Ak ma psg realny zaujem o torresa tak tam urcite pojde a o atleticu nebude ani uvazovat…a neviem si aji predstavit jak sportovy riaditel nejakeho klubu vola agentom hraca a hovori im nech ich klient nepredlzuje zmluvu, to co si za bludy😀
Za mě je to blbost, že ho prodávají. Za sezónu dal 20 branek a teď když odejde tak nebude žádná 9. Měl se mu zvýšit plat. Tak musí koupit jinou nebo dva útočníky. Nedávno se řešil Vlahovic.
Mna zaujima ina vec. tie ceny urcuje nejaky vietnamec na Mileticke,alebo ako to funguje? Gordon 80M a Ferran 45? Podla mna nie je Gordon trhovo na pomaly dvojnasobku Ferrana. Kazdy kto nam predava nas strasne podoji a kazdy kto kupuje nas odrbe... Mohli sme pockat aj s Adayemim a mat ho o rok zadramo.
Je lacny prave preto co sa popisuje v clanku. Deco ho musi predat lebo nam o rok odide zadarmo do Atletica. Vtedy nemozes cakat nejaku vysoku hodnotu za neho. Ja pochybujem ze dostaneme aj tych 50 ale zas je to PSG tak hadam sa buchnu po vacku.
Pri roku do konca zmluvy ide dole aj priblizne polovica ceny. 50 je vela. My by sme tolko urcite neboli ochotni zaplatit za hraca s konciacou zmluvou (vid Adeyemi)
Za Adeyemiho sme dali 22+7m a pritom ma polovičné čísla g+a ako Ferran. No tak vidíš, 50m je fér. Dobre hoc 45+5m. Presne si to odvádzam od Adeyemiho. Ešte k tomu rozprávame o PSG. Tí si vedia zaplatiť.
gordon je anglican. tam je nejaka anglicka "taxa" kde kazdy priemerny anglican ti ide za dvojnasobok svojej hodnoty, tym nevravim, ze je gordon priemerny. cakat rok na adeyemiho?! sak 22+7 je v dnesnej dobe absolutny steal, jak zadarmo. za ferrana by mohli aspon tych 50m dat, ked uz pisu, ze ponukaju 45...
Nečakal by som také rodeo s Ferranom, ktorý roky odmietal niekam odísť. Stále mám dojem, že odísť nebude chcieť len hraje asi divadlo pre zmluvu a plat. S jeho predajom nemám ako tak problém len škoda, že je to v nevhodnú dobu kedy ešte nemáme istého ani Alvareza.
Ale takticky je to pre nás možno aj vyhrá, ak Ferran odíde a Alvarez príde. Ponúka to možnosť priviesť na hrot ešte iný typ toho čistokrvného hroťáka hoci aj keby Vlahoviča. Hlavičkára, doklepavača s inou fyzičkou akú ma Alvarez. Niekedy si zápasy budú vyžadovať takého hráča na hrote a je dobre ho mať aspoň na lavičke.
Bleskovky
32 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Ale takticky je to pre nás možno aj vyhrá, ak Ferran odíde a Alvarez príde. Ponúka to možnosť priviesť na hrot ešte iný typ toho čistokrvného hroťáka hoci aj keby Vlahoviča. Hlavičkára, doklepavača s inou fyzičkou akú ma Alvarez. Niekedy si zápasy budú vyžadovať takého hráča na hrote a je dobre ho mať aspoň na lavičke.