Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-07-11 14:07:04
Ak ma psg realny zaujem o torresa tak tam urcite pojde a o atleticu nebude ani uvazovat…a neviem si aji predstavit jak sportovy riaditel nejakeho klubu vola agentom hraca a hovori im nech ich klient nepredlzuje zmluvu, to co si za bludy😀
jamese_fcbe Premium
2026-07-11 14:54:39
Počkat počkat, takže Atleti jsou v kontaktu s Ferranem když má platnou smlouvu a je to OK? 🤣
2026-07-11 14:58:41
Mna zaujima ina vec. tie ceny urcuje nejaky vietnamec na Mileticke,alebo ako to funguje? Gordon 80M a Ferran 45? Podla mna nie je Gordon trhovo na pomaly dvojnasobku Ferrana. Kazdy kto nam predava nas strasne podoji a kazdy kto kupuje nas odrbe... Mohli sme pockat aj s Adayemim a mat ho o rok zadramo.
2026-07-11 15:36:34
Nečakal by som také rodeo s Ferranom, ktorý roky odmietal niekam odísť. Stále mám dojem, že odísť nebude chcieť len hraje asi divadlo pre zmluvu a plat. S jeho predajom nemám ako tak problém len škoda, že je to v nevhodnú dobu kedy ešte nemáme istého ani Alvareza.
Ale takticky je to pre nás možno aj vyhrá, ak Ferran odíde a Alvarez príde. Ponúka to možnosť priviesť na hrot ešte iný typ toho čistokrvného hroťáka hoci aj keby Vlahoviča. Hlavičkára, doklepavača s inou fyzičkou akú ma Alvarez. Niekedy si zápasy budú vyžadovať takého hráča na hrote a je dobre ho mať aspoň na lavičke.