Tady asi prostě ať vyhraje lepší tým, oj ale přece jen o kousek více přeju našim klukům, Leošek už to vyhrál minule a hlavně nemá komu co dokazovat... GOAT
Vidím to podobně, pokud by Leo minule nevyhrál asi bych měl jiný pohled, takto si přeji ať učeň přebere štafetu od mistra, a více symbolické už to ani být nemůže, neskutečný osud a příběh, přesně kvůli tomuto miluji sport. Ať už to v neděli dopadne jakkoliv, tohle MS pro barcelonského fanouška nemohlo dopadnout lépe, do konce života na to budu vzpomínat ❤️
Keď sa stretli prvýkrát, Leo kúpal Lamina vo vaničke.
Keď sa stretnú v nedeľu, buď Lamine stiahne Lea do vane a "utopí" ho alebo Leo vyleje Lamina z vaničky. Bude to napínavé a jeden bude po " kúpeli " smutný...
Nech uz to skonci akokolvek, bolo by velmi emotivne, keby obaja spolu po zapase ruka v ruke obisli cely stadion. A ako jedna era konci druha zacina. To by bolo skvele. A vymenili by si dresy
Vieš,keby tam nebol Messi,tak by som im ani nefandil aby sa dostali do finále,lebo ten hnusný futbal,ktorý hrali I.polčas s Anglickom na čele s psychopatom Simeoneom...
Dúfam,že tak nebudú hrať vo finále,lebo nám zničia 2-3 hráčov,dúfam,že Pedriho postaví až v 2.polčase,aby ho nezranili
Argentína hrala typickým tvrdým juhoamerickým štýlom, na ktorý my nie sme zvyknutí v Európe. Mladý Simeone nefauloval ani raz extrémne tvrdo, len bojoval aj za cenu pravidelných faulov. Taký futbal mi nevadí, i keď rozhodca mohol dať viac žltých kariet na obidvoch stranách. Ja som odmalička fanúšikom Argentíny a to sa nikdy nezmení. Chcem ale, aby najlepší vyhral.
Ja to prajem o nieco viac Spanielsku, maju takisto velmi pekny pribeh, cakaju na MS od Iniestovho golu a prekrocit ten tien minulej zlatej generacie chce vela usilia aj stastia, bolo by to velmi zasluzene. Pre nasich hracov z Barcelony by to bol nepopisatelny booster, skusenosti su neprenosne a pomohlo by nam to aj do LM. Nebudem hodnotit, co by vyhra urobila s takym Laminom, lebo to neviem, ale byt v 19 rokoch majster EU a MS a ostat zaroven obomi nohami na zemi bude chciet dost silnu odolnost a schopnost nenechat sa rozptylit. A ked to vyhra Argentina bude to uplne v poriadku, Messi si zasluzi vsetko, aj to, co v minulosti nevyhral, pre mna je vzorom vytrvalosti, ako povedal Pep - "Messi je súťazivé zviera".
Bleskovky
39 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Keď sa stretnú v nedeľu, buď Lamine stiahne Lea do vane a "utopí" ho alebo Leo vyleje Lamina z vaničky. Bude to napínavé a jeden bude po " kúpeli " smutný...
Dúfam,že tak nebudú hrať vo finále,lebo nám zničia 2-3 hráčov,dúfam,že Pedriho postaví až v 2.polčase,aby ho nezranili