Akoze ten Rodri je riadne vychcana svina, za mna asi najviac nesympaticky hrac spanielskej repre:D na tlacovkach sa tvari, ze to ma usporiadane v hlave, ale takto ist provokovat supera neni nutne. Najskor to spravi v zapase dlhorocnemu spoluhracovi zo City Bernardovi, aby sa vzapati za to po zapase ospravedlnil, aby vzapati provokoval podobne Molinu proti Argentine:D To prve co ma urobit kapitan po poslednom hvizde rozhodcu je ist sa tesit so spoluhracmi alebo ist "zakondolovať" superovi a ukazat respekt, vsetko len nie toto, co ukazal. Nema co byt kapitanom.
To skôr vyzeralo, že Rodri sa išiel radovať so spoluhráčmi a mal len ruky pridvihnuté ani nie zdvihnuté a Molina mu schválne do tej ruky tresol, aby ho vyprovokoval, tam to podľa mňa aj celé začalo páni.
Zakondolovat hráčom Argentínu ? Za to čo predvádzali ? Rešpekt si treba zaslúžiť a ten si hráči Argentínu nezaslúžili .... Najviac nechutný tím na šampionáte ..
Tady už se za mě řeší kraviny, je to po finále MS na hřišti jsou 2 týmy s úplně odlišnými emocemi... Neříkám že je tohle sportovní a schvaluji to, ať mi to tady zase někdo necpe do úst jak bývá zvykem 😂. Ale bůh ví co by jsme ma tom hřišti dělali my.. za mě už se v tom zbytečné hrabat kdo co komu řekl proč mu to řekl atd. To rovnou můžeme hráčům zakázat vyjadřovat jakékoliv emoce, po zápase jim zakázat komunikovat se soupeřem a hrát s lepící páskou přes pusu.
Ejdyy, máš v podstate pravdu, no sociálne média vyhecovali fanúšikov nevídaným spôsobom a mám dojem, že viacerí hráči na obidvoch stranách sa nevedia chovať. Hľadať jedného vinníka je nielen zbytočné, ale aj nemožné.
Presne tak, sa tvárime ako by sa také niečo nikdy nestalo a nestane. Garantujem Vám, že už najbližšie El Clásico pod Mourinhom bude podívaná, očakávam podobnú scenériu. Rudiger bude pod Josém úplný úlet.
RoAd souhlasím že média na tom mají velký podíl. Co se týče hráčů tak ano ani na španělské straně nejsou všichni slušní beránci, viz třeba Gavi 😀. Je otázka ale jestli by se takto chovali pokud by ve finále byl soupeř co chtěl hrát fotbal a nechoval se takto zmrdsky 😅
S tým tiež súhlasím. A osobne sa aj na Cubarsiho hnevám. Letieť vo vzduchu ako pierko/Spiderman a spraviť kotrmelec je úbohé filmovanie, čo neznášam. Nebolo to najkrajšie finále.
Treba sa pozrieť čo sa stalo a potom komentovať - Rodri sa bežal radovať so spoluhráčmi, lebo vyhrali titul majstra sveta. A henten bezmozog z Argentíny ho udrel do brucha alebo kam, videl som video z vtáčej perspektívy, kde to bolo pekne vidieť. Takže áno, vyprovokoval to Argentínčan a Rodri mu len išiel dohovoriť. Hrozný tím táto Argentína. Jediný dôvod, prečo im mohol niekto fandiť, bol Messi.
V tomto s Vami nie celkom súhlasím, možno by skoršie karty ukľudnili vášne a možno nie, Za mňa pískal Vinčič dobre, áno možno Baena za súčet drobných faulov žltá, Rodri tiež ťahal za dresy v strede čo to dalo, ale nič vážne mu neuniklo, Enzo obe žlté zaslúžene, v konečnom dôsledku sú to len sračky, najdôležitejšie je ako prebiehal zápas a tam bolo jednoznačne, ale jednoznačne lepšie Španielsko a zaslúžene vyhralo .
To, že Španielsko bolo lepšie, je bez debaty. Nemá už zmysel rozoberať, či by dávanie žltých kariet zápasu prospelo alebo vyhrotilo. Osobne som si predstavoval úplne iný zápas. Čo už.
Yes, nemá cenu to dále řešit. Buďme hlavně rádi že alespoň vyhrál fotbal a tým co si to jednoznačně zasloužil. Kdyby vyhrála titul Argentina tímto způsobem to by výrazně poškodilo odkaz tohohle MS.
A nedá mi nespomenúť stiahnutie Simeoneho po dlhej Leovej prihrávke. Bol to posledný obranca pred brankárom. Pre mňa jasná červená. Súhlasím ale s Tebou, i keď výraz "vyhral futbal" by som nepoužil.
Je to tak, na celém turnaji nejhnusnější fotbal určitě nehrála. Je to taková klasika, lidé mají v hlavách pouze to co se stalo naposledy, v tomto případě finále.
Catalonia pozri si video v prispevku - Rodri ide jednoznacne po odpiskani zapasu k Molinovi a vedu "rozhovor":D ostatni Spanieli sa tesia. Thisismysen a Ejdyy, mne na tom len vadi, ze je kapitanom a sprava sa ako farizej, uz to urobil pri Bernardovi nasledne sa to ospravedlni a ide sa dalej:D Ked take nieco urobi nema co byt kapitanom a je jedno kto. Ma velke reci o Fenixovi, ako po tazkom zraneni znovu vstal z popola, potom vidis taketo sceny a nevies co si tom mas mysliet. Neviem si predstavit toto robit Kanea, dnes uz ani Messiho ako kapitana narodneho timu, Marquinhosa v PSG, Arauja a inych...A ked hej, nemaju co byt kapitanmi. Preto nebol nikdy prvym kapitanom Pique a podla mna nebude ani Gavi. vyzaduje si to trochu "diplomatickejsiu" osobnost, nie len leadership:)
cule, vedu rozhovor az po tom, co ho molina buchol po ruke, ked okolo neho utekal. kukni poriadne. argentina hrala prasacky fotbal, provokovali, vid paredes a spol. prepati debili, co tam nemali co hladat. protazovany tim od 1. zapasu.
Rominho mas pravdu. V kazdom pripade, situacia s Bernardom bola nevyprovokovana. Spravanie argentinskych hracov je kapitola sama o sebe, zapas nezvladali a jedine co im ostavalo, je priliat trochu olej do ohna a zobudit fanusikov. Stacil im 1 gol a v penaltach by boli favoritmi. Ja osobne vseobecne horsie znasam nesportove spravanie hraca (oslava pred Bernardom pri zahodenej sanci) nez prejavy frustracie po prehre. Za mna Rodrimu vziat pasku a Argentincania distanc na xy zapasov na cele s Paredesom:)
Fuu Cule no vzít Rodrimu pásku už je teda za mě dost přehnané.. souhlasím s nějakou vizí že kapitán by se takto chovat neměl, měl by být slušný diplomatický atd.. ale Španělský tým jako takový funguje velmi dobře zřejmě i v kabině. Takže Rodri si úlohu kapitána plní. Ramos byl byl kapitán přestože to byl hajzl, ale byl to dobrý vůdce. A co se týče nějakého zmrdství se Ramos nemůže s Rodrim vůbec srovnávat.
Culé, keď už spomínaš kapitánov a Messiho, to jeho neustále žobranie u Vinčiča tiež nebolo športové, b hlavne žiadané o ČK pre Cucurellu za ruku akože na ústach. To bolo až smiešne, ako sa dožadovali pri každom zákroku kariet. Futbalovo na nich nemali, hrali prasačiny a nevedeli to uznať ani po zápase. Lea mi je ľúto, ale zápas skončil a titul je v správnych rukách.
Ejdyy sak jasne, Ramos je uplne ina kategoria, tomu rupli nervy uz v tuneli a takisto by som ho za prveho kapitana nechcel:) ideme teraz rozoberat jedneho kapitana po druhom, ked hovorim o jednej konkretnej situacii s Rodrim?:) Rodri sa ospravedlnil, good for him, ale je vychcaný:D hovorim, ze Kanea a spol. si neviem predstavit nieco take urobit. Rasto nemusis ma chytat za slova, na stupnici nesportoveho spravania bolo Messiho zobranie taka 3ka?, za toto nikto hraca nevyluci, ale ako tlak na rozhodcu posluzi, ked potrebujes vyhodu pre svoj tim. Potom by sme museli riesit aj pridavok Cubarsiho do Enzovej redky, lebo tomu "trochu" pridal az na likvidacny zakrok s trojitym Salchowom a Rittbergerom:D bolo to sportove? neviem, ale za mna ok, snazil sa vyuzit situaciu a pomoct timu, ked super urobil zjavnu chybu a isiel tam slapakom, urobil by to kazdy hrac. A jasne, ze je titul v spravnych rukach.
Za mě už je opravdu zbytečné rýpat se v tom takto do detailů, viz třeba Cubarsi, to už by jsme potom mohli něco hledat na každém hráči a zákroku, co bylo fér nebo nebylo, takto už to nejde brát, z toho by se člověk zbláznil.
Cubarsí tomu nič nepridal, bol rozbehnutý po odkope lopty a Enzo ho jasne trafil, keď bol vo vzduchu, tak jasné, že ho pretočilo. A to mal ešte pri dopade šťastie, že si nezlomil ruku. Zaslúžená ŽK.
Rasťo, mýliš sa. To pretočenie vo vzduchu bol jasný herecký výkon nielen preto, lebo Cubarsi nie je pierko, ale aj preto, lebo ten kontakt nebol až taký prudký a Cubarsi váži o dobrých 5 kíl viac než Enzo. Faul to určite bol, len či na žltú kartu bez toho salta, nie som si istý.
Akoze sorry nechcel som celu diskusiu presmerovat na Cubu:D ale pisem o tom, ako sa Rodri vysmial do ksichtu Bernardovi po zahodenej sanci na konci zapasu a Rasto napise, ze Messi sa spraval nesportovo, lebo ziadal kartu pre Cucurellu za ruku na ustach:D sak hej, ale na stupnici nesportoveho spravania to neni rovnaka uroven a nikdy nebude. A ked hej mozeme potom riesit, ako Cuba lezal po "likvidacnom" zakroku od Enza na ihrisku 3minuty a nechal sa osetrovat. Neprifilmoval v ziadnom pripade, ale pridal tomu hodne. Takisto to nema zmysel riesit:)
Chlapi, my tu pravidelne kritizujeme hráčov RM a Cristiana za filmovanie, atď, a teraz keď ide o Cubarsiho, zrazu to je v poriadku? Pre mňa určite nie.
Cuba nefilmoval, len tomu pridal, aby ziskal vyhodu pre svoj tim. To iste Messi, pravidla jasne hovoria, ze hrac moze byt vyluceny, ked prehovara k superovi s rukou na ustach, ze Messi žobračil kartu mozeme nazvat zufale, ale takisto sa snazil o vyhodu pre svoj tim, nic ine im ani neostavalo ked mali 0,000000 striel na branu:D V kontexte s Rodrim to nema zmysel riesit, ako pise Ejdyy potom tu mozeme riesit kadekoho. Psychopati jak Paredes maju dostat distanc na niekolko zapasov a vybavene. I ked jeho reakcia, akokolvek prehnana ma az tak neprekvapila. Rodriho reakcia k Bernardovi ma prekvapila viac a keby mal v time Puyola sa stavim, ze ho prefacka.
RoAd, ty madridský troll. Byť adminom, tak máš ban na mesiac! Kedy rozhodca odpustil Španielom zákerné fauly? Španieli chceli hrať futbal, kdežto Argentínčania hrali rugby! zasmradiť a provokovať, to si celý ty.....
Cuba si bol vedomý, že Enzovi ukopol loptu a a že hrozí zrážka, tak sa mu skokom snažil vyhnúť. Enzo ani za mak nespravil nič, aby sa zrážke vyhol.
Podobné saltá som už niekoľkokrát videl. Rotáciou sa snažíš znížiť priamy likvidačný úder, ak si atletický typ.
Jerguš, nezabudni liečik. Každý, kto s tebou nesúhlasí, je hneď madridský troll? Pozri si napríklad ten lakeť do Messiho chrbta zozadu, alebo tú kopačku, čo Leo dostal priamo do kolena. Áno, Argentína hrala škaredý futbal a Španielsko pomerne pekný, ale veriť, že Argentína je čisté zlo a Španielsko absolútne dobro, je pre päťročných.
Ja si myslím, že Španielsko chcelo a hralo kultivovaný futbal. Kdežto Argentína od prvej minúty hrala to, čo si naplánovali......kde som napísal, že Španieli boli v tomto zápase absolútne čistí? Ale porovnávať faulujúcich Argentínčanov s hrou Španielov sa nedá porovnať! Podľa toho ako to ty vnímaš, tak ten liečik by si skôr potreboval len ty!!!!!!
Liečik potrebuje každý, kto útočí na druhých len preto, lebo sa mu nepáčia ich názory. Ja sem nechodím preto, aby som sa tu hádal. Nikdy by som si nedovolil niekomu povedať, že je "madridský troll". Kritizuješ Argentínčanov za ten ich hrubý futbal, (ktorý sa ani mne nepáčil), ale nemáš problém sa tu chovať rovnako hrubo voči druhým, ak si dovolia kritizovať niečo na strane Španielska. Skús nad mojimi slovami porozmýšľať.
Aby niekto napísal,že Cubarsi nafilmoval taký pád ako letel vo vzduchu/a nie je akrobat/,to môže len zarytý fanúšik Argentíny.
Argentína hrala futbal takýto istý pred 4 rokmi/ako Vallecano alebo Getafe/,všetci im to tolerovali ako aj teraz,lebo Messi mal vyhrať majstra sveta/aj ja som to Messimu prial/.
A keďže sa museli krotiť na ihrisku,čo ťažko zvládali,tak vybuchli po zápase.- to chceli vyhrať MS bez strely na bránu a s 2 za celý zápas???
Netreba to riešiť tu medzi nami, zbytočné hádky hoši. Každému nech je pridelené to čo si zaslúži a hotovo. 🤙🤙 Španielsko zlato, Argentína striebro a čo je okolo toho, to je nepodstatné to nech riešia ľudia nato pridelený 🫡
Dúfam, že FIFA zakročí dôrazne na správanie idiotov z Argentíny a že všetci dostanú poriadnú finančnú pálku a zastavenie činnosti za reprezentáciu Argentíny minimálne na rok ak nie doživotne (hlavne Paredes a asistent trénera).
Paredes je síce brutalista, ale Gavi dostal od neho presne to, čo si aj zaslúžil. Urážať Lea a Argentínu ("Messi vám nepomohol + Rozhodcovia vám tentokrát nepomohli) je úplne cez čiaru. Ayala sa absolútne nemal do toho zapájať a podľa všetkého lacnou útočiť na španielskych hráčov, ale Gaviho už mám naozaj plné zuby, aj keď fandím Barcelone.
Nechápem, že s RoAdom diskutujete. On ani nevidel, že Argentína mala 0 striel na bránu, stále vyčíta čo urobili hráči Španielska. Ale na dôrazné odsúdenie surovej hry Argentíny nemá gule! Veľmi objektívny pohľad na finále..........
Podobné saltá som už niekoľkokrát videl. Rotáciou sa snažíš znížiť priamy likvidačný úder, ak si atletický typ.
Argentína hrala futbal takýto istý pred 4 rokmi/ako Vallecano alebo Getafe/,všetci im to tolerovali ako aj teraz,lebo Messi mal vyhrať majstra sveta/aj ja som to Messimu prial/.
A keďže sa museli krotiť na ihrisku,čo ťažko zvládali,tak vybuchli po zápase.- to chceli vyhrať MS bez strely na bránu a s 2 za celý zápas???