Nico Williams. Na toho som si po asi štyroch rokoch spomenul, až keď som ho videl vo finále MS. Chvalabohu ten prestup nevyšiel. Veľký snajper priemerne nastrieľa 4 góly za sezónu. Zhasol ako fakľa. Dúfam, že podobne to dopadne s rovnako prehypovaným Alvarezom.
Praveze vo finale to Williams celkom pekne rozhybal. To by sa nam hodilo mat niekoho taleho co pride a odbremeni Yamala. Gordon ani Raphina nemaju dribling a nejaky extra tah na branu a do subojov.
Cize dat nam 30 milionov za 32 rocneho lavonoheho stopera (ktoreho nevieme nikde najst), ktory evidentne ma este 2-3 sezony na tej najvyssej urovni je nam vela. Stopera, ktory si vyborne rozumel s nasim mladym stoperom a od ktoreho sa mlady moze ucit a do buducna na nom postavit obranu. Uplne suhlasim, treba vedla Cubarsiho postavit Martina lebo od neho sa toho urcite vela nauci a budu spolu v obrane pevnejsi jak zelezobeton. Super
30M ako okamzita platba skrze klauzulu je fakt vela. Napriklad keby kupis Alvareza za 150 tak do platoveho stropu zaratas len 1/5 z toho kvoli amortizacii na tento rok to znamena 30M plus plat. U Laporteho je to tiez 30M plus plat. Uz to neznie tak lacno zrazu co ?
Rovnako som za aj keby to je viac. Nemyslím, že to bude presne 2x čiže 30m, ale skôr 25m. Veľa v strope zaberajú iný čo tu nemali čo robiť už posledných pár rokov a nie obranca, ktorý nám môže dať to čo nám vedľa Cubarsiho chýba. Rozhodne sa Laporte za toľko stále oplatí.
Suarez ako si dosiel k 30 m plus plat? My by sme laporteho podpisali na jednu sezonu ked vravis,ze by islo 30+ plat? :D ved sa da podpisat na 3-4 rokov s tym, ze mu das do zmluvy nejaku malu fixnu ciastku plus variabilny vykonny bonus aby v pripade nekvalitnych vykonov nezatazoval rozpocet. Plus mu mozes dat do zmluvy klauzulu ako mal tusim Inigo,ze po par sezonach ked dostanes ponuku z arabie, tak dovidenia. A to su len dve moznosti, ktore som ti vyplul z brucha za par sekund co v tom ani nie som profesional. Zmluvy sa nemusia podpisovat len idiotsky na styl Ter stegen. Keby isiel na povedzme 4 roky tak je to 7,5 + cca 10? Cize do 20 milion mas worl class stopera, post co nas tlaci. Podla mna nemozeme mat ruzove okuliare,ze spickoveho stopera dostaneme za par supek alebo,ze do odohra Martin. To proste nejde. A ak by som si mal vybrat medzi laportem a alvarezom, tak je moja volba jasna.
Citas po sebe co pises? Cize alvarez by bol v platovom strope aka ciastka? 150 plus plat? Ci alvarez sa bude ratat suma/pocet rokov ale laporte musi ist cela suma? To je casto omielana amortizacia, do platoveho stropu ti vstupuje prestupova ciastka/pocet rokov zmluvy+plat
S Cubarsím vytvorili fantastické duo. 8 zápasov 1 gól.
To by bola chyba doniesť ho keďže je tu ZačnemznovaAraujo a hviezda Martin. A 30 mega!!! Potom bude chýbať do 180 na delostrelca z Atletica
Bleskovky
46 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
To by bola chyba doniesť ho keďže je tu ZačnemznovaAraujo a hviezda Martin. A 30 mega!!! Potom bude chýbať do 180 na delostrelca z Atletica