Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-07-08 06:59:57
Ať už tam chybka byla nebo ne ze strany rozhodčího, tak tito dva to těžce neunesli. Po tomto MS se na Egypt bude vzpomínat jako na ry, kteří to lidsky neunesli. Smutné.
pepo46 Premium
2026-07-08 07:23:34
Na jednej strane Egypt sa javil ako lepšie mužstvo asi 3/4 zápasu. Pravdou ale je, že Argentína mala viac gólových príležitostí, Myslím si, že keby Leo premenil penaltu, zápas by mal iný vývoj. No ale - keby mali babka vajcia, boli by dedko...
LaBrie Premium
2026-07-08 08:53:59
Do asi 75 minuty hrala Argentina ako brazilcania, nemastno, neslano, nepremenili podobne penaltu a aj som si myslel ze vypadnu....nastastie sa tak nestalo 👏
2026-07-08 08:55:52
To je arabská mentalita. Nezunať kvality súpera, my sme tí najlepší, všade nám ubližujú a pritom 1400 rokov všetko len plienia a ničia. Kto ich zažil, vie svoje...
2026-07-08 11:00:57
Nechápem prečo sa takto zhadzujú. Už sa správajú ako Real Madrid. Všetci nám ubližujú, všetci idú proti nám , nikto nás nemá rád . UŽ MÁ ŠTVÚ TIETO VÝHOVORKY. Za celý zápas máš dve strely. Súper drie celý zápas a dá tri góly. Hľadanie výhovoriek, konšpirácii. Ale neschopnosť sebakritiky. Je mi z toho na zvracanie 😡
2026-07-08 11:07:02
Budem úprimný. To potiahnutie hráča bolo s tak nízkou intenzitou že to ozaj nebolo na odpískanie a to čo tam simuloval Salah a pýtal si penaltu tak za mňa za simulovanie je podľa pravidiel žltá karta. Ja by som za tieto simulácie začal dávať žlté bez milosti . Je to katastrofa keď v každom zápase sa hráči ako Mbappe, Vini hádžu o zem vždy keď majú možnosť. Začať naozaj trestať tieto simulácie a bol by pokoj . Po žltej karte by si rozmyslel či to urobí v zápase znova
2026-07-08 14:41:36
Dali pekny gol, ukazali 2 doslova famozne protiutoky a brankar podal super vykon. To je vsetko. Vacsinou hrali na svojej polovici a brankar svojim saskovanim uhral zopar minut. Ok, ak by takto vyhrali, bolo by to v poriadku. Taktika do 80-tej minuty vychadzala.
Ale potom sa im to rozpadlo a ten koniec bol ubohy ako odpustenie cervenej karty amikovi.
A lautaro ukazal za 30 minut ovela viac, ako hrac za 150 mega za 95 minut.