Chyba mi tu Lukasov pohlad na vec:D a vyjadrenie preziho ATM ako teda planuje vyriesit situaciu svojho hraca, ktory chce odist z klubu. Na to sa ho ziadny novinar neopytal?:D
Tak jako příběh se Suarezem, Coutsem, Mbappem, Gerardem, Kanem, prostě bude ve svém klubu, kde podepsal a bude makat a hrát, co nejlépe může, aby měl šanci na další přestup za rok.
Zrovna fanoušci jsou splachovací. Myslíš, že když zůstal Suarez a dal rekordně gólů, že ho nemilovali? Když Alvarez dá 20 gólů (náhody se dějí), tak budou všichni mlčet 😀
Ved vsetko je mozne (ze to fans splachnu, ne ze Alvarez nastriela v ATM 20+ golov:D) a viem si predstavit, ze ked vyhra MS vyhlasi, ze to argentinske srdíčko mu bije silnejsie ako barcelonske a ostane. Griezmann sa takisto ospravedlnil za odchod a vsetci to splachli. Ale u Alvareza to podla mna zaslo do takej miery, ze ta neistota tam ostane a ked teraz vymizne objavi sa opat o rok, bude to zakazdym taky slon v miestnosti, na ktoreho sa nikto neopyta, ale vsetci ho budu vidiet.
Mňa zaujal záver. Prajeme mu, aby strieľal veľa gólov za Atletico Madrid. Nebude. Lebo na to nemá. Prajeme mu, aby získaval veľa trofejí za Atletico Madrid. Nebude. Lebo Atletico nato nemá.
A za mňa super, že to takto dopadlo. Lebo ani na Barcelonu nemá.
A za mňa super, že to takto dopadlo. Lebo ani na Barcelonu nemá.