S dvojickou cubarsi-martin nemame sancu na LM uz to konecne pochopte…zapamatajte si tieto slova ktore dokola opakujem a na konci sezony si tu napiseme ako to dopadlo
Udělal krok vpřed to je jasné. Z podprůměrného levého obránce se stal průměrným levým stoperem. Proti slabším týmům to ještě jde, protože tam máme jako tým převahu, ale proti silnějším týmům hoří jako papír. Jako náhradník na lavičce dobrý, ale potřebuje se někdo do základu ke Cubarsimu.
Roni957 Však ale já netvrdím že je to světový obránce který nám vyhraje LM, pouze říkám že se hodně posunul vzpomeň si na jeho první zápasy.. a doufám že se posune ještě dál.
To že proti silnejším tímom horí ako papier by som nepísal, s Martinom na stopérovi v zostave sme prehrali len 2 zápas, jeden bol po Cubarsiho ČK v LM a druhý posledný zápas sezóny proti Valencií v ktorom o nič nešlo a každy ho mal na saláme. Inak podával dobré výkony aj proti kvalitným súperom, s Flickovým štýlom hry budeme dostávať góly aj keby je tam prime Maldini, stačí si pozrieť ako to mal v Bayerne keď vyhrali sextuple, dávali najviac gólov za posledné roky Bayernu ale aj najviac dostávali.
Ked sa pozeras na tie zapasy proti TOP timom ako ked bol napriklad zapas proti PSG tak si videl tie diery v obrane, ciastocne zato moze aj herny styl a ciastocne aj to ze tam nemame svetovu TOP kvalitu…proste v takej sutazi jak je LM a vo vyradovacke nemas sancu hrat s takou dvojickou a vyhrat to…na take timy ako psg city bayern arsenal potrebujes TOP uroven
Otázka jestli by za ty peníze byl Van de ven taky výrazný upgrade, je rychlý takže by mu náš systém asi seděl, ale vždy jsem měl pocit že je trochu přehypovaný.
Van de ven? Priemerný obranca v Spurs so zlou pozičnou hrou a najhorší obranca Holandska na MS, keby nemá rýchlosť tak o neho nik nezavadí ani pohľadom, to fakt nie je upgrade.
Esteze ho mas tak napozeraneho a presne vies jaky je…vlastne uplne mizerny hrac, esteze nas martin ma rychlost, fantasticku pozicnu hru fantasticky vo vzduchu a obojnohy🤣
Prišiel do Spurs ako hráč ktorý ma vytvoriť kvalitnú dvojicu s Romerom, vo výsledku sa ledva udržali v PL, zbieral karty jak na pase a jediný kvalitný z ich obrany bol Romero, nie náhodou kúpili Spurs ďalších 2 stopérov toto leto. Nechápem čo útočíš na Martina, keby povieš hráča jak Pacho, Saliba, Gabriel, Gvardiol tak nepoviem ani slovo ale ich cenovka je niekde inde, VdV je momentálne priemerný obranca a vidí to každy kto sleduje PL a podtrhuju to aj štatistiky ale áno, Martin ma lepšiu pozičnú hru a vo vzduchu je našim najlepším obrancom, VdV je na svoju vysku biedny vo vzduchu. Ešte niečo potrebuješ vysvetliť? Nabudúce aspoň nejaký argument než detinské útoky. Za to že ty máš averziu na Martina nemení nič na fakte že Flick mu verí, ma výborne výsledky a je kvalitný obranca ktorého je zbytočne nahrádzať hracom za 60m ktorý nebude o nič lepší.
Inak aj z Bastoniho si sa tu takto rozdrapoval a mal trápne posmešky keď som písal že to nie je vhodný hráč do našeho systému a presne tak to dopadlo, Flick jeho prestup stopol lebo nesedel do jeho hry.
Martina som prvu sezonu strasne hejtoval a chcel som aby siel kade lahsie ale druhu sezonu ma uz presvedcil a fandim mu. Dufam ze dalsiu sezonu bude este lepsi ako to predoslu.
Chcem ho vidiet u nas uspiet. Je to sympatak. Nech sa mu chalanovi dari.
Bleskovky
30 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Chcem ho vidiet u nas uspiet. Je to sympatak. Nech sa mu chalanovi dari.