Neviem, či by som to nazval "zakončenie do prázdnej brány". Veď išli v podstate len 2 na 4, Haaland strieľal cez obráncu a v bráne bol normálne brankár 🤷♂️
Tiež som sa nad tým pozastavil :) Haaland včera dokázal extra triedu... ale neostáva mi poznamenať že Brazília to mala vo svojich rukách za vyrovnaného stavu nepremenili penaltu ani samostatný nájazd. Každopádne Vikingovia do toho!
rovnako ako Nori sa stiahli do hlbokeho bloku v druhom polocase:) Ved Brazilii ani loptu nepozicali :) V bloku bola Brazilia a nie Norsko. Brazilia sa nevedela dostat rozohravkou ani na druhu polovicu :)
Brazília je bezzubá, taktiku ktorú zvolil Carlo bola katastrofálna. Držanie lopty žiadne,šance zneškodnil brankár, herecké výkony na špičkovej úrovni. Nóri takticky zvládnuté skvele odpojiť stred poľa,nedať im pokoj keď majú loptu, čakať už len na chybu a bolo vybavené. Haaland klobúčik dole. Zaslúžený postup 🤙
Vidim tu silnu inspiraciu pre vedenie Barcelony, aku asi efektivitu by mal mat jeden utocnik svetovych parametrov. Keby mali Nori k dispozicii este nejakeho myslitela v strede pola a v obrane tak tu Braziliu rozobeu uplne 👍👍👍
Brazilia hrala mizerne, aj napriek sanciam. som jej dlhodoby fanusik, ale nieje mi ich luto. dobre, ze skoncili. co predvadzali bola parodia na braziliu.. uz pri nominacii neymara a nenominacii joao pedra mi bolo zle. a ancelotti ako trener musi skoncit.
Brazília hrá mizerne už 10 ročia. Ten káder je vo svojej podstate na smiech na veľa postoch. Pred 20-25 rokmi si mal na každom poste hráča svetovej úrovne v naj rokoch. Strašne padli.
Bleskovky
74 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Měl jsem pocit hořké sliny z tohoto článku od autora.
Taká razantná strela po zemi k tyčke spoza 16tky určite jak tap in nevyzeral no 🤣