Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Cule90 Premium
2026-07-21 07:58:47
Akoze ten Rodri je riadne vychcana svina, za mna asi najviac nesympaticky hrac spanielskej repre:D na tlacovkach sa tvari, ze to ma usporiadane v hlave, ale takto ist provokovat supera neni nutne. Najskor to spravi v zapase dlhorocnemu spoluhracovi zo City Bernardovi, aby sa vzapati za to po zapase ospravedlnil, aby vzapati provokoval podobne Molinu proti Argentine:D To prve co ma urobit kapitan po poslednom hvizde rozhodcu je ist sa tesit so spoluhracmi alebo ist "zakondolovať" superovi a ukazat respekt, vsetko len nie toto, co ukazal. Nema co byt kapitanom.
2026-07-21 08:44:47
Batigoll, skúsim to potom pohľadať.
2026-07-21 10:44:12
Aby niekto napísal,že Cubarsi nafilmoval taký pád ako letel vo vzduchu/a nie je akrobat/,to môže len zarytý fanúšik Argentíny.
Argentína hrala futbal takýto istý pred 4 rokmi/ako Vallecano alebo Getafe/,všetci im to tolerovali ako aj teraz,lebo Messi mal vyhrať majstra sveta/aj ja som to Messimu prial/.
A keďže sa museli krotiť na ihrisku,čo ťažko zvládali,tak vybuchli po zápase.- to chceli vyhrať MS bez strely na bránu a s 2 za celý zápas???
2026-07-21 11:35:08
Netreba to riešiť tu medzi nami, zbytočné hádky hoši. Každému nech je pridelené to čo si zaslúži a hotovo. 🤙🤙 Španielsko zlato, Argentína striebro a čo je okolo toho, to je nepodstatné to nech riešia ľudia nato pridelený 🫡
2026-07-21 12:18:50
Dúfam, že FIFA zakročí dôrazne na správanie idiotov z Argentíny a že všetci dostanú poriadnú finančnú pálku a zastavenie činnosti za reprezentáciu Argentíny minimálne na rok ak nie doživotne (hlavne Paredes a asistent trénera).