klub by mal asi pripomenut atletom uzasny kseft s grizmanom a hlavne to ze im predal villu a suareza totalne pod cenu za 5 korun a vdaka nim atletico vyhralo ich posledne 2 ligove trofeje.
Informuje ten Sport, ktorý informoval o tom, že vzťah chola s Alvarézom je na bode mrazu a príčinou jeho odchodu a popritom sa stretli pred zápasom Argentíny a ospevoval hráča, že je najlepší z jeho tímu? Ako by povedal klasik, to mi nevychádza 😀 Dúfam, že keď príde ku nám, nebude ešte jalovejší ako poslednú sezónu v Atleticu....
Nie úplne zbytočné je kritizovať Alvareza za výsledky v repre (ešte tomu po zranený).
Vôbec to neprezrádza to ako by hral za Barcelonu (iný spoluhráči, iný herný systém).
Vieš že Alvarez má dohromady v City a Atleticu v ligách 133 zápasov a dal v nich 45 gólov . A to hral dve sezóny za City . To je priemer cca. 0. 34 gólu na zápas . Nehovor že to nič neznamená. To nie sú top štatistiky strelca a žiadne výhovorky na štýl hry . Aj city hralo útočný futbal
Viem o tom a rozumiem tvojmu skeptizmu. Treba si však uvedomiť na akých postoch hral v oboch kluboch. V City sa hralo na Haalanda. ATM hrá zasa uplne inak. Alvarez však nie je kladivo do 16tky s tým súhlasím a nemyslím že v Barcelone dosiahne 50+ golov v sezone. Na druhú stranu verím tomu že pokojne môže mať 30g+20a alebo aj lepšie.
Zober si Alvarezove stats z LM za posledné 3 sezony. Je tam výrazne produktívnejší ako v lige. Dôvodov je samozrejme viac ale tie čísla sú výrazne lepšie:
23/24 - 7 zápasov - 5+2
24/25 - 10 zápasov - 7+1
25/26 - 15 zápasov - 10+4
Alvarez je navyše ochotný makať pre tím, neprofiluje sa ako najväčšia hviezda tímu za každú cenu. Z tohto ohľadu by do Flickovho tímu - kde kolektív dominuje nad jednotlivcom pasoval výborne.
Ale zápas Španielsko Rakúsko bol z pohľadu Španielov pohodlný a absolútne dominantný čo ma teší . Akurát Kuku ma trošku desí s touto formou ako posila Realu
Bleskovky
24 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
To sa pocita. Ostatne su len báchorky.
Vôbec to neprezrádza to ako by hral za Barcelonu (iný spoluhráči, iný herný systém).
23/24 - 7 zápasov - 5+2
24/25 - 10 zápasov - 7+1
25/26 - 15 zápasov - 10+4
Alvarez je navyše ochotný makať pre tím, neprofiluje sa ako najväčšia hviezda tímu za každú cenu. Z tohto ohľadu by do Flickovho tímu - kde kolektív dominuje nad jednotlivcom pasoval výborne.