To mi pride ako z toho joku. Nehadaj sa s idiotom lebo ta dostane na svoju uroven a potom ta udola skusenostami. Diky je mi luto Alvareza ale on sa podpisla idiotom jeho chyba. Ja som ho velmi chcel ale uz menim nazor po tom co som videl na MS (az na ten jeden krasny gol) nic neukazal a hadat sa s idiotmi koli nemu nema vyznam. A naopak Haaland sa mi po tychto MS paci ako clovek a bombarder. Sice moc nepasuje do naseho stylu ale ked da 30 golov bude mi to fuk :D
Na Haalanda asi nebudú peniaze. Keď sa nevie kúpiť áno cancelo, ani laporte a ferran má tiež že vraj čakať na novú zmluvy....
A prečo sú v ATM idioti? Ja som bol vždy v tom že cenu určuje predávajúci...
No Idioti su napr preto ze ich socialne siete si zacali robit tupu srandu z tych co dali ponuky alebo ze vedia ze chce odist uplne sa rozhadal so simeonem (ak to je pravda) a oni idu rozpravat ako je nepredajny a skocni to tak ze bude celu sezonu 2x taka toxicka atmosfera v satni... inteligentny manager by ho vyrazil rovno zobral by si co kto ponuka, zarobene by bolo a mas cas kupit niekoho kto u teba chce hrat.
A prečo sú v ATM idioti? Ja som bol vždy v tom že cenu určuje predávajúci...