U mňa zostáva otázka, či pôjdu po ľavom stopérovi ešte po Alvareovi. Na tomto rozhodnutí sa môže lámať výsledok sezóny. Hoci keby jedného priemeraka z tej kvantity stopérov (mimo Cubarsiho) obetovali predajom na zisk financií na top LCB.
Lenže koho keď Araujo ma "plán", Christensen vybavenú zmluvu, ospevovaný Maldini podporu Hansiho a Garcia je aspoň užitočný na RB, prípadne v zálohe. Ak má príchod LCB záležať na odchode Arauja, tak sa bojím, lebo to sa asi nestane.
ja si myslim, ze podla tej pozicky co sme vzali, tak okrem alvareza skusime aj stopera. ale nemyslim si, ze to bude nejaky TOP stoper. skor niekto kto bude lavonohy a bude schopny hrat v nasom systeme
Či to ma potom, ale význam? Ono problém je to, že kvantitu priemeru máme. Ono to chce niekoho kto bude vytŕčať kvalitou, možno posadí Martina na lavičku a vytvorí stabilnú dvojičku s Cubarsim. O stopérovi sa ale nehovorí, takže buď neplánujú, alebo dobre utajujú ako s Gordonom.
tak na LCB je tam len Martin, ktory donedavna hral LB. nebudes hrat na LCB arauja...najprv chcu podla mna vyriesit alvareza a potom sa pojde po stoperovi. moj nazor
Myslím si, že kúpu Alvareza oľutujeme, je to dobrý hráč, ale nemá hodnotu 130m, za tú sumu to musí byť jednoznačná topka, čo skóruje aspoň obzápas, nie ďalší Torres...
Sylarko- ani “Roba Vitteka” nevidel hrat za Barcu a nikto nepredpokladá že by skrz príchodu do Barci dal z 5 gólov zrazu 35 😉 jasne kusok môžu čísla ist hore ale v lige dal 8 gólov tak čo v Barce dá 16? Je ti 16rokov hodne 130-150mil? Pochybujem , či predpokladas že z 8 dá zrazu 35?
Pudingoš odpáľ. V predminulej sezóne dal Alvarez 29 gólov a áno v Barcelone pravdepodobne dá omnoho viac ako v defenzivnom Atletiku. Tvorba akcii medzi Barcou a Atletikom je neporovnateľná.
Hej akurát posledné 2 sezóny u nás sa na neho nadávalo rovnako ako túto sezónu na Lewandowskeho. Point je že starý Suarez v defenzívnom AtM ktore sa používa ako výhovorka nemal o nič horšie čísla ako Alvarez v najlepších rokoch. Tiež sa mi lubi že sa AtM používa ako ospravedlnenie jeho maleho počtu gólov v lige ale v LM kde mu to celkom padalo zrazu problém AtM nebol 😂
hral v zalohe viac lebo je na to zvyknuty z atletica. flick ho nauci kde hrat a ako v barcelone. alvarez vie davat goly v dolezitych zapasoch, preto dal v LM tych golov viacej...jackopz: mna nepresvedcis. kludne sa ti ospravedlnim ak sa budem mylit. alvarez proste bude mega platnym hracom barcelony.
puding: nikto od neho 35g cakat nebude. staci ked da 20. my nebudeme hrat na klasicku 9 ako v bayerne ci v city kde ti kane alebo haland daju 50g za sezonu...my budeme hrat komplexne ako tym.....
Možno sa Alvarez v Barce zmení na zviera a vystriela nám titul, ale zatiaľ tvrdím, že 130m je za neho veľa. Má za sebou jednu podarenú sezónu, potom jednu slabú sezónu a reprezentačnú mizériu, čo mi pripadá málo na takú sumu. Skôr je to panika, že ostaneme bez hroťáka, než premyslený krok.
xdiko: kazdy tu chce kroupiho, jak vravis po jednej dobrej sezone, za 100m. ten ma podla teba taku hodnotu??!!!...je jasne, ze 130 nieje jeho hodnota, ale v dnesnej dobe ti kazdy hrac prestupuje za vyssie ceny nez aku maju hodnotu...poviem hlupy priklad(tak sa nesmejte)..ked mas rozok, ktory jeden clovek nutne potrebuje, lebo nema inu kvalitativnu moznost, tak je jasne ze ten rozok predas za 5-10e aj ked ma hodnotu 1e. alebo si ho nechas a nedostanes nic..alebo buduci rok budes rad za 50 centov..hlupy priklad, ale princip snad chapes...
On hral rovnako aj v City druhú sezónu a v River Plate hrával podhrot, neviem ako ho má Flick učiť hrať v 25r pozíciu na ktorú nemá predpoklady a ani fyzické parametre. 20g od útočníka za 130m fakt nestačí, to tu ozaj môže radšej prísť Oyarzabal alebo hrať Ferran základ a ešte ušetríme keďže aj tieto 2 sezóny si góly rozdelovalo viac hračov.
skoda ze nespominas prvu jeho sezonu za atletiko kde dal 29g...to sa ti uz nehodi...ale jak vravim jackopz uz sme sa na tuto temu bavili milionkrat a proste sa nezhodneme...
Nezaujíma ma sezóna City čo bola jedna z najslabších, keď vyhrali treble tak Haaland mal 52g a 5 hráčov malo 10+
Však som to spomenul, 29g za 57 zápasov a 4000 minút nie je nič extra, ani na pomery AtM, preto som spomenul starého Suareza zo sezóny v AtM. Inak prvú sezónu keď mu šlo tak nebola chyba v AtM a teraz zrazu keď nedáva góly tak je chyba AtM?
Lenže koho keď Araujo ma "plán", Christensen vybavenú zmluvu, ospevovaný Maldini podporu Hansiho a Garcia je aspoň užitočný na RB, prípadne v zálohe. Ak má príchod LCB záležať na odchode Arauja, tak sa bojím, lebo to sa asi nestane.
puding: nikto od neho 35g cakat nebude. staci ked da 20. my nebudeme hrat na klasicku 9 ako v bayerne ci v city kde ti kane alebo haland daju 50g za sezonu...my budeme hrat komplexne ako tym.....
Však som to spomenul, 29g za 57 zápasov a 4000 minút nie je nič extra, ani na pomery AtM, preto som spomenul starého Suareza zo sezóny v AtM. Inak prvú sezónu keď mu šlo tak nebola chyba v AtM a teraz zrazu keď nedáva góly tak je chyba AtM?