Hansi Flick s tým asi nemá žiadny problém. Na jednej strane hovorí, že kadečo pre hráčov vybaví, na druhej poslal do hája jeho človeka. Xavi je legenda klubu a také zaobchádzanie si nezaslúži, ale tu vidno, aký rešpekt si na rozdiel od neho vybudoval Hansi. A Echeveriu mám na háku, ak bude Barca hrať dobrý a pekný futbal.
Echevarria sa mne osobne javí ako prínos pre klub, vie vybaviť veľa vecí.
Čo sa týka Xaviho, po sezóne s titulom nasledovala sezóna, kde sme išli dole kopcom a keď sa naskytla možnosť podpísať Hansiho, musel Xavi odísť a bol to dobrý krok pre klub. Že mu nedovolia hrať za Barça legends ma mrzí, ale je to reakcia na jeho oponentúru vo voľbách prezidenta. Vidieť, že Echevarria nemá len samé plusy, má aj mínusy. Ako každý z nás.
Xavimu želám, aby našiel klub, kde si dobre zatrénuje a dosiahne úspech.
Ono je to 50/50. Obcas je potrebne mat cloveka co vsetko vybavi aj za cenu ze si zaspini ruky ale my sa tvarime Mes que un club, v tom pripade by taky clovek nemal "riadit" klub.
Bleskovky
32 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Čo sa týka Xaviho, po sezóne s titulom nasledovala sezóna, kde sme išli dole kopcom a keď sa naskytla možnosť podpísať Hansiho, musel Xavi odísť a bol to dobrý krok pre klub. Že mu nedovolia hrať za Barça legends ma mrzí, ale je to reakcia na jeho oponentúru vo voľbách prezidenta. Vidieť, že Echevarria nemá len samé plusy, má aj mínusy. Ako každý z nás.
Xavimu želám, aby našiel klub, kde si dobre zatrénuje a dosiahne úspech.