A ked Raphina bude marodit tak ustveme Gordona 90 minut kazde 3 dni ? Ja sa celkom bojim Raphinovho zdravia. Ak by sa Olmo posunul na hrot a Raphina na 10 tak by miesto pre Leaoa bolo. Ale to je len teoretizovanie. Keby sa nekupuje drahy hrot tak by som rovno kupil Barcolu namiesto Leaoa ale.
Takže raphinu čo je krídlo budeme presúvať na stred .... Olma čo je Cam budeme posúvať na hrot .... Čiže nebudú hrať svoje pozície ... Nebude jednoduchšie kúpiť namiesto leao hrot a nemusí sa nikto nikam posúvať?
Raphina je tak ci tak kridlo len na papieri. V realite je to skor desiatka. S prichodom Gordona konecne budeme mat realne lave kridlo co dokaze roztahovat hru. Olmo mal ako falosny hrot u nas dobre zapasy.
Bolo by to jednoduchsie, otazka za milion ze koho aby sa to aj oplatilo ale tak ja pisem ze len teoreticky, neviem co je na tom tak tazke pochopit.
Veď jasné ... Aj ja len teoreticky reagujem ... Pretože raphina je krídlo čo si zbieha do stredu ale je to krídlo .... U nás aj v repre keď hral CAM tak to nebolo ono .... Tak isto olmo na čistom hrote neviem ako bude zvládať tvrdú hru stopérov.... Proste aktuálne máme skvelo na lw raphina Gordon .... Cam olmo fermín.... Rw lamine raphina .... A CF ferran .... Tak troška nevidím zmysel hráčov posúvať na iné pozície keď máme priniesť len 1 hráča tak za zmysel dáva priniesť hrot a vybavené
On si nezbieha do stredu. On uz caka v strede natvrdo a velka cast jeho pohybu je tam. To je velky rozdiel. Ked prebera nahravky tak je to v centralnych poziciach v stoji a niekde medzi liniami. Jedine kedy beha po kraji su branenie a protiutoky. Inak je to dalsia 10tka a na kridle je len na papieri. Nepovedal by som ze ked hral na papieri CAM tak by mu to neslo, neviem praveze ci tam nebol aj produktivnejsi vzhladom na pocet minut prepočítane. Nevyhovovalo to timu lebo zrazu prisiel o jedneho zaloznika v hlbke pola ale to sa da riesit napriklad invertujucim krajnym obrancom. Ja nevravim ze to co pisem je jediny mozny plan, len pisem ze je to jedna z moznosti ako vyskladat utok keby nedokazeme kupit nic kvalitne na hrot. Vtedy by taky Leao alebo Barcola mal zmysel.
Akože áno možnosť to je ....ale nikto nevie ako by to sedelo .... A hlavne píšeš že ak nezoženiete nikoho kvalitného na hrot.... A leao je kvalitné krídlo ? Ak je pravda čo sa píše že budú požadovať 60-70m tak myslím že pri jeho neforme túto sezónu by sa hrot jeho kvalít dal nájsť ... Pretože leao 3 roky dozadu kvalitu mal ale momentálne nič moc
Leao by v nasom systeme explodoval podla mna. On je stale top kridlo, len sa mu musi chciet. A uplne chapem, ze v tom allegriho antifutbale ho to nebavilo. A navyse hral v 2clenom utoku.
Leao kvalitu má ale jeho lenivosť je extrémna ... A to je o ňom známe už roky ako v klube tak repre ... To je ešte horšie rashford .... A náš klub ide presne opačným smerom teda behavych a bojových hráčov a to je za mňa správne
@sylarko ja čítam s porozumením (ak by sa Raphinha zranil) ale žiaľ nato sa v reálnom svete nehrá.... Je nereálne aby si mal 3 x drahé LW v prípade čo keby sa Raphinha zranil.... Predstav si situáciu že by sa Raphinha nezranil a hral celú sezonu ako 2 roky dozadu.
To ti bude Gordon za 80-100 mega sedieť na lavičke a robiť náhradníka a Leao za 60-80 mega nebude ani nastupovať? Je to nezmysel.
Je ideálne máť každý post zdvojený ale strojenie 1 postu - 3 hráčmi základu je ehm... hlavne keď Barcelona nemá zdvojený HROT a LB....
Mne sa fest pacil v zapase proti realu nedavno, ked si tam vodil vazqueza. Ale ktovie ako by hral u nas. Pod alegrim hral v 2clenom utoku mimo svojej pozicie a v allegriho antifutbale. Ja si stale myslim, zeby vo flickovom systeme mohol byt platny.
CAM : Raphina/Lopez
RW : Yamal/Raphina
ST : Olmo/Torres
Ja hovorim len teoreticky.
Bolo by to jednoduchsie, otazka za milion ze koho aby sa to aj oplatilo ale tak ja pisem ze len teoreticky, neviem co je na tom tak tazke pochopit.
To ti bude Gordon za 80-100 mega sedieť na lavičke a robiť náhradníka a Leao za 60-80 mega nebude ani nastupovať? Je to nezmysel.
Je ideálne máť každý post zdvojený ale strojenie 1 postu - 3 hráčmi základu je ehm... hlavne keď Barcelona nemá zdvojený HROT a LB....