Dodnes som sa na neho tesil aj ja,ale ked citam clanok o jeho odchode z BVB,tak to nadsenie trochu krotme.Snad Hansi vie,co robi,ale v kazdom pripade ta jeho priatelka a la 50 cent,to bude asi IQ majster. Uvidime ako zarapuje o konflikte priateliek Fermina a Gaviho,Barca by si mala nejake prava zabezpecit,mozno bude nejake euro navyse. Inak vitaj u nas a drzime palce.
Tyto věci nemám nasledované kluci, trošku mi tím radost kazíte 😀 věřme že za nás nechá duši na trávníku.. jinak ten odchod Torrese dává čím dál větší smysl co, po těchto příchodech letos
Mne sa na tom najviac paci, ako sa v diskusiach podtatranske konzilium opusta, ze Deco sedi niekde na jadranskej zmrzline a ma v pi** na lehatku a potom jedneho krasneho dna sa fanusik zobudi a cita, ze Deco potajma zfinalizoval obchod Gordona, o ktorom pred tym vobec nebola v mediach rec, o par tyzdnov neskor to iste, ale s Adeyemim:D to musi byt pre tychto ludi riadna kognitivna disonancia zistit, ze ked o niecom necitam na internete, neznamena to este automaticky, ze to neexistuje:D
Cule, myslis si, ze sa tu tym padom nieco zmeni ? :-) zrejme nie ...ostane to v starych kolajach, co je skoda, ale je to taka kruta realita dost vysokej populacie ludi tejto doby
vitaj. za tie peniaze je to steal. konecne sa buduje sirka kadru a dolezity hraci budu mat cas na oddych v lahsich zapasoch. ideme cestou PSG, kde tí top hraci ti mozu polku zapasov oddychovat a v dolezitej casti sezony byt 100% fit.
spanielska liga okrem Realu a Atletica to tiez nieje extra tazke. ale princip si dufam pochopil. adeyemi je podobny hrac pre barcu ako je due/barcola pre PSG. tym nechcem hovorit ci je lepsi alebo nie. len raphina s yamalom si budu moct v lahsich zapasoch oddychnut.
Mám z toho zlý pocit. Nieže by som nebol rád to nie nech sa mu darí , len mi zatiaľ chýba poriadny hroťák a niečo do obrany. Tam musíme tiež vedieť vykryť hráčov keď príde únava, ČK alebo zranenie. Araujovi už veľmi neverím a ten stred poľa no ja neviem, máme tam hráčov no bez pravidelného hrania sú 70% času na ihrisku mimo prevádzky.
Keď sa mýlim tak ma opravte prosím vás 🤙🤙
Bleskovky
06:48
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Keď sa mýlim tak ma opravte prosím vás 🤙🤙