Může plakat tak maximálně nad tím, co ve finále předvedli. Jako fanoušek Argentiny jsem na to včera koukal a nechápal nic. Fotbal 0 a to ostatní totálně za hranou.
Což ale nebyla.jeho chyba. Hra zálohy byla katastrofální a on se dotkl míče jen na vlastní púlce. Až posledních 15 minut, když Španělové vedli začal být více na balonu a nakonec přišlini dvě šance.
Navíc mi přišlo že Argentincům úplně došla šťáva a pohybově na soupeře vůbec neměli. A Enzo musí bejt dobrej výmaz :D
Je zaujímavé, že keď sa vyhráva a gól dá úplne iný hráč, tak aj za to môže Messi, lebo bol na ihrisku, tak to vďaka nemu. A keď sa prehráva a nehrá sa nič, tak za to Messi na ihrisku nemôže. Loptu dostal, len keď sa Španieli na záver sami stiahli. Messi ako kapitán absolútne neriešil agresivitu spoluhráčov. Či v zápase ale ani po zápase. Je súčasť Argentiny, nemal iný dres ako ostatný, tak mu patria rovnako neúspechy ako úspechy
prvy krat v zivote som fandil proti messimu. moze to vyzniet ako chce, v tomto pripade mi ho vobec neni luto a som rad ze place on a nie spanieli. CAMPEONES CAMPEONES OLE OLE OLE 🇪🇦🇪🇦
Ja som bol vždy veľký fanúšik Argentíny....ale to ako hrali včera bolo otrasné a hanbil som sa za takú hru...plus niektorí psychopati v tíme to absolútne pokašľali na čele s bezmozgom Paredesom...som preto veľmi rád že vyhrali Španieli 👏
Bleskovky
42 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Navíc mi přišlo že Argentincům úplně došla šťáva a pohybově na soupeře vůbec neměli. A Enzo musí bejt dobrej výmaz :D