť u Haalanda, či by mal aspoň nejaký záujem a či by z toho mohlo niečo byť. Ak by Haaland povedal rázne ako Kane, tak je vybavené. Barcelona nemá možnosti buď niekoho preplatí a bude to slabota za tu sumu, alebo si mierne priplatí a skúsi to reálne za niekoho kto je toho hodný. Po odchode Guardiolu môže byť viac naklonený odchodu. Nevieš koľko Barcelona má/nemá. Uvažuj a nie si domýšľaj.
Nie nezabúdam na tie veci, ale práve o to viac potrebujú teraz zlepšiť káder ak by náhodou ďalší rok nemohli nakupovať. Veď o to ide. 1,1 mld príjmi a každý rok to rastie. Lewa uvoľnil veľa z platov, Stegen uvoľni ešte niečo, Fati uvoľní tiež svoj dosť veľký plat. Asi nemáš poňatia koľko platov sa môžu zbaviť v tomto lete.
Nič v zlom, ale mám z teba pocit ako keby si sa tu vratil z čias covidu a vôbec nemáš prehľad nad súčasnou situáciou Barci a komentuješ to ... registrácie do Bčka boli pred rokmi až to La liga zakázala. Ba čo viac skúšal to aj Real s Mastantuonom sa mi zda len pred rokom.
ATM dokonca nedávno vyhlásilo že nech sa Barca nehrá na to že má peniaze . Ak by Barca mala tak dobru finančnú situáciu tak položí na stôl tých 130 za Alvareza a nechce ich splatkovat . Nezabúdaj že Laporta umelo narukoval príjem čo sa tu aj písalo ešte dávnejšie takze nevieš ako to je a príjem 1,1mld mi ukaz kde je? Veď Barca má “financne Paky” ktoré zoberú veľkú čas príjmu, Barca nemá dostávany štadión kde potrebuje ešte veľké peniaze . Za mna je nerealne vysolit 200mil a city určite žiadne splátky chcieť nebude,ak by mala tých 200mil dávno už je tá ponuka.Ale mas svoj názor ja svoj ,všetko je ok