Vy si myslite, ze ked odide ferran tak budeme hrat bez 9tky? Alebo ze pride alvarez a ferrana nikto nenahradi? Podla mna vedenie vie co robi a vy tu zbytocne panikarite. Podla mna pride este nejaka 2ka na lavicku alebo tam bude robit 2ku adeyemi
Ak Ferran odide tak len preto, aby boli prachy na posily. Pochybujem, ze s nim Flick neje spokojny. Potrebujeme prachy a ako pise Lukas nebolo by take velke prekvapenie keby sme z rovnakeho dovodu pustili aj Raphu.
No za mna by mal ostat aj Ferran, ale je mi jasne, ze tie nakupy musi niekto zaplatit. Uspech je aj to, ze sa podarilo najst kluby / hostovania hracom ako Fati, MAtS...Deco ide celkom bomby, som zvedavy ci nastanu nejake zmeny aj v obrane, alebo sa ocakava len prichod Cancela.
Rapha tento rok neodíde podľa mňa, myslím si že skôr tak o rok to bude reálnejšie že pôjde, Ferran ak chce odísť a bude sa tu nasilu držať nebude to dobré pre šatňu, ale predal by som skôr Casada a Arauja ako Ferrana
Tento odchod sa mne osobne nepáči. Keď však chce odísť, tak nech aspoň za solídne odstupné. Zjavne teda Deco a Flick vedeli o tomto odchode a preto podpísali Adeyemiho.
Zrazu tu kazdy z ferrana robi halanda. Goly bude davat alvarez popripade nova 9tka. Nech bol ferran akokolvek paradny lavickar, nebol to nikdy hrac do zakladu. A ani v psg nebude
Jergus: ferran dal tie goly vdaka flickovmu systemu. A aj to mal 3 mesacne suchoty. Zabudas kolko sanci palil. A druha vec pod xavim ste ho tu kazdy predavali. Ja sa o alvarezove goly u nas nebojim
Ferran se konečně více rozstřílel, v minulé sezóně dal 21 gólů a to nenastupoval stále v základu. Momentálně ani jiného středního útočníka nemáme a jdeme ho prodat? Prodloužit smlouvu a nechat normálně tady a přivést k němu ještě jeden pořádný hrot a jede se dál. Nechci slyšet kecy o falešné devítce a podobně.
Mne to príde celé nejaké divné...po skončení sezóny veľa novinárov tvrdilo že Raphinha chce odísť...ten sa potom vyjadril že je to hlúposť a on sám nikde nejde, chce zostať v Barcelone....teraz to isté o Torresovi....
Ja len dúfam, že to nieje pravda. Ferrana mám veľmi rád a dúfam, že zostane. Mnohí mu tu vyčítali zahadzovanie šancí, ale on sa do tých šancí aspoň bol schopný dostať. Každý útočník má raz za čas suchè obdobie. Pre mužstvo však makal vždy ako divý a aj keď nenastupoval v základe nikdy sa nesťažoval.
Škoda ze toto nepřišlo dřív ale aspoň něco, každopádně ja jsem za prodej, bojovnost v Barceloně nestačí a to ze se mu povedla konečně jedna sezona tak na tom se nic nemění a je to proste málo. Na mundialu se to opět potvrzuje, obrovský bojovník ale to je všechno. Yamal, Pedri a spol. i oni potřebují k sobě kvalitu.
Ďakujeme za všetko a dovidenia. Ferran nemá hlavu na to byť jednotka. Môže robiť akékoľvek gestá keď dá gól, ale v rozhodujúcich chvíľach vždy zlyhá (viď zápas s Chelsea napr.).
Nik tu s ním nepočíta ako s jednotkou ale ako s kvalitným žolíkom. Ak skutočne odide tak nečakam ani veľkú sumu keďže ma rok do konca zmluvy, absolútne nevýhodný odchod.
Minulú sezónu dal tiež 19g, dokonca len za 1900 minút. Má rok do konca zmluvy, pri podpise novej by si mierne zvýšenie zaslúžil keďže značne prispel gólmi k trofejam.
Možno preto že posledné 2 roky urobil výrazný progres, dal dôležité góly a nenariekal z lavičky ale odmakal každý zápas? Napr niekoľko gólov proti AtM alebo proti Realu
Lebo tazil z flickovho systemu. Nevravim, ze je zly ale nebola by to nasa 1tka do utoku. Keby chcel ostat tak prijme podmienky, ktore mu boli ponuknute. Keby bol fakt tak dobry, tak by tie goly daval aj pod xavim
Rozdiel je že Raphinha dokazoval veľký potencial v Leeds a bol ich najlepším hráčom, tam je na mieste hovoriť o tom že ho brzdil tím keďže hrali o záchranu v PL ale Bielsa ho vedel využiť. Xavi ho naopak nevedel využiť, prvú sezónu hral Raphinha pod Xavim úlohy ktoré mu vôbec nesedia a až vo vyraďovačke v nasledujúcej sezóne LM keď sme začali hrať viac zo zabezpečenej obrany na protiútoky tak Raphinha začal ukazovať znovu to čo robil v Leeds a pod Flickom sa ukázal naplno rovnako ako Gnabry v Bayerne - prakticky toto som tvrdil od prvým mesiacov, že Xavi ho zabíja a niekoľko mesiacov som písal o tom že sme mali angažovať Flicka pod ktorým by mohol hrať výrazne lepšie, bol som aj proti jeho predaju na fóre keď to tu ľudia riešili, sú tu stále členovia čo to vedia dosvedčiť.
Alvarez má vzorku 4 tímov kde hral vrátane repre, 4 tréneri ho hrali prakticky rovnako vrátane elity akou je Guardiola a všade to bolo rovnaké takže o ňom sa toto nedá povedať. Aj včerajší zápas kde zahviezdil pekným gólom dokazoval to čo tvrdím dlhodobo, že nie je hráč do 16-ky a nepodáva konzistetné gólové výkony za tú cenovku keďže celý zápas sa znovu pohyboval mimo 16-ky.
Jackopz: samozrejme ako vzdy mas pravdu, ale este poviem si na to svoj pohlad. Keby nemal guardiola halanda, tak mozno tam je teraz alvarez 1tka a stal by 200m+ ....tak jak zrobil flick z raphinu bestiu, tak moze aj z alvareza, lebo predpoklady na to ma!
Ak sa nepodarí dostať k nám Alvareza (o čom pochybujem) tak Ferrana by som nepredával. Neverím, že vedenie nemá financie na mierne zvýšenie jeho platu. Ak predsa len ho vedenie bude chcieť predať tak v žiadnom prípade do Atletica, to radšej do PSG (aj keď ani PSG nemám rád). Najideálnejšie by bolo ak by o neho prejavil záujem nejaký anglický team alebo klub z niektorých kvalitných európskych líg ...Bayern Leverkusen, Dortmund alebo niektorý gigant z Turecka. Ale Atletico ani bohovi!!!
Jackopz mas dokaz? Chces mi povedat, ze flick nema ziadne slovo? Zatial kazdy doterajsi prestup mi profilovo pride ako flickov prestup. Samozrejme, ze to riesi deco, ale po konzultacii s flickom
Každý veľký klub funguje týmto spôsobom, prestupy primárne rieši športové riaditeľstvo. Nehovorím že nemá žiadne slovo, jasné že má ale primárne ciele a predaje vyberá športové riaditeľstvo. Za Laportu koľko hráčov odišlo z dôvodu že ich tréner chcel ale kvôli finančnej situácií a nákupu iných hráčov museli odísť na pokyn športového riaditeľstva. Tréneri majú dosť roboty so svojim tímom, nemajú čas ešte na to aby pozerali 5-10 hráčov mimo svojho tímu počas celej sezóny. Iné je keď si chcú zobrať hráča zo svojho starého tímu, prípadne hráča ktorého poznajú z repre. Športové riaditeľstvo musí ísť ruku v ruke s víziou trénera, je x príkladov kde bol kvalitný tréner ale bez dostatočných výsledkov lebo vedenie klubu so športovým riaditeľstvom ho dostatočne nepodporili.
Nehovorím že nie ale pokiaľ sa Deco s Laportom rozhodnú predať Raphinhu do Arabie za 80-100m aby mali na Alvareza, Flick sa môže aj na hlavu postaviť. Poteším tá, ak predaju Ferrana tak Alvarez bude dávať aspoň čiastočne zmysel ale stále nie toľko aby bol jednotka a mal hodnotu 120 alebo nebodaj 150m, ešte v prípade ak sa Ferran predá pod cenu čo myslím že sa stane keďže ma rok do konca zmluvy.
Ved tu na force bolo xy clankov ontom jak flick predlzi v barcelone len pod podmienkou ze bude na 100% podielat na tvorbe kadra…flick velakrat vychvalil raphinhu a aj kvoli flickovi tu vlastne raphinha ostal ked sam mal poxhybnosti…raphinha chce ostat flick ho tu chce ale deco rozhodne ze pojde prec tak jednoducho ma jeden aj druhy smolu?to je co za blud?😀to tak nefunguje nikde do konca ani v reale…zvlast v takych velkokluboch keby trener nemal co hovorit do prestupoch tak by tu taky trener ani nebol
A vlastne co to pises ze vsetky velke kluby tak funguju?vsak nedavne prestupy realu jasne dokazuju ze to tak neni ani zdaleka ved prave cucurella aj bernardo prisli do realu lebo si ich vyslovene vyziadal mourinho…kedy sa real zaujimal o bernardu a cucurellu?nikdy az kym tam neprisiel mourinho
jackopz: snad raphinu nepredaju kvoli alvarezovi. v tom pripade alvareza nechcem. ale kedze sa riesi predaj ferrana, tak uz ten alvarez zmysel dava. suma za ktoru pojde ferran sa da na alvareza, cim sa znizi jeho cena. snad PSG da aspon tych 50m. a ked este mame tu pozicku 210m, na toto leto 105, tak predpokladam, ze sa bude riesit aj dvojka k alvarezovi a asi aj stoper.
Roni: absolutne s tebou suhlasim. Flick by tu urcite neostaval, pokial by nemal ziadne slovo do tvorby kadra. a raphina je pre nho jeden z klucovych hracov.
Hej Roni, lebo všetko čo sa napíše na internete a všetky články čo sa tu zverejnia sú na 100% pravdivé, hlavne od novinárov Sport a MD čo každý mesiac píšu pomaly presný opak.
Real je jedna z minima výnimiek, pokiaľ viem tak oni športové riaditeľstvo ani nemajú a prestupy rieši priamo Perez a že to tam tak neni? Na čom zhorel Alonso? Že si Perez viac podržal hráčov ako trénera ktorý mal s určitými hráčmi problém a rovnako to bolo aj s Arbeolom kde boli správy že tretina kádra sa s ním ani nebaví. Mourinho je Perezova all-in stávka, jasne že mu kúpi dostupných hráčov. Pozri sa na obdobie City, LP za čias Kloppa, staré vedenie Bayernu - všetko začínalo od športového riaditeľstva.
Jackopz: carreras aj hujsen boli posily co si vyziadal alonso. A perez mu ich kupil. Cize to boli posily alonsa a nie pereza. Je jasne ze sam trener tych hracov nenakupuje...jackopz sa tu tvaris ze vsetko vies, vsade si bol atd. Jediny ty mas pravdu. Takych poznam milion, co si nikdy v zivote neuznaju chybu aj keby mali pistol u hlavy.
Ale sak ja som si chybu uznal milionkrat. Povedz mi ze careras a hujsen neboli posily alonsa. Lebo si vravel, ze az teraz ked prisiel mourinho, tak si poziadal o posily
Dobre uzatvorime to tak ze jackpos ma pravdu😀flick je len obycajny pesiacik co nehovori do prestupov a vsetko vsetky prichody a odchody sa deju len z vole laportu a deca…ahoj😀
Pocuvaj ty IQ 30 tak sa prosim bav doma so zenou ak nejaku mas alebo s detmi alebo so svojimi kamaratmi alebo s rodicmi…ale tu s cudzimi ludmi komentuj slusne nikto ti nenadava..ak s niekym nesuhlasis tak davaj argumenty ked nemas argumenty alebo ich ten druhy neprijima tak sa na to vykasli, ale nesnaz sa urazat druhych, btw taky pravopis ako mam ja ver ze by si chcel mat, to ze dam nejaky missclick neznamena ze neviem pisat😉maj sa pekne nech sa ti dari
Roni: to mas tak, ked nekomu dojdu excelovske tabulky, statistiky, a uz nema inak argumentovat, tak sa prejavi jeho uroven. ja som tiez s tebou v mnohych temach nesuhlasil, ale nikdy by som sa neznizil na tuto uroven co pan "manazer" jackopz
Ja nemám jak argumentovať? Argumentačne vás zdevastujem oboch, to že vy neviete prijať logické argumenty s kvalitným podkladom a hlavne v prípade teba kde jediné čo vieš napísať "mám intíciu lebo hrám poker" a jedinú štatistiku ktorú si tu dokázal dať bola prvotriedna chujovina. Ty máš nonstop potrebu tu vypisovať posmešky o manažéroch, excelovských tabuľkách bez poriadnych argumentov, už len z toho sa dá usúdiť aký máš prehľad o daných problematikách. Pomaly pod každým príspevkom si sa tu opúšťal keď niekto nechcel Alvareza že pôjdeme do sezóny s Ferranom, jedným útočníkom a ďalšie bludy, niekoľkokrát si si tu aj zanadával tak sa trošku zobuď.
To že neviete čítať s porozumením vyšlo jednoducho z pár vecí - Roni aj po milióne konverzácií nevie správne napísať môj nick. Napíše že ja tvrdím, že Flick je obyč pešiačik čo nehovorí do prestupov pritom to som nikdy netvrdil, aj v reakcií vyššie som napísal že tréner má slovo pri prestupoch akurát nie v takej váhe ako športové riaditeľstvo t.j. Deco a Laporta. Bolo to dokázané v Barcelone už niekoľkokrát za Laportu, napr. Ibrahimovič, Kessie alebo Suarez, rovnako podpis Lewu bol hlavne Laportov podpis keďže chcel mať na špici útoku hviezdu s veľkým menom, rovnako to je teraz s Alvarezom. Tiež tie tvoje rečičky o tom že by som mal robiť novinára, toto nemá s novinárinou nič spoločné ale ok. K tvojej gramatike a formulovaniu konverzácie sa nejdem radšej ani vyjadrovať, kde niekomu kto pochybuje o Alvarezovi dokážeš napísať za sebou 5 komentárov ako odutá 15ka z toho 2 komentáre sú o intuícií a ďalšie 3 sú zduté odpovede aby sme hrali s Ferranom ako jednotkou lebo nič iné si nezaslúžime.
Inak rovnaké výlevy a intuície si tu prejavoval celé minulé leto keď si tu chcel Nica Williamsa a dopadlo to tak že Nico neprišiel, my sme mali ďalšiu dobrú sezónu kde Nico vôbec nechýbal a naopak Nico mal hroznú sezónu po hernej stránke sprevádzanú zraneniami, na MS leští lavičku a trhová hodnota mu klesla takmer o polovicu.
Panikaaa. Donedavna ste ho tu kazdy predavali a zrazu chcete aby ostal. Prestante menit kabaty jak sa vam to hodi. Ja ferrana ako hraca z lavicky mam rad, ale ked chce odist, tak ho tu nedrzme nasilu jak atletico
Pekná sprostosť. Predať hráča ktorý bol výborným žolíkom, nesťažoval sa len preto že chcel trocha viac aby mal klub na ďalší brutálne predražený fail z Atletica, to je... také barcelonské...
Pre nás nie je dosť dobrý a pre PSG áno?
A príde za ťažké prachy Alvarez😱,tomu sa napchá a Ferranovi nemohli navýšiť🫣
Ledaže všetci traja čo pridu - ale -dohromady
Alvarez má vzorku 4 tímov kde hral vrátane repre, 4 tréneri ho hrali prakticky rovnako vrátane elity akou je Guardiola a všade to bolo rovnaké takže o ňom sa toto nedá povedať. Aj včerajší zápas kde zahviezdil pekným gólom dokazoval to čo tvrdím dlhodobo, že nie je hráč do 16-ky a nepodáva konzistetné gólové výkony za tú cenovku keďže celý zápas sa znovu pohyboval mimo 16-ky.
Roni: absolutne s tebou suhlasim. Flick by tu urcite neostaval, pokial by nemal ziadne slovo do tvorby kadra. a raphina je pre nho jeden z klucovych hracov.
Real je jedna z minima výnimiek, pokiaľ viem tak oni športové riaditeľstvo ani nemajú a prestupy rieši priamo Perez a že to tam tak neni? Na čom zhorel Alonso? Že si Perez viac podržal hráčov ako trénera ktorý mal s určitými hráčmi problém a rovnako to bolo aj s Arbeolom kde boli správy že tretina kádra sa s ním ani nebaví. Mourinho je Perezova all-in stávka, jasne že mu kúpi dostupných hráčov. Pozri sa na obdobie City, LP za čias Kloppa, staré vedenie Bayernu - všetko začínalo od športového riaditeľstva.
To že neviete čítať s porozumením vyšlo jednoducho z pár vecí - Roni aj po milióne konverzácií nevie správne napísať môj nick. Napíše že ja tvrdím, že Flick je obyč pešiačik čo nehovorí do prestupov pritom to som nikdy netvrdil, aj v reakcií vyššie som napísal že tréner má slovo pri prestupoch akurát nie v takej váhe ako športové riaditeľstvo t.j. Deco a Laporta. Bolo to dokázané v Barcelone už niekoľkokrát za Laportu, napr. Ibrahimovič, Kessie alebo Suarez, rovnako podpis Lewu bol hlavne Laportov podpis keďže chcel mať na špici útoku hviezdu s veľkým menom, rovnako to je teraz s Alvarezom. Tiež tie tvoje rečičky o tom že by som mal robiť novinára, toto nemá s novinárinou nič spoločné ale ok. K tvojej gramatike a formulovaniu konverzácie sa nejdem radšej ani vyjadrovať, kde niekomu kto pochybuje o Alvarezovi dokážeš napísať za sebou 5 komentárov ako odutá 15ka z toho 2 komentáre sú o intuícií a ďalšie 3 sú zduté odpovede aby sme hrali s Ferranom ako jednotkou lebo nič iné si nezaslúžime.