Ihsahn nic v zlom, ale keby si si zahadzal hrach o stenu vysledok by bol rovnaky:D vsetci vieme, ake posily potrebujeme, ak si si nevsimol je celkom tazky oriesok priviezt tieto posily:D nemyslim si, ze Deco uz dovolenkuje. Alebo hod na stol 500 mega za Alvareza, cca 80 za Laporteho a je to ok. Nase nakupy aspon vykazuju nejaky systematicky pristup narozdiel od realu. Ked Deco s Flickom vyhodnotia, ze tu teraz nema zmysel davat za takeho Asllaniho cca 40 mega len preto, lebo plan A (Alvarez), B (Joao Pedro) aj C (vsetci ostatni) s hrotom nevysiel, tak to tak bude asi najlepsie.
Bernal ma odohranych par minut v profesionalnom futbale a de Jong okrem niekolko mesacneho zranenia ani nieje DM. Rodri by sa fakt hodil. A hodil by sa aj Realu takze by sme zabili dve muchy jednou ranou ukradnut im ho.
No to je snad jasný, že zatím Bernal na Rodriho ztrácí, ale je mu 19 let a v minulé sezóně ukázal obří potenciál. proč ho zabíjet tím, že budeme přivádět hráče, kterej má před sebou tak dvě top sezóny.
Priority na přestup jsou úplně jinde.
Preco by ho to malo zabijat. Aby ho nezabilo skor to ze mu ako neskusenemu a fyzicky este nie uplne dozretemu 19rocnemu chalanovi nalozime toho na plecia prilis (Pedri 2021). Ked odohra tretinu hracieho casu a da vydychnut Rodrimu a zatial sa na treningoch bude od neho ucit co najviac tak mu to len prospeje. Od koho lepsie sa ma Bernal nieco priucit a nabrat skusenosti ak nie od hraca ktory mu je typologicky pozicne aj fyzicky velmi podobny ? Od de Jonga ? Asi nie.
Uvodny mesiac dva v sezone ma Bernal dokonca garantovany zaklad kedze de Jong bude mimo bohviedokedy a otazne je ako na tom bude aj ked sa vrati po vynechanej letnej priprave. Minule roky sa tiez casto zranil a vypadol na niekolko tyzdnov mesiacov. Rodri by uvod sezony kvoli operaciu ktoru podstupil tiez musel vynechat a zacinal by zlahka.
To ze teraz sme boliposledne roky nuteni doslova hadzat mladych juniorov do vody a oni nemali na vyber neznamena ze taky je prirodzeny vyvoj hraca ze v 18 dostanes zodpovednost ako plne vyzrety takticky psychicky aj fyzicky dospely hrac. Nerobme tu z toho standard.
Dalsia vec, je dost mozne ze Olmo bude casto nastupovat na hrote tuto sezonu lebo vedenie nebude silou mocou kupovat nejakeho utocnika len aby bol. Takze zrazu bude o dalsieho hraca menej v zalohe.
Ano priorita je utocnik ale uz sa treba zmierit s tym ze 120 milionovy Alvarez Pedro ani Kroupi neprijdu takze sa cast z tych penazi moze kludne pouzit na Rodriho. Necudoval by som sa keby neprisiel vobec ziadny novy hrac do utoku uz a Hamza bude povyseny. Nevravim ze to je tak spravne ale je to dost realne.
Busquets ako 19rocny hral len za Bcko a az ako 20rocny v debutovej sezone odohral asi tak 40% herneho casu co pozeram na cisla. Konkurenciu mu robil Yaya Toure. Nebol po vaznom zraneni kolena ako je teraz Bernal, nebol na neho taky tlak a ocakavania ze to bude novy Busquets 2.0 lebo tak ho vela fanusikov uz vidi. Takychto prikladov kde sa mladi hraci museli prebijat do zostavy a cakat na prilezitost je mraky. A je to tak normalne a nie ze 17rocny Fati Pedri Yamal Cubarsi Gavi zrazu zacnu hrat zapas co zapas a nemoze sa priviest nikto iny aby ich nezabil.
Radsej dat na hrot Fermina alebo Gordona ako pustit Rodriho do Realu. To je posledna puzzla ktoru Madrid potrebuje aby Barcelonu v dalsej sezone porazili. Ostatne pozicie uz maju velmi dobre pokryte uz im chyba len motor.
Ak bude Rodri dalsiu sezonu v RM tak podla mna vyhraju vsetky sutaze.
S Rodrim, ktorý je po operácii chrbtice a v kuse zranený od zisku Balón d Or ...
Ak bude zdravý, bude isto rozhodujúci, ale Mourinho la ligu nevyhrá, ani LM. Možno Copa del Rey.
Dobry den, vie mi niekto poradit preco mozem pridavat komentare pod clankam, ale ked kliknem na forum tak sa web tvari ze som neprihlaseny a posledny komentar vidim zpred 2 tyzdnov?
Pokud, ale jsou peníze na něho, nebylo by lepší konečně dotáhnout Top hroťáka a Stopera? Tohle potřebujeme nejvíce a celej přestupák nedokážeme nic.
Priority na přestup jsou úplně jinde.
Uvodny mesiac dva v sezone ma Bernal dokonca garantovany zaklad kedze de Jong bude mimo bohviedokedy a otazne je ako na tom bude aj ked sa vrati po vynechanej letnej priprave. Minule roky sa tiez casto zranil a vypadol na niekolko tyzdnov mesiacov. Rodri by uvod sezony kvoli operaciu ktoru podstupil tiez musel vynechat a zacinal by zlahka.
To ze teraz sme boliposledne roky nuteni doslova hadzat mladych juniorov do vody a oni nemali na vyber neznamena ze taky je prirodzeny vyvoj hraca ze v 18 dostanes zodpovednost ako plne vyzrety takticky psychicky aj fyzicky dospely hrac. Nerobme tu z toho standard.
Dalsia vec, je dost mozne ze Olmo bude casto nastupovat na hrote tuto sezonu lebo vedenie nebude silou mocou kupovat nejakeho utocnika len aby bol. Takze zrazu bude o dalsieho hraca menej v zalohe.
Ano priorita je utocnik ale uz sa treba zmierit s tym ze 120 milionovy Alvarez Pedro ani Kroupi neprijdu takze sa cast z tych penazi moze kludne pouzit na Rodriho. Necudoval by som sa keby neprisiel vobec ziadny novy hrac do utoku uz a Hamza bude povyseny. Nevravim ze to je tak spravne ale je to dost realne.
Ak bude Rodri dalsiu sezonu v RM tak podla mna vyhraju vsetky sutaze.
Ak bude zdravý, bude isto rozhodujúci, ale Mourinho la ligu nevyhrá, ani LM. Možno Copa del Rey.