Sledujem toho Kukurelu a podla mna je to jeden z najlepsich hracov na svojom poste. Hra rosvazne s prehladom a hlavne s rozumom. Ze toho Barca neangazovala .....
Ano ano ja viem, len som tak nahlas dumal. No myslim, ze ten Kukurela podava konzistentnejsie vykony ako Kancelo. Ale s tym nic nenarobim len uvazujem 🙂
Nezískanie Cucurellu bola najväčšia chyba Barcelony od odchodu Messiho. A ešte k tomu posilnenie Realu. Cucurella je prototyp dokonalého obrancu. A ešte dokonalejšieho pre hru Barcelony. Niečo nepochopiteľné.
Teo si ma rozosmial. Cucurella je paradny do defenzivy, ale do utoku a nasho systemu je slaby. My hrame diametralne odlisne ako spanieli. Ked chces hracov hodnotit podla vykonov v repre, tak mozme kludne predat pedriho..yamal bol tieto MS tiez polovicny. O cucurellu sme realny zaujem ani nemali.
Totálny nezmysel. Asi si sa ani včera nedíval na zápas. Ten chlap je motorová myš, ktorá lieta hore dole. Okrem toho snáď nepokazí jedinú prihrávku, málokto ho obíde. Ako napríklad Yamal s dvomi okuliarmi a svetielkujúcimi trenkami. Cucurella je o triedu lepší obranca, ako Cancelo. Len sa, bohužiaľ, odmietol hodiť na kolená pred Camp Nou. A pobozkať Laportovi prsteň.
Teo: ano je to motorova mys, ktora ti nepokazi prihravku, kedze kazdu prihravku posiela dozadu. kolko centrov do 16tky si vcera od neho videl? alebo prienikovych prihravok??? on sa hodi uplne do systemu spanielska, ale do nasho urcite nie. a prestan tu spominat laportu...si nim zrejme posadnuty
Si padol na hlavu? Posadnutý Laportom? Ho spomeniem raz za rok. Ani to nie.
To Ty tu zasmradzuješ diskusiu sto príspevkami denne. Hádam uberieš, keď sa potvrdí, že Alvarez sa nekoná.
Teo: lebo mam cas, tak si to mozem dovolit. ale kedze argument na cucurellu nemas, tak asi mam pravdu. a co sa tyka laportu, tak o nom tu nebola ani rec, ale spomenut si ho musel. ked nepride alvarez, budem sklamany, ale svet sa pre mna nezruti. len dufam, ze pride alternativa kvalitna a taka, ktoru bude flick chciet. a neboj komentovat budem rovnako ako doteraz...
Krasne sa ukazalo,ze nie je najdolezitejsie,ako utocis,ale ako branis. Mbappe a spol sa nikdy nebudu hlbsie vracat a pressovat,ako maju.Najma preto Mbappeho obchadzaju trofeje a je na suchu uz roky.Spanielsko bolo disciplinovane a aj ked nemalo na ihrisku to najlepsie (Baena bol velmi slaby a za mna Pedri vcera lepsi ako Fabian,kotry pozicne dobre,ale vela chybnych prihravok mal a v dost dolezitej faze). No a co sa tyka Cucurellu,tak za mna ma chalan dve tvare.Ta jedna sedi s nasou vychovou v akademii a to je technika,taktika,je ozaj sikovny.No a potom je tu ta druha,ked sa jeho muzstvu nedari.Vtedy ukazuje presne to,preco ho osobne nechcem.Zacne simulovat,teatralne veci robit a to nemusim. Mam ho napozeraneho v Chelsea a obavam sa ,ze v Madride sa tato jeho crta zvyrazni este viac.
To Ty tu zasmradzuješ diskusiu sto príspevkami denne. Hádam uberieš, keď sa potvrdí, že Alvarez sa nekoná.