Ved jasne ze nahnevali, nie je normalne aby hrac chodil po mediach a rozpraval taketo dristy zvlast ked nikdy nebol tahunom a ani nemam isty zaklad permanentne…ale potom pride ten cechuj CsaplarovaPast a zacne mi tu pisat hovna pritom reagujem na ferrana tak isto ako klub😀
Jeee, k neustálému hate i nacionalismus :)
Opět hate a argumenty nikde. Emoce tu, rozum nikde.
Jak se říká, člověka poznáte po ovoci. A z tebe tu je vždy jen smradlavý hate a nulová práce s fakty, perspektivou, diskurzem.
Zdravím do jeskyně, primitiv mne nemůže urazit.
Normální to bohužel je, šťastné to rozhodně není.
Tady reaguješ na slova Ferrana, minule jsi reagoval na tvrzení novinářů. Pokud v tom nevidíš rozdíl, informační gramotnost tě minula.
Ale Laporta ked chodi do medii kydat na hracov co si neodlozili plat to bolo v poriadku a skoro by som zabudol ako sa vyhadzuju hraci samozrejme cez media s hracom sa zacne hovorit az ho ociernia v mediach
Ferran bral po cely cas 200tis eur tyzdenne,ak si niekto mysli,zeby sa mu malo este pridat v sucasnej situacii a za jeho predvedene vykony,tak nech navstivi lekara. Strasne by ma zaujimalo,co by vravel,ak ten gol nedal vo finale.lebo hovno hral strasne aj tam a sedel.
Do sezony člověk potřebuje široký kádr a pracanty. Ano, nemyslím si, že herně je špička, ale pokud ho chceš do rotace, něco to stojí. Je v lepší vyjednávací pozici a legitimně může vyjednávat. Ideálně u stolu a ne přes media. Zároveň oceňuji linku FCB držet kurz a jednat v září. Jak se smluvně porovnají, to uvidíme. Svoje si odmaká, hrá na co má, úsilí jde vidět. Za mne nevidím důvod nijak očerňovat.
Csapla... : nikto ho neociernuje,ale chlapec si vela mysli o sebe. Treba mat aj pokoru,lebo sa moze prepocitat. A vety ako "hra naco ma,do rotacie dorby...",tak u mna nesedia do Barcy s platom 200tis eur tyzdenne. Osobne som s jeho vykonmi nespokojny uz dve sezony po sebe a obratit to na jeho snahu pri pressingu atd,je za mna malo. Niektori ho oznacuju za 9inu,co nie je a nebol,len tam alternoval a od tipickej 9iny ma daleko (napr hra hlavou je na slabej urovni),plus k tomu sa prida,ze nie je srdciar (skor miluje Valenciu ako Barcu a u nas si len dokazuje naco ma/nema)...suma sumarum,maj sa Ferran a dakujeme za odvedenu pracu.Nastal cas sa rozlucit.
Opět hate a argumenty nikde. Emoce tu, rozum nikde.
Jak se říká, člověka poznáte po ovoci. A z tebe tu je vždy jen smradlavý hate a nulová práce s fakty, perspektivou, diskurzem.
Zdravím do jeskyně, primitiv mne nemůže urazit.
Tady reaguješ na slova Ferrana, minule jsi reagoval na tvrzení novinářů. Pokud v tom nevidíš rozdíl, informační gramotnost tě minula.