U mňa zostáva otázka, či pôjdu po ľavom stopérovi ešte po Alvareovi. Na tomto rozhodnutí sa môže lámať výsledok sezóny. Hoci keby jedného priemeraka z tej kvantity stopérov (mimo Cubarsiho) obetovali predajom na zisk financií na top LCB.
Lenže koho keď Araujo ma "plán", Christensen vybavenú zmluvu, ospevovaný Maldini podporu Hansiho a Garcia je aspoň užitočný na RB, prípadne v zálohe. Ak má príchod LCB záležať na odchode Arauja, tak sa bojím, lebo to sa asi nestane.
ja si myslim, ze podla tej pozicky co sme vzali, tak okrem alvareza skusime aj stopera. ale nemyslim si, ze to bude nejaky TOP stoper. skor niekto kto bude lavonohy a bude schopny hrat v nasom systeme
Či to ma potom, ale význam? Ono problém je to, že kvantitu priemeru máme. Ono to chce niekoho kto bude vytŕčať kvalitou, možno posadí Martina na lavičku a vytvorí stabilnú dvojičku s Cubarsim. O stopérovi sa ale nehovorí, takže buď neplánujú, alebo dobre utajujú ako s Gordonom.
tak na LCB je tam len Martin, ktory donedavna hral LB. nebudes hrat na LCB arauja...najprv chcu podla mna vyriesit alvareza a potom sa pojde po stoperovi. moj nazor
Myslím si, že kúpu Alvareza oľutujeme, je to dobrý hráč, ale nemá hodnotu 130m, za tú sumu to musí byť jednoznačná topka, čo skóruje aspoň obzápas, nie ďalší Torres...
Sylarko- ani “Roba Vitteka” nevidel hrat za Barcu a nikto nepredpokladá že by skrz príchodu do Barci dal z 5 gólov zrazu 35 😉 jasne kusok môžu čísla ist hore ale v lige dal 8 gólov tak čo v Barce dá 16? Je ti 16rokov hodne 130-150mil? Pochybujem , či predpokladas že z 8 dá zrazu 35?
Pudingoš odpáľ. V predminulej sezóne dal Alvarez 29 gólov a áno v Barcelone pravdepodobne dá omnoho viac ako v defenzivnom Atletiku. Tvorba akcii medzi Barcou a Atletikom je neporovnateľná.
Bleskovky
06:48
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Lenže koho keď Araujo ma "plán", Christensen vybavenú zmluvu, ospevovaný Maldini podporu Hansiho a Garcia je aspoň užitočný na RB, prípadne v zálohe. Ak má príchod LCB záležať na odchode Arauja, tak sa bojím, lebo to sa asi nestane.