Dodnes som sa na neho tesil aj ja,ale ked citam clanok o jeho odchode z BVB,tak to nadsenie trochu krotme.Snad Hansi vie,co robi,ale v kazdom pripade ta jeho priatelka a la 50 cent,to bude asi IQ majster. Uvidime ako zarapuje o konflikte priateliek Fermina a Gaviho,Barca by si mala nejake prava zabezpecit,mozno bude nejake euro navyse. Inak vitaj u nas a drzime palce.
Tyto věci nemám nasledované kluci, trošku mi tím radost kazíte 😀 věřme že za nás nechá duši na trávníku.. jinak ten odchod Torrese dává čím dál větší smysl co, po těchto příchodech letos
Mne sa na tom najviac paci, ako sa v diskusiach podtatranske konzilium opusta, ze Deco sedi niekde na jadranskej zmrzline a ma v pi** na lehatku a potom jedneho krasneho dna sa fanusik zobudi a cita, ze Deco potajma zfinalizoval obchod Gordona, o ktorom pred tym vobec nebola v mediach rec, o par tyzdnov neskor to iste, ale s Adeyemim:D to musi byt pre tychto ludi riadna kognitivna disonancia zistit, ze ked o niecom necitam na internete, neznamena to este automaticky, ze to neexistuje:D
Cule, myslis si, ze sa tu tym padom nieco zmeni ? :-) zrejme nie ...ostane to v starych kolajach, co je skoda, ale je to taka kruta realita dost vysokej populacie ludi tejto doby
vitaj. za tie peniaze je to steal. konecne sa buduje sirka kadru a dolezity hraci budu mat cas na oddych v lahsich zapasoch. ideme cestou PSG, kde tí top hraci ti mozu polku zapasov oddychovat a v dolezitej casti sezony byt 100% fit.
spanielska liga okrem Realu a Atletica to tiez nieje extra tazke. ale princip si dufam pochopil. adeyemi je podobny hrac pre barcu ako je due/barcola pre PSG. tym nechcem hovorit ci je lepsi alebo nie. len raphina s yamalom si budu moct v lahsich zapasoch oddychnut.
Mám z toho zlý pocit. Nieže by som nebol rád to nie nech sa mu darí , len mi zatiaľ chýba poriadny hroťák a niečo do obrany. Tam musíme tiež vedieť vykryť hráčov keď príde únava, ČK alebo zranenie. Araujovi už veľmi neverím a ten stred poľa no ja neviem, máme tam hráčov no bez pravidelného hrania sú 70% času na ihrisku mimo prevádzky.
Keď sa mýlim tak ma opravte prosím vás 🤙🤙
No ja vám neviem. Cena je dobrá áno, ale hráč je to veľmi diskutabilný..
za 4 roky v Borussii čo nie je top klub, neurobil skoro ziadny progres, dokonca bol u nich lavičkarom v poslednej dobe. Štatistiky veľmi podpriemerne a ani medzi fans Borussie to nebol nejaký super ťahúň. Rýchlosť to je v podstate všetko čo ma.
Boli články, že sme mohli kúpiť Godtsa z Ajaxu za cca 30+m, mladší, už teraz na vyššej úrovni hrajúci hráč a bez reperky frajerky.
Mám veľmi skepticky pocit z tohto prestupu, a čosi mi vravi, že to bude ďalšia zbytočná pijavica, lebo plat zase dostal prestreleny, barca je proste nepoucitelna.
Môj nazor
Tak z tohohle mam radost, skvělý hráč a za ty peníze na střídačku super, gen rozdíl udělá až ho flik srovná. To se zde furt najdou lidé kteří ještě nechápou proč nekoupili Rashforda.
Keď sa mýlim tak ma opravte prosím vás 🤙🤙
za 4 roky v Borussii čo nie je top klub, neurobil skoro ziadny progres, dokonca bol u nich lavičkarom v poslednej dobe. Štatistiky veľmi podpriemerne a ani medzi fans Borussie to nebol nejaký super ťahúň. Rýchlosť to je v podstate všetko čo ma.
Boli články, že sme mohli kúpiť Godtsa z Ajaxu za cca 30+m, mladší, už teraz na vyššej úrovni hrajúci hráč a bez reperky frajerky.
Mám veľmi skepticky pocit z tohto prestupu, a čosi mi vravi, že to bude ďalšia zbytočná pijavica, lebo plat zase dostal prestreleny, barca je proste nepoucitelna.
Môj nazor