Akurát škoda, že si nezachytal. Ale musím uznať, že Simón bol spoľahlivý a Fuente nemal dôvod ho meniť. Každopádne prajem mu, aby si LM vybojoval vlastnými výkonmi, snáď už túto sezónu :)
garcia je skvely brankar, som rad, ze ho mame. posral vsak jeden gol v priprave a tak chytal simon. ok, spolahlivy, avsak vzhladom na vykony v sezone v klube mal byt trojka. nakoniec sa fuente ukazal ako skvely strateg. odstavenie gaviho a postupne aj pedriho sa ukazali ako spravne. spanieli vyhrali vdaka nemu. deschamps, tuchel, ancelotti.. boli proti nemu ako ucni.
Fuente nehladi na meno, do popredia stavia vždy tím. Pedriho posadil právom, lebo Fabian mal objektívne lepšiu formu. Možno nepopulárne rozhodnutie, ale spravil to správne. V mojich očiach ako tréner stúpol, nie veľa trénerov vie posadiť hviezdu a dať tam iného, ak je to zaslúžené.
Jediné čo mu vyčítam je Yamal - bolo vidno, že jeho úlohy sú podriadené tímu a Fuente od neho chcel minimum chýb a menej risku. Sčasti to podľa mňa zabilo Yamalov potenciál.
tiez si myslim, ze yamal nebol celkom fit. pred dvomi rokmi na ME spanieli mali skvele kridla, yamal vo forme a nico wiliams boli ozdobou. teraz to bolo o inom.
Bleskovky
52 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Jediné čo mu vyčítam je Yamal - bolo vidno, že jeho úlohy sú podriadené tímu a Fuente od neho chcel minimum chýb a menej risku. Sčasti to podľa mňa zabilo Yamalov potenciál.