Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Přiznám se, že takové drama jsem nečekal, přišlo mi ale, že argentinci ten zápas extrémně podcenili. Messi vstřelil branku a najednou jsem z nich měl pocit, jako že už je hotovo a nějak se to dokope. Pak inkasovali na 1:1 a zase se tempo hry zrychlilo, zase začali hráči víc běhat a víc si říkat o míč. Jenže padlo na 2:1 a zase přestali hrát. Trošku se ale bojím, že přes Egypt asi ještě přejdou, možná ještě následně přes Švýcarsko/Kolumbie, ale v semifinále by to mohla být s takovým fotbalem konečná. Ale třeba se zvednou, možná se trošku podceňuje ten přínos Kapverd, přece jen ve skupině neprohráli ani jednou a to ani se Španělskem. :D
Škoda . Krajšia rozprávka by bola postup kapverd
A Alvarez opět neviditelný, jen posouvač balónu.. mám ho jako hráče rád, má svoje kvality, ale být jim posedlý a dát za něj 150mio je špatně, jako hrot, který potřebujeme je tenhle hráč nepoužitelný, bohužel..porozhlídnul bych se jinde..
Ta obrana bola zalostna a laxna, bolo vidiet, ze Argentinci od zaciatku Kapverdy podcenili. Keby na nich od zaciatku vybehli ako Spanieli proti Rakusanom, tak by mali mensie starosti do dalsieho kola kedze sa im zranil krajny bek a dalsi hraci uz chytali krce. Lautaro neviditelny, Julian rovnako. Takymto stylom sa proti Egyptu moze zrodit prekvapenie.
Nech zápas Kapverd skončil ich vypadnutím, tak sa dlho bude spomínať fakt, že vlastne oni neprehrali v normálnom hracom čase ani jeden zápas! A to hrali so Španielskom, Argentínou. A že vraj béčko Holandska..............