Esteze sme sa ho dobrovolne zbavili a taky ako ty si myslia ze nemoze hrat kde maju onho zaujem lebo kedysi patril Barcelone pritom moze a cela Barcelona mu uz bude ukradnuta kedze sme sa ho dobrovolne zbavili
A my nerozkradame ine kluby? Sice nie tak ako Real ale aj tak Garciu sme ukradli z Espanyolu Pedriho sme tiez ukradli teraz chceme ukradnut Alvareza dookola sa vypytuju na Kanea ktory sem nechce ist
Xdiko občas má udivujes - kúpenie hráča je rozkrádanie? Tak potom zrušené prestúpak lebo Barca ukradla Lewu,Ronaldinha či Neymara? Veď Cucurelu normálne kupili a nie za malo dokonca Barca mala z toho peniaze lebo 6r bol u vás ,neodohral tam v A-mužstvo ani minútu . Ak narážaš na mladíkov mame hovoriť o hráčoch čo z menších klubov došli v 12,13 rokoch do Barci že ich ukradla? To je mi názor ,potom Barca ukradla veľa hráčov tiež
dorzer: o co ti ide? za kazdu cenu musis oponovat...si fanusik barcelony? je jasne, ze nebudeme hrat len so samymi odchovancami. ta zlata generacia je prec. garcia za 25m bol najlepsi nakup leta. Pedri za tie drobne co prisiel?....o akom rozkradani hovoris? zacina prestupak, tak logicky sa o niekoho zaujimame...ci ty by si hral len s odchovancami ako vidim...cucurella tu svojho casu nemal sancu. bol tu alba cez ktoreho sa nemal ako dostat do zakladu...
Ja som narazal na toho hore ktory o nom pise ze je kunda a zmrdsky ksicht a to je mi nahodicka ze ten zmrdsky ksicht je od nas pritom ked bude hrat v Reale dobre tak tu sa bude plakat ze preco sme ho nekupili
Pytaju za nho 15m. Co je absolutne nic. Priorita je teraz alvarez. A ked uz nechcu davat 15 za cancela, tak urcite by davali 60m za cucurellu. Neboj, cancelo pride
sylarko Dorzer je madridský troll , registrovaný pred 3 týždňami , však pozri čo píše a bude ti jasné.Prišlo prestupové obdobie a madridský chudáci sa znova aktivovali a pribúdajú nové "nicky".Hlavná vec ,že Lukáš tvrdil ako obmedzí registrácie madridských trollov a je ich tu viac ako predtým.
OK takže každý kto nemá ružové okuliare, alebo sa snaží pozerať na futbal čo najviac objektívne ako Dorzer je madrdský troll?
Čo zlé napísal? Že tohto hráča Barcelona nechcela a tak si vybral Madrid? A čo je natom zlé? Prečo mu treba nadávať a ešte sa smiať z toho ako vyzerá? Veď to je úbohé...
Čo zlé napísal? Že tohto hráča Barcelona nechcela a tak si vybral Madrid? A čo je natom zlé? Prečo mu treba nadávať a ešte sa smiať z toho ako vyzerá? Veď to je úbohé...