rozdiel je ten, ze Alvarez vyjadril verejne tuzbu odist, preto po nom nadalej ideme lebo ocividne je tam obojstranny zaujem. Olise nic podobne neurobil, je spokojny tam, kde je. Podobne ako Joao Pedro, o ktoreho sme sa tiez zaujimali, ale neprenasledujeme ho.
to je pravda, ale tiez by sme sa mohli stiahnut po tolkych spravach z atletika ze ho nepredaju. ale mozno to je len taktika atletika a predaju ho nakoniec
preco sa stahovat, ked chceme hraca a hrac chce k nam? treba dalej vyjednavat a uvidi sa. Drvivu vacsinu hracov nechcu ich materske kluby predavat a aj tak sa tu prestupuje krizom krazom:D
A mozno alvarezov agent komunikuje s decom a riesi to tiez , ze ten prestup je vysnivany aj pre hraca a barca sa prave naopak chova spravne kedze nechce hraca nechat tzv na debila .
lenze atleti nemaju dovod ho predavat, kedze budu im zostane len sorloth. budu musiet hladat nahradu. a ked alvarez zostane nic sa nestane, bude dalej hravat. ale ano ked chce niekto hraca ide aj napriek odporu, len sa mi pacilo ako to real urobil s bayernom. som si na 90% isty ze olise by siel rad len to nepovedal.
Ale on to nepovedal to je ten rozdiel :D alvarez ano . Stanovisko atletica chapem, tak ako chaoem stanovisko realu kedze olise nejavil ziadny zaijem . Alvarez chcel ist do barcelony , odmieta arsenal kde by asi dostal aj viac penazi takze keby barca sa na nho vykaslala to by bolo viac chrapunske , nechat jeho si kazit vztah v aktuaknom klube a potom sa na nho vykaslat. To iste sme spravili my pri pedrovi z chelsea
s tym suhlasim, len s tym vztahom v aktualnom klube to neni taky problem, kluby su na ti pripravene a ked ho nepredaju tak ho nepredaju, stale maju hraca ktoreho budu vyuzivat a ten hrac ak ma trochu rozumu z toho nebude robit problém. tieto veci sa daju lahko doriesit. ale suhlasim ze je rozdiel ze to olise nepovedal.
Ardit ako vieme že Alvarez odmietol Arsenal? Lebo o tom písali novinári? Tí istí písali aj to že Olise chce do Realu za Kylianom :) Jednému veríš a odvolavas sa nato a druhé popieras...
To ma skutočne prekvapilo!
Dobrá práca chalani